- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halver
csendes tag
válasz
mano660 #30543 üzenetére
Szia!
Azért van közös pont, ugyanis legtöbbször úszóztam a nádfal mellett.
Ez egyfelől a gyermekkoromat idézi, mert mint sokan, én is úszózással kezdtem a pecát. Másfelől mozgalmas, nem lehet letenni sokáig a botot és a gyermekem is élvezi.A ragadozóra célzott úszózásban kezdő vagyok, ugyanezt mondhatom el a pergetésről is. Próbálkoztam tavaly is a befolyó környékén műcsalikkal pergetni, de eredmény nélkül.
Amit az idén még megpróbálnék, az az éjszakai úszózás harcsára. Tavaly volt 1-2 harcsa-rablás a lábam előtt, kb 1 méterre a partól, de be kell valljam, hogy ijesztő volt a sötétben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged