- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sordoran #323069 üzenetére
MTB-vel ilyen túrákat menni gerincgyilkos, bár annak idején én is mentem, mert nem volt más bringám.
Trekking bringa simán alkalmas rá, ezek a túrakerékpárok. Ha még az a Schwalbe Hurricane van rajta, ami 42 mm széles, nem lesz vele gondod. Ezért nem érdemes lecserélni a külsőket se szvsz.
Egy könnyebb kerékpárral vagy külsőkkel persze könnyebb lenne tekerni, de gondolom most nem akarsz fél milliót költeni rá.
-
ballazol
senior tag
válasz
Sordoran #260362 üzenetére
természetesen neked
van még 4 hónap rá... akkor legyen 800
a KTM-nek a többtízszeresét kellene bírnia
én 160-ért vettem még jópár éve egy Merida mountit, azon tíz év után is csak a gumikülsőt kellett cserélni... bár túl sokat nem mentem vele, talán 3-4000 km-t össz-vissz...
túl jó biciklit vettél
most hajthatod!!! -
orbano
félisten
válasz
Sordoran #260553 üzenetére
Csajom vett decathlonos zselés huzatot, az kezdetben segített. Ha viszont hosszú távon is nagyon kényelmetlen, akkor csekkold le, hogy jó a nyereg-kormány távolság, a nyereg dőlésszöge és a magasság nem túl nagy-e. Ezek mind okozhatják, hogy az ülőcsontod nem a helyén van, vagy billeg a medencéd, esetleg az érzékeny részeket nyomja a nyereg, ezért egy kényelmetlenebb pozícióba kényszerülsz akár észrevétlenül is.
De még a nem megfelelő nyereg szélesség is lehet probléma persze. -
ballazol
senior tag
válasz
Sordoran #260327 üzenetére
szerintem a táv mindegy, a rendszeresség fontosabb
amúgy a mez zsebébe bőven elfér a mobilod is
vagy ha ott kényelmetlen, egy kis táska is elfér a hátadon folyadékkal
menet közben úgysincs időd böngészni a telót
amellett, hogy durván baleset-veszélyes is...
és a telefonnak sem lehet túl jó a durva rázkódás
persze úgysem hallgatsz rám(amúgy... ha évvégéig meglesz az 1000+ km, visszavonom a KTM-es kritikát, és megkövetlek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest