-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Xantomas
őstag
válasz
venember83 #2694 üzenetére
Az az, a jó öreg Gagarin. Tényi belénk verte energetikán, félszemmel is megismerem azt a két hűtőtornyot.
Simon: nem szenes, az, hanem lignit, és biomassza fűtőanyagú. -
Tamoo
nagyúr
Az elmélettel tisztában vagyok. Egyébként érik már a dolog. Szerintem első körben csak a Cross bringán fogom aszfalton "tesztelni" ha lesz is, aztán majd kiderül hogy kell-e mtb-ra.
(#2693) ludsimon: Visontai/Mátrai hőerőmű.
Akadnak olyan gumik, amiknél hátul fordítva ajánlja a gyártó feltenni (külön van front meg rear nyíl). Jobban kapaszkodik így.Szerk. na lemaradtam, már válaszoltak. Itt egy közelebbi kép is
[link]
-
dunc
nagyúr
Az SPD hiánya kb annyit tesz mintha egy gép nem használná az egyik motorját,tehát ha csak nyomsz akkor a hátsó combizmok végig pihennek ,és a farizom egy része is és nem fejlődik olyan szépen a láb se,valamint a stabilitás amit a rögzítés okoz szintén nem megvetendő . Részemről ez lesz a következő kiadás (Júniusba kerül rá sor) ,ahogy a jelenlegei kínálatot néztem ,ha egy kicsit sportosabb darabot választok akkor az 25K lesz pedállal együtt,de van pl túracipő jellegű (volt régebben semmi gond nincs vele Shimano MT20 as) akkor pedállal megállhatsz 16-17 ezerbe ,és az egy nagy minőségi ugrás lesz. Nyilvánvaló ,hogy aki nem használt SPD-t at túl az anyagi oldalán,a használata miatt is bizonytalan.
Röviden ennyi. Ég-és föld lenne a teljesítményed pláne mászásnál táltosodnál meg ,most olyan SPD nélkül mintha a repülőn csak egyik hajtómű működne. (magamon érzem,és nagyon hiányzik) -
Tamoo
nagyúr
válasz
venember83 #2690 üzenetére
1. nagyon szépen mozog, eddig teljes mértékben elégedett vagyok vele.
2. Passz... játszottam már a gondolattal. De nem tudom bejönne-e, na meg nem két forint az sem cipővel együtt.
3. Ja, fordítva van felrakva az elsőhöz képest. (szándékosan) -
venember83
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
Tekertem én is egy lightos 46km-t. Szintre kíváncsi lettem volna, de megint nem indult el rendesen a sportstracker. Mármint a gps, utána meg nem figyeltem. Csak be kéne kapcsolni lehet az agps-t, mert így 10perc alatt se indult be.
na mind1... szokás szerint pár kép
viszont törjön el a kezem, ha még egyszer bogárháló nélküli sisakot veszek.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Tetszik, tetszik nagyon az az Epik, csak egy gond van vele, 18as a váz..
Most voltam bringaboltba párat megnézni, kipróbálni (Berguson), ültem 18-ason és 20-ason is (a jelenlegi bicajom 18-as, Kelly's Millenium 2000), de azt kell mondjam a 20-as nekem kényelmesebb volt, szóval lehet azt kéne inkább (177 magas vagyok). Viszont ez esetben az Epik kilőve, pedig jó vétel lehetett volna..
Megnéztem a boltban a Caprine Cheeroke 2010-est, illetve a Greenway 2010-et, utóbbi jobban tetszett a hajlított kormányforma, illetve a jobb foghatóság miatt, valamint volt az első keréken teleszkóp, bár annak utánaolvasva úgy látom, hogy nem egy jófajta, Suntour M2025. A különbség a 2 bringa között árban egy 10-es, a tényleges különbség pedig: kormányforma, teleszkóp, és acél vs alu váz. Illetve személyes vélemény, a greenway festése jobban bejött. -
dunc
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #2678 üzenetére
Elég sok az a bevallott 5000 km.
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
dunc
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #2674 üzenetére
Szép bringák,kérj mindkét eladótól részletes alkatrészlistát. Mert pl a Magelán jobban teszik,de szinte semmit nem ír a kerékpár felszerelésről.
"Caprine Epic 50" Én ezt választanám.Most hogy jobban megnéztem határozottan a Caprine Epic 50-t venném. A neve helyesen Epik,és nem Epic. -
-
Xantomas
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #2666 üzenetére
Full alivio, deore szint felett a használt is tartós, de mindenképpen meg kell nézni az állapotát, de vigyél magaddal egy ismerőst, aki tudja véleményezni, és ennek fényében alkudni, ha az eladó benne van.
A Magellan erősen alsó kategóriás, minden belépő szintű, arra bőven annyit rá kell még költeni, mint amennyivel a Trek többe kerül, és karbantartásigényesebb is, ha nem csak pár hónapot szeretnéd használni, olyan állapotban ahogy most van.Ettől függetlenül, ha csak városban szeretnéd használni, egy merev villás, 28-as kerekű bicikli jobb választás, mert kisebb erőbefektetéssel lehet vele menni.
(#2668) Tamoo Köszi, de nem hiszem, hogy ő lenne a célcsoportja. Volt egy srác, aki megnézte tegnap, de azt nehezményezte, hogy nem újabb generációs hátsó váltó van rajta, hiába mondtam neki, ha kéri, dobok neki rá, egy tavalyi Aliviot, mert tény, hogy jobban néz ki az koránt sem fogja addig bírni, mint ez, mert a kritikus részeken, már puhább anyagok vannak benne, a rugója is gyengébb, így hamarabb is romlik a váltásteljesítménye. Most gondolkodik rajta.
Ezt inkább egy második, városban rohangálós, aszfalton kirándulós, de minőségi bicajnak szántam, egy komolyabb terepezős monti mellé.(mondjuk mióta kitettem a telefonszámot a hirdetésbe, folyamatosan érdeklődnek, nem hittem volna, hogy sokan nem kattintanak a "Hirdető infó"-ra, ahol ugyanúgy ott a telefonszámom. Volt aki kérdezte, hogy adom e mellé a sisakot
)
-
tzimash
őstag
Filóztam én is ezeken a zselés huzatokon, Lidl-ben láttam 990Ft-ért, de annyi negatívumot hallottam ezekről, úgyhogy inkább a radikális váltásra szavaztam a csere elodázásával szemben
Rétisün:
Hogy itt helyben? ÁÁÁ!!!"Nem megy az könnyen faluhelyen!"
Rendeltem Bringalandból még szombaton, ma reggelre itt is volt.Hasaggymeg:
Tiéd is ilyen középen kettéhasított típus? -
Hasaggymeg
veterán
válasz
tzimash #2659 üzenetére
Én valamelyik üknagyapját használom.Nem nagyon kényelmetlen,csak a tegnapelőtt 4 órán át ázott alattam és mivel a szivacsot bevonó műanyag varratai a tetején futnak,most nem tudok úgy ráülni,hogy ne érezzem úgy magam utána mintha bepisiltem volna.Remélem kiszárad.
(#2668) Tamoo
-
A_ScHuLcZ
addikt
Oké, akkor a zár már eldőlt, Citadel lesz, már csak a bringát segítsetek kiválasztani légyszi!
belaazallat linkelt néhány használtat, abból 2 tetszik, az TREK a leírás alapján jó állapotú, karbantartott, de nem olcsó, a Magellan jobban tetszik és olcsóbb, alkudni is lehet, ellenben nem látszik és nem is írja milyen állapotban van. Szívesebben veszek új gépet, használtnál kicsit lutri a dolog, de nem zárkózom el tőlük, ha van valami kihagyhatatlan ajánlat Pesten.
-
Frenky89
addikt
Csak az utókornak boltokról:
Bringabutik:
30k-s rendelés kisebb (fényvisszaverő, prizma, stb) nagyobb (óra, lámpa, stb) cuccokból.
Szerdán este adtam le, csütörtök délután adták postára, pénteken itt volt vele az MPL.
Bár nincs rendelés-státuszkövető mint eBike-on, de az ügyfélszolgálat készségesen értesít, hogy mi a helyzet.eBike:
5k-s rendelés kis cuccokból, csak zöld kosaras.
Szintén szerdán este adtam le, péntekre szedték össze megfelelő darabszámú cuccot és ekkor került át a futárhoz, következő munkanap itt volt vele a GLS.
Pozitívum, hogy van rendelés-státuszkövető + GLS-es csomagkövetés.
Nem sokkal korábban érdeklődtem egy-két cuccal kapcsolatban mail-ben. Készségesek voltak és gyorsan válaszoltak. -
tzimash
őstag
Nem bírtam ki délutánig, egy 40 perces, 15km-es túra keretén belül kipróbáltam.
Első 10 perc a helyezkedéssel, plusz állítgatással telt, kicsit előrébb kellett tolnom meg kb 1 centivel alacsonyabbra állítanom. Aztán következett félóra tiszta tekerés, nem álltam meg és ki sem álltam a nyeregből.
Ülőgumókat rendesen igénybe veszi, de bízom benne hogy megszokom, here és puca zsibbadás viszont teljes mértékben elmaradta végén kiálltam, régebben ezt csak összeszorított fogakkal tudtam megtenni, most viszont nem okozott fájdalmat. Visszaülésnél sem éreztem azt, hogy azonnal fel kell állnom.
Hazaértemkor nem éreztem úgy mintha fenékbe rúgtak volna és a gép elé is sziszegés nélkül le tudok ülni.
Ami eleinte furcsa volt, a legörbített orr miatt valahogy kevésbé éreztem a bringát olyan imbolygós volt, de ez elmúlt. A nyeregorr lehetne egy kicsit keskenyebb, de szerintem ezt is meg lehet szokni, ami nyilván nem 15km alatt történik meg.Ha valaki nem olvasta az előzményeket, erről a nyeregről van szó.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy milyen belépő szintű, ámde mégis normális kerékpárt érdemes most vennem max 50-ig bezárólag városi használatra? (perpill Bp)
Nyilván szerzek még hozzá egy normális zárat is, az még majdnem bele fog kerülni egy 10-esbe, ezzel számolok természetesen. Amit eddig kinéztem, az a Caprine Cherokee V 2010, ismerősöm javasolta, ő ilyet vett 2 éve, csak a 2009-es változatot, és maximálisan elégedett vele, egyetlen hátránya a városi használat miatt, hogy merev vázat, de azt mondta megszokható. (új, ára 47k) Nem ragaszkodom az 50-hez, az csak egy felső határ, agyonhasználni sem fogom, mert egyszerűen az időm nem fogja engedni. -
dunc
nagyúr
30 km/h Keleti szél Pécs.
Sajna a bőrömön is tapasztaltam....
-
Teasüti
nagyúr
válasz
becuszabi #2632 üzenetére
Áh, így már más képet fest a dolog, és több értelme is van, ha nem a bőrömön párologtatok, hanem felszívja a dzseki. Tehát akkor a szauna az egy szükséges eleme a képletnek?
rétisün:
Én még el se kezdtem.
Most, h jött a jó idő, nem is emlékszem, mikor játszottam utoljára vmi helyi játékkal.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én a mostani hétvége után nem hsizek nekik már egy szót sem. Mi az, hogy "zivatarszezon"? Idén hallottam ezt a szót először,de idén folyton ezt emlegetik.
Nameg... exem meteorológus, és gennyes módon nem sejtik ám ők sem ezt az egészet, csak tippelgetnek, és remélik, hogy bejön
-
tzimash
őstag
Na megjött a nyereg, délután próba, majd beszámolok róla, hogy milyen.
-
rii
nagyúr
kómásan nézegettem az idokep.hu-t, és ezt írják: " ... A jövő hét elején azonban úgy tűnik, hogy lassan mozgásba lendül a légkör, s beindul az igazi zivatarszezon - a modellek alapján ugyanis egy újabb magassági hidegcsepp érkezése látszik kirajzolódni, mely megfelelő labilitást nyújthat akár hevesebb zivatarok kialakulására is. ... "
-
varsam
őstag
[link] A lámpának nem a táskában a helye
-
dqdb
nagyúr
válasz
Xantomas #2630 üzenetére
Ez félrement
teasüti: az előbb félig hülyeséget írtam, kifelé természetesen a nedvességet engedi át, nem a levegőt
becuszabi: sőt, megvan a szépsége a dolognak, érzed, hogy a kevés réteg ellenére belül folyik rólad a víz, és nem zavar, mert nem fázol emiatt, és meg sem fázol. Én azóta nem voltam télen beteg, amióta akkor is bringával járok.
-
becuszabi
aktív tag
válasz
Teasüti #2628 üzenetére
Nincs az a hightech anyag, ami képes lenne engem szárazon tartani (nagyon gyorsan kimelegszem és dől a lé is), de meg kell, hogy mondjam, a komfortérzeten nagyon sokat lendít egy ilyen spéci öltözet.
Karácsonyra megleptem magam eggyel és bizony én sem hittem el a boltosnak, hogy a kabát alá csak kevés ruha kell. Első alkalommal a szokásos téli rétegeket vettem fel, majd arra rá a kabátot, aminek az eredménye az lett, hogy 5 km után már vetkőztem is
Nagyon kellemes úgy bringázni, hogy nem fullaszt meg a sok ruha, de ugyanakkor nem is fázok.A "hidegben való fázásnak" megvan a maga fizikája. Ezek a ruhák, meg a bennük lévő membránok természetesen nem úgy működnek, mint egy visszacsapó szelep, de a különleges összetételű és szerkezetű rétegek, ill. azok sorrendje mégis képes elérni azt, hogy a keletkező izzadság ne a bőrödről párologjon el, hanem a ruházat külső felületéről és közben a párolgás okozta hűtőhatás ne érvényesüljön.
-
Teasüti
nagyúr
Hát érzésre ugyanolyan nehéz átfújni rajta a belső oldalon is.
Az számomra egy műszaki csodával érne fel, ha az egyik irányba kisebb lenne az ellenállása a levegővel szemben, mint a másikban. Ez nem visszacsapó szelep.
De most már csak kíváncsiságból is jó lenne rámérni műszerrel is.
Hmm, de amúgy is, dzsekinek vettem, nem második bőrnek. Dzsekinek tökéletes lesz.szerk: már várom majd az intelligens ruhákat.
Csak egy 50 év még...
Esetleg nem sértődnék meg, ha Crysis-szerű ruhát hordhatnék majd pár évtized múlva. -
Xantomas
őstag
Karadani: Ne haragudj! Ismered a Kovács Bélát?
-
dqdb
nagyúr
válasz
Teasüti #2628 üzenetére
Nagyon nem mindegy a levegő és a folyadék haladási iránya. Kintről befelé irányban védenek ezek az anyagok, ezért nem ázol el, és ezért nem fúj keresztül rajta a szél. Bentről kifelé valamilyen mértékben átengedik a levegőt és a nedvességet (ez a mérték sajnos az anyag árával általában arányban van, azaz a nagyon jó egyben nagyon drága is), emiatt nevezik lélegző anyagnak.
A téli felöltözés amúgy arról szól, hogy a legalsó réteg gyorsan elvezeti a bőrödről a nedvességet, és átadja a következő rétegnek, az a következőnek, ..., majd a legutolsó felületéről kijut a szabadba, hogy elpárologjon.
-
Teasüti
nagyúr
Ha megvédjük a víztől, akkor miért akarjuk vízzel kimosni?
Ez amúgy nem tűnik mosószernek.Szvsz folyékony fajta jó kell, h legyen.
Elég kicsi amúgy is ez a lélegző képesség. Próbálj meg átfúni az anyagon, jó nagy nyomás kell hozzá!Nehéz elképzelni, h ez szellőzne légköri nyomáson. A menetszél meg nem hinném, h akkora nyomáskülönbséget okozna, h kihúzza a dzsekiből a levegőt.
De majd kíváncsi leszek még én erre.szerk: na jó, ha nem nézzük olyan szigorúan a marketing bullshit-et, akkor jobban szellőzik, mint a kínai széldzseki, gumírozott membránnal.
Ez a paraméter nagyobb nullánál, tehát légáteresztő.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Teasüti #2616 üzenetére
Én softshellre ilyet vettem, a windstopper télikabátomra hasonló szerem van. A lélegző anyagokat olyan mosószerrel kell mosni, ami nem tömíti el a pórusokat, valamint ugyanebből az okból az öblítőt is hanyagolni kell.
A téli bringázás mellett egy eléggé ütős érv, hogy nem jelentkezik az első tavaszi tekerés utáni fenékfájás, mert hozzá vagy szokva a nyereghez. Télen simán lehet tekerni mind terepen, mind városban, megfelelő ruha kérdése az egész. Egy jó windstopper télikabát, téli bringás kesztyű, sisak alá való sapka, aláöltözet, polárpulóver, szóval kell technikai ruházat (árban 3-4 havi BKV bérletből megvan az egész, azaz egy tél alatt visszajön), de ezek egy részét bringa nélkül is használnám. Például amióta van jó aláöltözetem, inkább vékonyabb nadrágokban járok a legnagyobb hidegben, mert a két réteg alul, és a plusz réteg felül sokkal kellemesebb.
az egyetlen évszak, amikor az első kerék jó eséllyel blokkol és felnyalod a betont/jeget - jó esetben havat.
Tükörjégen nem tekersz, hóban terepgumival vagy pont az ellenkezőjével, vékony országútival simán. Latyakban is lehet, csak kissé óvatosabban kell haladni, ezt amúgy a sózás mellékhatásai miatt inkább el szoktam kerülni. Én konkrétan nyár közepén nyaltam fel majdnem a betont egy felhőszakadás után, ami olyan sárréteget vitt fel az útra egy rövid szakaszon, hogy a bütykök pillanatok alatt megteltek vele, majd irányíthatatlanul csúszott a bringa.Mentségemre legyen, h én üzemszerűen gondoltam, pl munkába járás, A-ból B-be, stb.
Télen én kétféle céllal bringázom: leesik a friss hó, és megyek csúszkálni, vagy a fent emlegetett célokra, azaz A-ból B-be és munkába. Az utóbbi esetben többek között egy laptopot is képzelj a hátamra. A tükörjég és az ónos eső el tud riasztani, mert az tényleg veszélyes, de a havazás és a -10 fok nem.egy nagyvárosban nem igazán lehet munkába járni ilyenkor kétkeréken, hacsak nem lehet átöltözni a munkahelyen. Még ha gyalogtempóban is megyek, a többi jármű úgyis összefröcsköl. Ilyenkor dobozban kell közlekedni.
Egy nagyvárosban járok, és nem szoktam átöltözni télen (maximum alsóbb rétegtől szabadulok meg). Útvonalra olyat kell keresni, ahol nem 60-70 km/h-val húznak el közvetlenül melletted, és máris nem leszel koszos. A körülmények miatt kicsit óvatosabbra vett tempó jóvoltából még igazából kimelegedni sem szoktam. -
Teasüti
nagyúr
Egyszer mentem ki télen, nem volt nagy élmény a fél méteres hóban, kb 500 méterig jutottam el.
Tényleg buli, ezt aláírom.
Mentségemre legyen, h én üzemszerűen gondoltam, pl munkába járás, A-ból B-be, stb.
Jég, hideg, sár, lucsok, csapadék felverődés, bűz.
szerk: egy nagyvárosban nem igazán lehet munkába járni ilyenkor kétkeréken, hacsak nem lehet átöltözni a munkahelyen. Még ha gyalogtempóban is megyek, a többi jármű úgyis összefröcsköl. Ilyenkor dobozban kell közlekedni. -
rétisün
veterán
válasz
becuszabi #2623 üzenetére
bizony, ahogy mondod....
én is izzadtam át a gönceimet télen, hiába az izzadságelvezetős aláöltözet, meg az egyre kevesebb ruha (úgyis belemelegedek, a múltkor is sok volt ennyi) mégsem fáztam meg, pedig outin még menetszél is jobban van.
persze ha megállsz, 3 perc alatt érzed, hogy azért hideg van, és elindulás után meg akarsz fagynide ez kb. 10 percig tart, aztán újra bemelegszel annyira, hogy nem zavar a hideg.
igaz, én -10-be azért nem mentem (gyalog mondjuk akkor is elvagyok akár 4-5 órát is), illetve a nagyon locsogós időt is kihagytam.
-
becuszabi
aktív tag
válasz
Teasüti #2619 üzenetére
Pedig jó dolog biciklizni télen.
Természetesen komoly erőnléti edzéseket nem lehet végezni, de bulinak jó. Ha nincs fél méteres hó, vagy az utakat nem borítja jég, mi ugyanúgy megtartjuk a vasárnapi "szeánszainkat". -10-12 fokban is mentünk, de persze folyamatos mozgásban voltunk és terepen (ott lassabb a tempó, így a menetszél kevésbé hűt).
Pár órát el lehet ökörködni, végül is a mozgás a lényeg, meg, hogy friss levegőn vagyunk.
Soha nem fázott meg egyikünk sem. -
DemonDani
addikt
Grip-eket mit ajánlanátok? Lehetőleg ne darabolódjon mint az állat, és rögzíthető legyen ne mászzon körbe körbe, én ezeket a tenyértámaszos szarvas BBB-ket nézegettem, ezekkel valami tapasztalat esetleg?
-
F_Gergely
őstag
Kipróbáltam a lámpákat, igaz csak állóhelyzetben de elsőre kegyetlenl jóknak tünnek, 10 méterig simán elvisz, és gyönyürű fényes fehér szine van.
Holnap remélhetőleg el tudom vinni nightride-ba a gépet és akkor kiderül milyen menet közben. -
Dirtyz
őstag
Holnap szabin vagyok, nem tervez valaki tekerést székesfővárosunk környékén? Betársulnék, de lehet hozzám is csapódni...
-
Teasüti
nagyúr
Milyen speciális mosószer?
Én nem látok a címkén semmi különöset, bár igaz, nem is ismerem ezeket a piktogrammokat.
(a 40°C-ot és a vasalót még felismerem)
Áthúzott háromszög, áthúzott kör, áthúzott négyzet, benne körrel. Mi vagyok én, mosómaci?Bon3ss: ha jól láttam, legutóbb a Krisztina téri spártól mentetek. Nekem az elég nagy kitérő, lévén Búza tér közelében lakom. Inkább vhol a belvárosban csatlakoznék.
szerk: jött egy gondolatom, miszerint volt már valaha vki olyan elvetemült, h egy fully-ra felrakott egy teleszkópos nyeregcsövet és/vagy rugós nyerget és teleszkópos stucnit?
-
amargo
addikt
Na, múltkor láttam két DH-st fullface, test, sípcsonttérd, alkarkönyök protektorral. Nyilván nem a 3H-ról jöttek - addig nem hiszem, hogy kitudnak tekerni, de János-hegyre hol van ilyen durva terep, amihez tanknak kell öltöznöd? A fullface és sípcsontvédőt még megértem, így nem is feléd irányul ez a kérdés, de gondolom már láttál pár ilyen anyahajót elhaladni, valamerre.
Autóvezetéskor, amikor a rendőrök megállítanak jogsi és forgalmi nélkül én is csak annyit szoktam mondani, "nem látja, hogy nem viccből autózom" és arcon törlöm egy döglött ponttyal a legközelebbit.
A részeg is azért imbolyog haza a bringám, mert az a biztos pont
Mindent meglehet magyarázni én is ezt teszem, mondjuk nappal nyilván nem kell lámpa, én se viszem mindig magammal, de a piros lámpánál sem csak azért kell megállni, mert tilt.dqdb: Barátom szokott tekerni ilyenben, de az a baj, hogy az ágak leszaggatják rólad terepen. Én sem szeretek transzvesztitának öltözni, de akadnak jó szabású mezek is, amiben még nem fütyülnek utánad..
Szerk:
-
ludsimon
veterán
válasz
Hasaggymeg #2606 üzenetére
"esetleg egy bambuszvázas,hogy eltüzelhesd ha fagysz meg."
Hogy lehet ilyet mondani.
Akkor inkább még gyorsabban tekerek, hogy ne fázzak. -
F_Gergely
őstag
válasz
Ted_Beneky #2572 üzenetére
Igen ilyesmit kerestem, Köszönöm!
-
bnss
veterán
Ma lejár a kiemelt akció, ami persze nem jelenti azt, hogy nem fognak a későbbiekben megállítani. Én nem fogok felrakni semmilyen prizmát a bringára, a táskában ott van kvázi minden, ami előírás (plusz sisakot is hordok általában). Ha ezek után megbüntet, akkor így jártam.
Pécsi kollégákat kérdem, pénteken Kritikus Tömeg? Mikor, s hol legyen a találkozó?
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- ASUS routerek
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Diablo IV
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Mikrotik routerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- R5 4600G BOX, 30 hónap Alza garancia
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- Xbox kontroller (újabb széria)
- Sony Bravia XR-65X93J (165cm) 4K HDR10 120Hz LED TV újszerű állapotban eladó
- Apple iPad Pro 12.9 M2 (6.gen) Wi-Fi 256GB Logitech Combo billentyűzet
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest