-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Nem emlékszel az elmúlt pár évből olyan esetre, amikor azt a térdedet nagyon beütötted valahová?
A kettő átlagsebesség között valószínűleg az a különbség, hogy az egyik program a teljes útidőre vetítve számítja ki (azaz tekerés + pihenés), míg a másik csak a tekeréssel megtettre. Nekem a mai napra nézve az utóbbi (average moving speed) másfélszer akkora, mint az előbbi (average speed).
Érdekes dolog menetközben a GPS-en az emelkedést nézegetni. Volt olyan szakasz, amit közel síknak hittem, és nem értettem miért nem bírok olyan gyorsan menni, mint várnám, és a rövid emelkedőkön miért olyan nyögvenyelős a feljutás. Ma kiderült, hogy a "sík" 7%-os emelkedő, a kis emelkedők 12%-osak, csak a fák között nem volt viszonyítási alap
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest