Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Integra

titán

válasz koxx #4441 üzenetére

szubjektív golyó rovatom következik :))

ezen a fotón a tomi edzésről láthatók golyók, nem tudom a típusukat. a lényeg, hogy a szürke a 32 kilós az általam legjobban útált golyó típus, szűk a markolata és a fogantyú is közel van a golyóhoz, egyszerűen megtöri a csuklóm, nem tudok vele dolgozni rendesen. a piros 24-es számomra a legjobb, absz kedvenc golyó, ezt használom edzésen meg ugyanebből a piros 28-as golyót. vastag a fogantyúja, így keményebben kell rámarkolnom, nem érem körbe az ujjaimmal, és a fogantyú kellően távol van a golyó felső pontjától, nem tör semennyire sem, szuper. ismertetője ennek a típusnak a piros fényezésen túl, hogy kopik a festése. ez csúszik a legkevésbé is, tomi már megmutatta, hogyan kell javítani házilag, bár engem nem zavar, hogy kopott, használom, látszik :D

ezen a fotón a saját golyóim egy része látható. a 16-os rettenet, azt még németországban vettem, összevissza a fogantyúja, silány termék, otthon van padláson, szüleim néha előveszik. a 32 kilós az a silver elite lehet, amit 20 kilósból annyira nagyon nem szeretünk :) viszont ez nem csúszik úgy, mint a 20 kilós, nincsen rajta az a fényes lakk réteg, legalábbis sosem volt gondom a használatával. a 24 kilósat ami a képen van pedig elcseréltem nemrég egy silver elite 28 kilósra a tomival, mert abból a családból van, mint az első képen látható 32 kilós is. :)

ami 28 kilós ezen a fotón van, erre cseréltem az előző fotóról a 24-est. ez sem csúszik, pedig a szürke fajta szintén. a képen a másik 24 kilósat meg párban vettem, van egy piros 24-es tesója, az is ilyen agyonvert darab, szuperek. ez az a fajta, amivel a tomi edzésén pirosból is edzem 24-28-cal :)

meg van egy piros 40-es is a legjobból, kivándorláskor csíptem meg bagóért, de ez csak deadlift-re meg swing-re rendszeresített jelenleg, tgu-hoz ekkora súllyal még puhány vagyok, most kezdtem el 32 kilóssal gyakorolni rá :DDD

Új hozzászólás Aktív témák