Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4521) Egon válasza vicze (#4520) üzenetére


Egon
nagyúr

A Móvár még játszik a Siófokkal és a Győrrel idegenben, ez két zakónak tűnik számomra. Kérdés, hogy az MTK elleni hazai meccsükön mire lesznek képesek: az egy teljesen háromesélyes meccs, de a tavaszi forma alapján inkább a vendégekre fogadnék.
A Siófok otthon játszik az MTK-val és a Móvárral, no meg a Békéscsabával, Idegenben Vácott és Kisvárdán. A hétvégi formát figyelembe véve (Siófok-Fradi és Vác-Szombathely) nem fogadnék magunkra: sokkal inkább tűnik úgy, hogy a Siófok képes lesz minden hátralevő bajnokiját behúzni. Akkor pedig a Móvárnak a legjobb esetben is annyi pontja lesz csak, mint a Siófoknak (ebben az esetben az egymás elleni dönt majd). Ha ez lesz, akkor a Vác már abban az esetben sem lehet harmadik, ha nyer Debrecenben.
Összegezve: továbbra is az a véleményem mint korábban: a Siófoknak van a legnagyobb sansza a dobogó alsó fokára, utána jöhet esetleg a Móvár és a Vác. Az MTK-nak és a Debrecennek jóval halványabb esélye van erre.

Egyébként ha sikerül behúznunk az Újváros és a NEKA elleni idegenbeli meccseket, szerintem legrosszabb esetben is az 5. helyen végzünk majd, ami figyelembe véve az idei évet (koronavírus miatt tönkrement alapozás, 3 alapember súlyos, félévet meghaladó sérülése és egy teljesen formán kívüli tavalyi gólkirálynő stb.) több mint siker.

[ Szerkesztve ]

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.