Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hpsafl #72136 üzenetére
Ez olyan tényleg mint a túl sok nyomás miatti kirepedés, lehet anyag hiba. A nyomás mérő tuti jó? A gyerek tuti nem dirtölt 5 baron az rohadt sok, ilyen gumihoz még a 2.5 is lehet sok. Illetve azért egy becsapódásnál megnő a nyomás és a 2,5-ös gumi elég széles nagy az odalfwl terhelése.
-
válasz
hpsafl #57765 üzenetére
A Big Hit egy Freeride gép, 180mm rugóúttal, nyilván ott a 29" nem pálya. Viszont szerintem nem vitatható el sok pozitív tulajdonsága az XC és Trail kategóriákban. Jobban tartja a tempót mint egy kisebb kerék, nagyobb biztonságérzetet nyújt terepen, mint azonos rugóúttal a kisebb kerék. Kezdő montisoknak is hasznos lehet a 29".
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
hpsafl #57753 üzenetére
Ami a kinézetet illeti 17" alatt tényleg túlméretezettnek tűnik a 29"-os kerék,de fölötte és főleg 20" fölött meg a 26" néz ki bután.Tény,hogy bár lehet nem annyira agilis a szűk kanyarokban,az akadályokat annyival jobban veszi mint kisebb elődje,hogy az több mint kárpótol. Ezért is terjed,a hájp kevés lenne a versenyzőknek. Az eltúlzott felhajtás meg nem azonnal jelenti,hogy valóban nem is jó.
-
MPowerPH
félisten
válasz
hpsafl #57753 üzenetére
Nem nagy szam, en probaltam mar nem is egyet. Csak nagy a hype, mint minden uj dolognal. Kulonben nem lehetne eladni belole. Gyartok is ezt nyomjak a futamokra is, ez mind marketing, csak ugy, mint a 27,5".
Egyebkent XL, XXL vazhoz, tehat 190cm es a folotti magassaghoz szerintem is keves a 26". Alatta, a kisebb embereknek boven eleg, folotte mar nem biztos. Ezert mondom mindig en is, meg sokan masok, hogy ez inkabb magassag fuggo. En amit neztem, az medium vazas Scott volt, 29" -al, es iszonyat butan mutatott, foleg mikor melle raktak egy ugyan olyan modellt 26"-al.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
hpsafl #57639 üzenetére
Persze, én liqui moly-t használok a foxomban, kevésbé reagál a hőmérséklet változtatásra mint a gyárival, ami azt hiszem öhlins, utána használtam motorex el is, pedig ezek is teljesen szintetikus komoly minőségű olajok.
Ráadásul mióta a liqui van benne, szinte nem érzem hogy kottyanna, és hangja is eltűnt... mert a jobb oldala egy picikét kottyant az enyémnek, de ez teljesen nonszensz.. Meg amit még szeretek benne, hogy teljesen átlátszó a színe, jobban kiadja hogy milyen kosz volt benne.De ha ennyire megfogja a csillapítás, mert az fogja meg, akkor lehet módosítani kéne rajta. Ilyen, hogy nem mozog, az annyira durva, hogy azon nem biztos hogy segít az olaj viszkozitásának csökkentése.
Egy két bomber jut róla eszembe, amikben 7.5W volt az előírt, de azzal olyanok voltak mint a beton, nem csillapítottak apró akadályokon semmit, ha meg 2.5 öst raktál bele, akkor meg mint a vaj. Csak a 2.5 már lehet nem keni olyan hatékonyan a perselyeket, így le fog tapadni. -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
hpsafl #57630 üzenetére
Van benne csillapító egység, vagy nyílt olajos az egész? Mert ha nyílt akkor a 2.5 az már elég halvány dolog, csak ha nagyon lassú akkor próbálnám be. Esetleg lehet át kéne alakítani a csillapítását, hogy ne fogja meg annyira az olaj, nagyobbra fúrni az olaj járatokat, stb.
-
válasz
hpsafl #57621 üzenetére
Persze vannak technikák, alap szabályok, de ez tipikusan olyan, amit a gyakorlatban lehet megtanulni.
Arról nem is beszélve, hogy az sem mindegy milyen gumik, milyen nyomáson és milyen montiról van szó.
Mind mind kicsit más kezelést, megszokást igényel. Meg hát az sem mindegy milyen pályáról van szó.fpeter07: Rendben, köszi! Azért kíváncsi vagyok mit tudnak ezen elmélkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest