Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doviziozo
aktív tag
válasz
Scream007
üzenetére
Figyelj, csak azért, mert magyar termék, attól még nem rossz. Nehogy már azért legyen csak olcsóbb, mert nincs akkora neve.
Ott van pl. a Spro pár éve még nálunk sem volt olyan felkapott (megjegyzem nekem van Spro, Milo, és Top Mix botom is).
Én úgy nézem, hogy pl. egy 15 ezres Top Mix match jobb, korszerűbb anyagból van, mint egy u.olyan árkategóriában levő (Milo, Byron, Balzer, Spro), hiszen a Top Mixnek megvan az a hátránya (ha ez hátrány), hogy a névért nem tudnak rátenni 2-3 ezer forintot.
Nem szabad itt sem csak a név miatt vásárolni. Eddig nem volt nekem sem Top Mix botom, de szezonkezdet előtt vettem egy 3,60 Xtasy Carp feedert, és meg kell mondjam nem csalódtam benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Steady74