-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz
venember83 #3698 üzenetére
Mutass 28 ra valamilyen komolyabb telót !!! Én nem találtam.
-
8zabi
őstag
28-as cross kerékpárokhoz gyártanak "értelmes" teleszkópot?
-
XP NINJA
őstag
válasz
-=Vacsek=- #3695 üzenetére
ok akkor nekem ez jó lesz
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
#56474624 #3692 üzenetére
Tegnap sötétedés után olyan földúton mentünk ahol úgy kopogtak a bogarak a fejünkön mintha esett volna az eső
XP NINJA: Hát ha 100ról 110re kihuzod akkor 10mm-t +ba tud mozogni de ahhoz nyilván nagyobb erőkifejtés kell.
Vasinger!: Ha meg nincs sok pénzed csak ajánlani tudom a '11es xcr-t, tényleg finom a mozgása és van benne visszaút csillapítás is! Ahogy néztem elég jo cuccok vannak a mostani bikeodba nézz körbe hátha találsz nagyobb vázat.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #3691 üzenetére
Oké, akkor maradok 100 mm-nél, úgy sincs többre pénzem
Ezek a képek akkor készült mikor megvettem. Már rég lekopott szinte az összes anodizálás a becsúszóról, nyugi
Én is gondolkozok azon, hogy lehet kicsi nekem ez a váz. Bár az előző vázam is 18-as volt, ott nem volt alacsony a kormány, sokkal magasabb volt. Hát mindenesetre érdekes.
Az a baj, hogy ha új nagyobb vázas bicót szeretnék venni, biztos nem találnék ilyen árban, mint ez volt.
-
XP NINJA
őstag
és akkor nem lesz gyengébb/rosszabb? ha kihúzom pl 110-re?
iilletve mozogni is fog többet?
-
törölt tag
Ezek a szálló fehér vackok nagyon idegesítőek bringázás közben, ráadásul még veszélyes is, nem lehet úgy koncentrálni. Mikor tűnnek el ezek?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Vasinger! #3689 üzenetére
Alacsonynak? Pedig nincs ezzel semmi baj, így kell neki állnia. Nem 120hoz tervezték, túlságosan megváltoztatná a fejcsőszöget. Síkon szarabb is lenne vele menni. Kormánymagasító? Te az ilyeneket komolyan gondolod?
nemár
Na én tényleg befejeztem ezt a témát. Majd kiokosít aki ért hozzá. -
Vasinger!
nagyúr
Mindenképp nagyobbat akarok, mert az elejét kicsit alacsonynak érzem bicónak. Nem bírná a váz szerinted a 120-as rugóutat? Jobb választás lenne egy 100-as teló és hozzá mondjuk egy ilyen magsító: katt
-=Vacsek=-: A U-Turn-ös változat az már eléggé drága lenne sajna. Jelenleg is egy XCR-em van, eszem ágában sincs még egy ilyet venni
. Itt láthatod milyen biciklim van jelenleg: katt
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
Vasinger! #3686 üzenetére
Toranal ott az U-turn-ös változat azt tekerheted 130ig. '07es xcr-t használtan ne vegyél a mozgása valszeg fos lesz, ha csak nem cserélsz benne olajat meg + szerviz inkább azt add hozzá és egy újabb modellt! Érdemes minél újabb telót venni elég gyors ütembe fejlődnek!
-
Mewryck
tag
ha valaki rendel crc-ről 1-2 héten belül,dobjon már egy privátot,rendelnék egy két dolgot,thx
-
Tamoo
nagyúr
Mondjuk egy Epicon-t vagy Axon-t már elfogadnék. Viszont attól kevesebbe van a Recon-om (még
) ami már ha azt nézzük pár éve a piacon van és bizonyított. Az előbbiek tartósságáról pedig még "nincs adat". Meg akárhogy is de ez a bonthatatlan olajpatron csillapítás nem szimpatikus.
(#3680) Vasinger!: nem így van
(#3681) -=Vacsek=-: egyértelmű hogy Audit vennék... itt is egyértelmű hogy RS-t.
Részemről ennyit tudok hozzáfűzni a témához.
nem vagyok se RS marketinges se suntour gyűlölő.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Pont ez a lényege! Mindent össze kell vetni hasonlítani! Ez az életbe is így van a sport, autok stb.. Mindenki jobb akar lenni a vetélytársainál! Egy audi meg egy toyota teljesen más tulajdonságokkal rendelkezik más más redszer. Ugyan úgy 2 foci csapat sem ugyan azt a játékot játszák.. Ez viszi előre a fejlődés a versenyzés..
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
venember83 #3674 üzenetére
Az a baj, hogy ezt így látatlanban nagyon nehéz eldönteni. Tényleg ki kéne egyet próbálnom, az lenne a legjobb. A kezemben volt a teló Memééknél, csak ugye maga a villa nem volt bicikliben.
-=Vacsek=: Az epicon-nal az a baj, hogy nincsen V-fékes verzió belőle, ha jól látom, de cáfolj meg ha nem így van. Nekem meg mindenképp V-fékes kell.
Tamoo: Azt tudom, hogy a + pénzt most teszem bele és ugyanennyit nem fogok visszalátni a telóból, de mégis könnyebb lenne úgy eladni. Meg hát nem is csak az eladásra tervezek, hanem a használatra, akkor meg kell hogy érje, csak mint írtam, még nem próbáltam ilyesmi telót. Eddig legjobb teló amit próbáltam az a mostani
A Torába is olajpatron csillapítás van, nem? Abban is el tud szállni ugyanúgy mint a mostaniban. Vagy nem így van? RS-ben Turnkey a neve, ha jól tudom.
-
dqdb
nagyúr
Ez most teljesen off, de véletlenül megtaláltam a külföldi (ami itt EU-n kívülit jelent) történő rendelésekre érvényes áfa- és vámtételeket, így beírom, hogy a jövőben keresésnél kidobja:
Vámszabály EU-n kívülről történő rendelésekre:
* 22 euró alatt nincsen semmi sarc, vámmentes és áfamentes
* 22-150 euró között a 22 euró feletti részre 25% áfa van, vámmentes, de áfaköteles
* 150 euró felett a 150 euró feletti részre vám és áfa van, vámköteles és áfaköteles145 eurós rendelést kaptam már meg mindenféle sarc nélkül, szóval a fenti táblázat a legrosszabb esetet takarja szerencsére. A vám 3-7% között van a bringás cuccokra, ahogyan egyszer nézegettem az egyik szakportálon a tételeket.
Az EU tagjai vám és áfa szempontjából "belföldnek" számítanak, azaz a vásárlás helyén érvényes áfát kell megfizetni, és nincsen vám. A 27 EU-s tagországhoz hozzájön még Svájc, Norvégia és Izland, akik bár nem tagjai az EU-nak, mégis az EFTA tagság miatt hasonló szabályozás alá esnek.
Hong Kong és USA ellenben ilyen téren szívás tud lenni, onnan adott esetben több kisebb rendeléssel olcsóbban lehet kijönni.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #3677 üzenetére
Jó a 2008-2009-2010-es is...Nem a listaárakat nézem mert az nagyon sok, hanem amennyiért kis szerencsével+utánajárással meg lehet venni. 4 RockShox volt/van itthon, de ettől függetlenül nem vagyok elfogult. Viszont suntourokhoz kár hasonlítani őket. A dart3-at is az xcr-hez. Az sem egy kategória, más csillapítási rendszer.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Vasinger! #3673 üzenetére
Dart3-nak vékonyabb a becsúszója, súlyban nem hiszem hogy különösebben könnyebb. Alsóbb kategória szóval mért lenne jobb. Eladásnál valóban szimpatikusabbá teszi a Tora, de azt a +pénzt akkor most költöd rá.
Amúgy nem a szimeringtől kell félned, mert az egyébként is kopó alkatrész (meg nem is egy óriási tétel, bár az árát ne kérdezd), hanem az olajpatron csillapítástól. Az egyszer elszáll, azzal nem lehet mit csinálni csak cserélni.(#3675) -=Vacsek=-: 30-35eFt-os alap Tora-ról beszélünk. Annyiért sajnos nem veszel itthon Epicont.
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
DopeBob #3670 üzenetére
Ezek még nem láttak felnit szóval még nem, de ismerősömnek is ugyan ilyen van és nagyon jó! Tehát terepen és aszfaltra egyaránt jó, nehezen kopik, aszfalton egyáltalán nem érzed h visszafogna! Szerintem ezzel a gumival nem lehet melléfogni!
Vasinger!: A súly szerintem se olyan lényeges viszont sima torára ne cseréld le! Ha már komolyabbra cseréled maradnék az új suntouroknál, 2010-11es modelleknél! Egy epicon simán felveszi egy torával reconnal a versenyt ebbe biztos vagyok és itt nem kell megfizetni a nevet! Akinek sok a pénze fizesse csak meg
-
Vasinger!
nagyúr
Nem, nem vagyok versenyző, sosem foglalkoztam a súllyal, egyedül a bicó elejét éreztem nehéznek, valószínűleg a teló miatt és ezért keltette fel az érdeklődésem.
Esetleg egy Dart 3 nem lenne jobb a Toránál? Mi a különbség közöttük, mert neten nem találtam szétszedett képeket. Mintha kicsit vékonyabb lenne a Dart, ami nem jó jel gondolom.
Az a helyzet, hogy nem áll módomban ilyen telót kipróbálnom, semmilyen ismerősöm nincs aki rendelkezne ehhez hasonló telóval.
És ha azt vesszük, hogy nincs is akkor szükségem rá, de mondjuk később bicikli eladásakor sokkal jobban járnék, mert nem egy széthajtott, lötyögő suntour-ral adnám ami sokat húzna az értékén.
Mint írtam nálam semmi jele nincs a szimering kopásának, csak attól félek, hogy a nyári intenzív használat után ez be fog következni.
Van benne valami amit írok, vagy inkább hagyjam úgy ahogy van cápát?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Vasinger! #3669 üzenetére
Nálam az lényegesebb szempont hogy hogy mozog mint a súly. Te sem versenyző vagy tudtommal. A "lomhaság" meg nem a visszaútcsillapítás hiánya miatt van szerintem. Nem kérdés hogy a Tora sokkal jobb teleszkóp, az a suntour a közelében sincs. Az meg más kérdés hogy neked megér-e annyit + szükséged van-e rá hogy "normális" telód legyen
Lehet ki kellene próbálnod egyet (ha tudod) aztán utána eldönteni... bár akkor úgyis megveszed(#3668) anatre1: fogalmam sincs mire gondolsz
-
DopeBob
addikt
válasz
-=Vacsek=- #3662 üzenetére
Gumi milyen, próbáltad már? Nekem még egy 5 nap kb mire megjön (
ebike ) kiváncsi vagyok már rá nagyon
-
Vasinger!
nagyúr
Mennyire számít, hogy egy teleszkóp mennyire nehéz?
Az a helyzet, hogy a mostani Suntour-om sem könnyű, ha jól tudom 2222 gram és az általam kinézet Rock Shox Tora Coil is 2250 gram, szóval gyakorlatilag egy súlyban vannak.
Nagyon gondolkozok a cserén, mert szerintem ez az XCR teló ami most van alapból egy nagyon jó vétel, iszonyú olcsó és jó. A mozgása talán kicsit lomha a visszaút csillapítás állítás hiánya miatt, amit az RS már tud.
Komolyan nem tudok dönteni
-
SOAD19
addikt
Hali!
Múltkor voltam haveromnál és láttam, hogy a küllőin vannak ilyen kis szivacsnak tűnő valamik. Rá is kérdeztem, hogy azok mit szolgálnak és mondja, hogy prizma helyett van, állítólag ez is elfogadott prizma helyett. Találtam egy képet is a neten, amin látszódik: [link] Tudtok, erről valamit, tényleg kiváltható lenne a prizma ilyennel?!
Köszi!
-
-=Vacsek=-
senior tag
Perszee
Minden alkatrészt felhasználtam kis sufnyizás is volt de nagyon faszán passzol egyáltalán nem kotyog. Féket igaz csak rádobtam némi állítással mert nem sokáig marad ez a felni.
anatre1: ezt 2005be újonnan vettem!
Azóta több minden cserélve lett rajta most jött el a teló felni ideje.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #3658 üzenetére
Kormánycsapágy "legalsó gyűrűjét" átraktad a régi telóról az újra?
gyakori hiba hogy lemarad
(#3661) dqdb: Mondhatjuk... Teló régi gazdája rajtafelejtette a sajátját aztán beraktam azzal mert ugyanolyannak tűnt(, és végülis szinte jó is volt), de aztán inkább csak ráraktam az enyémet.
-
anatre1
tag
válasz
-=Vacsek=- #3658 üzenetére
Oké. De én most összerakáson töprengek, mert úgy olyan ami rám van szabva
#3656 -=Vacsek=- : Szépen alakul. Használtam vetted?
-
dqdb
nagyúr
Holnap munka után valakinek van kedve egy budai körhöz némi szinttel? Ahogyan elnézem az időjárás-előrejelzést, jövő hétig ez az utolsó alkalom bringázásra ...
-
-=Vacsek=-
senior tag
Dobtam fel pár képet a mostani állapotról [link]
Már csak a felniket kell befűzetnem rá a gumikat és kész is az idényre -
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #3653 üzenetére
-
anatre1
tag
Vázból, melyik márkák ajánlottak?
Nem trial..azt már kilőttem. -
anatre1
tag
válasz
-=Vacsek=- #3650 üzenetére
Megnézem ezt is, köszi.
#3651 Tamoo: Azt nem szeretnék
-
Tamoo
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #3650 üzenetére
csak egy lakókocsi kell hozzá neki is, nem két bringa
(#3649) belaazallat: a négyszögtengelyes nem integrált, pl ez integrált: [link] "Csapágyházon kívül elhelyezett csapágyazás" Ezek merevebbek, csapággyal együtt veszed meg. De ez 9s rendszerhez való. 7-eshez gyanítom nincs is ilyen.
-
-
belaazallat
addikt
Hali!
Hát igen 125kg kerékpáros szinten "nehéz eset". Ha ehhez még hozzáadjuk a közlekedési stílusomat is, akkor meg pláne.
A középrész, már cserélve volt, egy integrált csapágyas van benne. Lánctányérban van egy 3mm-es oldalirányú nyolcas van benne. Terhelésre hozzáér a lánc a váltóhoz, váltón nem tudok már többet állítani, mert akkor már nem dobja le a nagy tányérról, a közepesre. -
Tamoo
nagyúr
válasz
belaazallat #3645 üzenetére
Ha már árban a minimalizmusra törekszünk, ez sem lehet olyan rossz: [link] Bár úgy rémlik, hogy nem vagy egy "könnyű eset" szóval az ajánlott egy integrált deore lenne, csak az ugye drágább.
Ja amúgy meg nem figyeltem, hogy 7-es hez kell, meg középrészt se igen akarsz cserélni. Akkor vedd úgy hogy nem írtam semmit.
-
-
belaazallat
addikt
Hali!
Ha cserélni akarok hajtóművet, mire kell odafigyelnem?
A középrész négyszög tengelyes, a hajtóműnek is annak kell lenni. 7-es rendszerhez venném. Főleg műúton mennék.
Ez jó lenne nekem? -
pc-user
senior tag
Sziasztok!
Szeretném kicserélni az első villát rugósra/teleszkóposra, de "hagyományos" MTB-om van, nem tudom, lehet-e ilyenhez szerezni? Amit egyszer belepróbáltam, az rövid volt, nem lehetett lerögzíteni.
-
dunc
nagyúr
-
anatre1
tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem, adjatok tanácsot, útbaigazítást.
Jött egy ötlet, hogy építek egy bike-ot, nem túl drágán.Ebben kérnék segítséget. Ugyanis, nem tudom, hogy milyen típust kéne. Írom azt, hogy mire használnám és, hogy mikre gondoltam.:
Használat: Aszfalt; kisebb terepezés; túrák (közepes, hosszabb távúak); kevés ugrálás (padkák, dombok, stb.)
Ami(kre) gondoltam eddig: nagyobb vázas triál bicó (ilyesmi), ebből jön a következő kérdés* [nos, a trial bringával olyan semmilyen érzésem vanmármint, hogy se nem jó se nem annyira rossz]; gondoltam fixire is, de az túráknál nem tudom mennyire jó
Tárcsaféket mindenképp szeretnék, teló-t nem tudom.
Mondjatok valamit, konkrétan bármit, majd meglátjuk. -
DemonDani
addikt
válasz
-=Vacsek=- #3635 üzenetére
Pont ezért kuka a szimering kapásból (jobb lenne ha nem látnánk azt a mozgást
) , amit ha szervízben cseréltet akkor elkérnek vagy 4ezret
(#3630) venember83
köszi, akkor ezt be is szerezzük -
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
XP NINJA #3633 üzenetére
Holnap majd csinálok párat csak estig szereltünk nem adta könnyen magát az rst
venember83: Hát lehet én se adnék érte pénzt de nincs olyan rossz mozgása, ha megnézed a képet a becsúszókon látszik mennyit mozog. Vagy odaadom vkinek, postaköltség drágább mint amennyit ér
-
venember83
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #3632 üzenetére
Akinek kell, az mondjon rá árat, szerintem. Én nem igazán adnék érte pénzt, inkább egy merev villa: könnyebb, erősebb, merevebb.
-
XP NINJA
őstag
válasz
-=Vacsek=- #3632 üzenetére
gratula
képeket szívesen fogadunk!
-
-=Vacsek=-
senior tag
Nah beszerelve az új teló nagyon finom a mozgása!
2005ös rst capa t5-t mennyiért lehetne eladni? Erről lenne szó.
-
XP NINJA
őstag
válasz
DemonDani #3628 üzenetére
nekem a magellan gydra-mban gyárilag MINDEN b+ kivéve a váz (habár kitudja
) és teljesen jó. haverral mindig együtt bicikliztünk. kb ugyanannyit. 3éves rockriderje, és már volt 1 hete 30-ezerért szervízben. nekem eddig csak küldő gumit kelett cseerélnem
a magellanom 4,5 éves
-
rii
nagyúr
haver tanáta'a a net-en ... sztem kva'jó .... bár lehet hogy csak dísznek ... de este figyelemfelkeltő
-
DemonDani
addikt
Valaki jártas B+ cuccokban?
[link]
ez mennyire lehet tartós? XC használatra, max ilyen magyar "domboldalon" és 85kg mellett? súlyra elég jó 150g -
ludsimon
veterán
válasz
venember83 #3626 üzenetére
Hát neked már van jó alapod amit kis kiegészítéssel késznek nyilváníthatod a bringádat.
Amíg nekem egy teljesen full new bringa kell. -
ludsimon
veterán
válasz
venember83 #3620 üzenetére
Neked van bringád.
Meg amúgy se szeretek ennyire nagyon nagyon előre tervezni.
Mert ha jövőhéten lenne akkor bátrabban belevágnék, de így, hogy hónapokkal előre megtervezni mi lesz időjárás meg egyéb szempontból...
Nem az én pályám.rétisün:
Ez már tényleg beteges súly miatt lecserélni egy jól működő alkatrészt. -
rétisün
veterán
válasz
XP NINJA #3616 üzenetére
mindegy, legfeljebb a lánc szélessége miatt lehetne gond, de gondolom nem 10 sebességes láncot akarsz használni 8-as rendszerhez tervezett hajtóművel.
(#3617) dqdb: ha már ilyen visszakeresgetős módban vagy, visszakeresheted a nem olyan régi "kész a bicajom" hsz-emet
igaz, akkor meg meg volt rendelve a mai szerzemény, szóval ez még nem számít. (szerintem)
-
amargo
addikt
válasz
KaraDani #3582 üzenetére
Lehet majd autóval megyek/ünk, amibe majd férnek csomagok. Amivel tavaly mentünk ki, csak most majd a 2. fél Linda lesz, gondolkodtam, hogy megfűzőm lány jelentkezőnek - legtöbbször síkon én lobogok mögötte
-, de nem hiszem, hogy jönne egyedüli lányként meg "csak" a Cube van második bringának..
-
XP NINJA
őstag
első fogaskoszorúnak mindegy hogy a hátsó fogas hány sebességes?
-
ludsimon
veterán
válasz
venember83 #3610 üzenetére
Akkor most van vagy nincs telód?
-
-
ludsimon
veterán
válasz
venember83 #3607 üzenetére
Kötekedő mod off.
Most egyébként milyen bringád van? Van valami kilátásban?
-
rétisün
veterán
tegnap vettem észre, hogy a sportypal-ban is van szerkesztési lehetőség, tehát ki tudom korrigálni a mindenféle fucsa krix-kraxokat az útvonalból. bikemap-on is bele lehet piszkálni, csak éppenn nem tudtam elmenteni, pontossabban elmentette, csak éppen nem találtam meg utána a mentett útvonalat.
24h: ha nagy galiba nem lesz, én továbbra is tervezek lekarikázni egy amolyan ph! talit csapni zánkára
úttörőként voltam ott, országos első helyezettként (csapatban) szmena szimbol típusú fényképezőt nyertünk.... -
ludsimon
veterán
válasz
venember83 #3604 üzenetére
De akkor se teljes a kép 1 kockával az élen.
Most meg már nincs is kockád.
Akkor, hogy is van ez? -
Tamoo
nagyúr
válasz
venember83 #3604 üzenetére
"...főleg ha a mátravidékiek..."
Viszont addigra már lesz autóm ha minden igaz. Lóvé megvan, már csak találni kellene valami megfelelőt minél olcsóbban -
venember83
nagyúr
válasz
ludsimon #3593 üzenetére
Tavaly indok volt az én kockám meg mindannyiunk viszonylagos kockasága.
Tamoo: Az nagyon jó lenne, ha kerülne neked is csapat, főleg ha a mátravidékiek, mert akkor az utazás is könnyebben megoldható.
Amúgy egy női csapattag valóban jó lenne, akkor eleve kisebb lenne a kategórián belüli konkurencia.
-
DemonDani
addikt
Hihetetlen áron megy egy Merida Kalahari 550 (2005) szemre nagyon patent az állapota 20kért!
-
fpeter07
veterán
Érzem a combom rendesen, ha ez csak 250m szint volt megeszem a kalapom.Azt leszámítva, hogy az egyik kocsi visszapillantója majdnem súrolta a könyököm, nem volt annyira rossz. Figyeltem hazafelé, mikor szól rám egy autó, hogy menjek mán a bicikliútra. Van egy szakasz, amit mindig ki szoktam hagyni és csak a folytatására megyek rá. Már csak 30 m kellett volna.
Mihelyt rámentem, egy autót látok parkolni rajta, elfoglalva a 3/4-ed részét. Azt hiszem nem követtem el nagy bűnt.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Napelem
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Futás, futópályák
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest