Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
Hogy így...ahogy a képen volt vagy ahogy én tudom? Mert ha úgy ahogy a képen van akkor minimum 2 szemet kellene kivennem a már amúgy is csak 110 szemes láncból....amit azért furcsának tartanék. De küld azt a linket.....meglesem. Nekem 50/34 11-30 van fent....ha ilyen is van esetleg kéznél.
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
bringasisti
őstag
Mikor -20 ban a két márkával elindulsz akkor a kocsi útfekvése 20 kilométer után lazább lesz. Mert az olaj a lengéscsillapító belsejében mivel örvénylik megváltozik a viszkozitása. A fék az más kérdés. Ott nem változik semmi azért mert a fékolaj az nem olaj hanem alkohol származék. Ezért volt régen hogy a levegő pára tartalmát felvette, de a mostani már 6 évet simán kibír.
BENEFON DELTA--------N8
-
xy.zsolt
őstag
Ne mááár, hogy ez is nagy lett ...pedig tényleg precíz mérettáblázatok vannak neten...pl amit linkeltem neked.
A karbon nyeregcsövem már meg volt egy ideje. Most csak ülést és az első keréken a gumit cseréltem le. Mondjuk inkább a kerekeken sporolt súly számít hatvànyozottan[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
Mennyibe fájna a nyeregcső és a nyereg? Mondjuk én sem hiszem, hogy 100g-os csökkenés miatt (ami nem a kerekeken történik) 10ezreket költenék. Max a kényelem miatt ha annyira rossz neked a mostanival....mert az a magyar utakon minden méteren érződik
-
itouchfan
senior tag
Mai tekerésemnél rámegyek egy szegmensre mondjuk, és a leaderbord-nál ugye az új szisztéma szerint már csak a top10et írja ki. De ott van mellette a "subscribe" ikon, hogy view full leaderbord és hogy iratkozzak fel, rámegyek a subscribe-ra, kijön hogy "join now and save 58%" és felette 2600 athuzva, helyette 1085/month. Ennyiért megéri, holnap reggel gyors meg is veszem egy évre.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
itouchfan
senior tag
-
Alg
veterán
Köszi!
Ez Reichenau, Bécsből kicsit próblémás elmenni érte autó nélkül, pedig bejövős. Lehet megnézem vonattal hogy tudom megoldani, vagy rákérdezek be tudják-e hozni.
A CAAD 58-as, akkor maradna a Synapse ami 56-os és a kereten belül van még, Bécsben.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
J.C.G.
aktív tag
Nyílván nem hosszú távon csináltam hanem egy rövidebb szakaszon és volt szél is tegnap mint tudjuk, de sajnos oldalszél. Eléggé veszélyes mutatvány volt mire bekapcsoltam a rögzítést. Többször belibegett az első kerekem mikor egy kézzel fogtam a kormányt.
Egy 2,2-es race king gumi 3,5 barra felfújva van a bicajon.
ZolkoW hosszútávon nyílván nem bírnám. -
Alg
veterán
~15km-ről kell elhozni, Brunn am G.-ig behozza a tulaj. Még nem döntöttem el hogy lábon hozzam-e vagy vonaton . Talán ennyi még új bringával, új nyereggel is belefér.
Most már csak az "apróságokat" kell beszerezni, ami biztos kell: sisak, pedál( ) nadrág, pumpa, nyeregtáska, kulacs, pótalkatrész, defektjavító (szerszám van).Kb. ezek amik azonnal kellenek, ilyen SPD cipő meg lánctisztító meg láncolaj talán várhat pár hetet... éljen az n+1-edik hobbim
Láncot érdemes cserélni rajta vásárlás után? (kb. mint használtautónál a vezérléscsere gondolom )
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
MTB pedált tervezek, az kicsit univerzálisabb megoldás, pl. városban ha 50m-enként meg kell állni egyszerűbb azzal becsatolás nélkül, sétafika is jobb vele.
Már csak találni kellene egy nem túl drágát. M530/ED500?
Sisakból kb. milyet érdemes, illetve mennyiért, ami már kényelmes is lesz hosszabb távon? Mert gondolom abból sem a legolcsóbb alsópolcost kellene...
-
Alg
veterán
A caad12-t szívesen venném is, de az 1200EUR lenne + egy nagy összeveszés párommal hogy ugyanolyat mertem venni mint ami neki van, erről valamiért hallani sem akar Az árát még talán ki is fizetném érte, szerintem ennyiért elég best buy újonnan.
Mavic Ksyrium van rajta. és elvileg valamivel 7kg felett lehet
@Maximum1: végülis 58-asból még van más színű, csak az félek próba nélkül nagy lenne
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Na jó, mert nekem is elegem van már a dologból XD
Elmegyek a helyi cannondale bótba, itt van ~15 perc sétára a ciclopia. Van nekik az újabb verziós caad13, megnézem az 58-ast. Ha jó, akkor szerintem nem agyalok tovább és rendelek egyet (mármint 12-est). A szürke-neonsárgából, hogy ne egyforma legyen meg jobban is tetszik mint a sötétnarancs.Mellesleg még az 58-asnak is rövidebb a reach-e mint a kinézett L-es Giantnak...
[ Szerkesztve ]
-
-
Somatom
veterán
De, azért a nagyobb forgalomból származó több lóvé az kell?
Sajnos, nem tudunk több embert kiszolgálni, több bringát eladni, mert nincs rá kapacitásunk. Ezt is csinálhatták volna, hogy annyi vevő, amennyire van kapacitásuk, normális színvonalon legyen kiszolgálva.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
robee19
tag
Nem veszek használtat megint. A Bryton 310-et 12000-ért vettem kéz alól fél éve. Most valami mikrorepedés miatt folyamatosan ki és bekapcsol. Most nézi egy elektroműszerész, de nem találja a hiba forrását. Amit csak lehet újraforrasztgatott, de nem javult semmit.
Csak nem tudom eldönteni, hogy 410 vagy 420. -
xy.zsolt
őstag
arra szoktak adni ilyen homorú gumialátétet....te nem kaptál? Én hülye meg most jövök rá, hogy a vízálló burkolatot kidobtam anno mikor elszakadt a rögzítőgumi részén....csak le kellett volna vágnom és most rögzítőszalaggal használhatnám
INTELligent Sajnálom, hogy így jártál velük....annál is inkább mert én ajánlottam őket itt a fórumon mivel nekem csak pozitív tapasztalatom volt...kommunikáció és kiszolgálás terén is.[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
Kinek mi a hangos, ugye! Ha elmegy mellettem egy outi, annak 9/10, hogy van hangja a hajtásnak. Nem azért, mert nincs olajozva, hanem az a dry olajos hang. A bewaxolt lánc síri csöndben van, a hangja van, az az, hogy kezd megjönni. Ha úgy kerepel, mint az outisok, akkor már tegnap kenni kellett volna.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
RetepNyaraB
veterán
Nah kiderültünk akkor
Szerintem annyira más a vázgeometria már egy trekkingnél is,. hogy akkor nyugodtan elengedem a kérdést.(#166213) jjeahh@ esetleg annyi fontos lehet, hogy XC-n van-e csomagtartó furat és ez kritérium-e (nem tudom, nincs tapasztalat. 25 éve volt utoljára mtb-m és az nagyon más volt, mint a maiak)
Nekem pl. évente meg kell kerülnöm az asszonnyal a Balatont, csomagokkal, egy hét alatt
Meg áltlános közlekedési eszközként használva a 20 kilós bevásárlást se a hátamon hordanám. Ilyenkor csomagtartó felpattan, utána meg lekerül, hogy ne röhögjenek ki az erdőben se.
Ha XC-re rakható málha, akkor onnantól valóban nem sok előnye mutatkozik egy crosstrekkingnek. Bár úgy gondolom a használható kategóriában mégis olcsóbb. Vagy rosszul?"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
nmate91
tag
Én írtam, hogy kockázatosabb. De nem a javíthatóság miatt, hanem hogy könnyebben törik -> elméletileg könnyebb a piacon is olyat találni ami esetleg repedt (nekem még nem sikerült).
Illetve én nem érzem úgy, hogy fejlődött volna ebben a kategóriában annyit az országúti kerékpározás, hogy megérné csak azért újabbat venni, mert valamivel kisebb a kockázat. Régiekkel sincs sok rálátásom szerint, ez a 10 év körüli sáv egy aranybánya.
Persze, ez csak az én tapasztalatom és véleményem.
-
xy.zsolt
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest