Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz benjoe1 #41612 üzenetére
Én csak kocabringás vagyok, de húsvétkor a háromnapos biciklitúrán - amikor szintén nem volt melegebb 12 foknál, és még a szél is nagyon fújt - rajtam egy technikai póló, futófelső és egy melegítő felső volt. Ez utóbbi lekerült, amikor kisütött a nap és hátszélben mentünk. Alul rövid biciklis gatya rajta egy melegítőnadrággal. Nem is fáztam, nem is izzadtam.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz benjoe1 #40854 üzenetére
Jól mérted azt a belső lábhosszat mert nekem kevésnek tűnik a magasságodhoz? A kényelmetlenségig kell feltolni a mércét.
(#41035) Runner_fxr...én személyesen még az utcán lődörgő embert is megbüntetném.Aki részeg üljön otthon,aki meg részt vesz bármilyen módon a közlekedésben (beleértve a zebrán átkelést is) az legyen józan.
Az elektromos bringát meg száműzném innen a robogó témakörbe![ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
gergo5991
őstag
Nekem is cube attentiom 29er-em van, 177centihez 80cm belső lábhosszhoz (ha jól mértem) 17es vázam van. Én ültem mind2 vázon 17 esen meg 19 esen, bár tekerni nem tekerhettem mert féltek hogy elviharzok vele a bolt elől, nekem kényelmes volt mind2. Bár az eladó javaslatára aki szerintem végkép nem volt hozzá értő, 17 est vettem meg. Én ezelőtt egy 16os dirt bicót hajtottam, szóval lehet nekem máshogy érződik hogy mi kicsi és mi nagy. Bár mikor élesen kanyarodtam az első kerék surolta a cipőm elejét, először azthittem hogy kicsi a váz nekem is, de azóta alkalmazkodtam hozzá, mostmár jó minden. Én úgy vagyok vele, ha választani lehet kicsi és nagy között, a kisebb jobban testhez állób az emberhez, könnyeb azt irányitani, manőverezni vele, mert egybe olvad az ember a bicóval
[ Szerkesztve ]
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz benjoe1 #40996 üzenetére
Háát őő találgassunk.. én építettem már pár biciklit magamnak, kb tudom mi a tökéletes méret.
Nekem kb 86 a belső lábhosszom, 181.5 centi magas vagyok. Tehát nekem valamivel hosszabb a lábam és rövidebb a felső testem mint neked. Ergo neked hosszabb bicikli kell, de jó egy alacsonyabb nyereg beállítás.
57 hosszú a biciklim, vízszintesen pedig 59.
A te 19 es cube-od ha jó geometria rajzot nézek, akkor detto ugyan ekkora.
Az is kérdéses mekkora stucni van rajta. Nekem 105 ös.
Jah és én kb 77 centire húzom ki a nyeregcsövet, hajtómű csapágy középtől.
Egyébként ez egy 20 colos 26 os kerékméretet fogadó váz, ugyan olyan méretekkel szögekkel rendelkezik mint egy scott scale carbon 19 colosba, csak hát az verseny váz, sloopingosabb, ezért laposabb.Ezeket összevetve, valóban rövid neked az a bicikli, de lehet hogy csak egy hosszabb stucni kéne rá, 120 as pl. De lehet inkább a 21 es lenne a jó a hosszú felső tested miatt, és ahhoz egy 120 as stucni adna egy sportos üléspózt.
190 es magassághoz egyébként nem szokás 19 es biciklit eladni..[ Szerkesztve ]
-
benjoe1
aktív tag
Szerkesztésnél miért töröl bele a rendszer az üzenetbe?
Szóval a testbike kalkulátor ezt dobja ki.https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Autós topik
- Óra topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest