Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
Sziasztok!
Hétvégén végre tekertem egy jót. Igaz egyedül voltam, de így sem volt rossz. A cél a Börzsöny volt, egész pontosan Királyrét és a felette lévő meghódítandó gerincek és ösvények. Reggel, bocsánat, hajnalban indultam. Fél 5-re terveztem, de úgy éreztem, hogy még túl szürke minden és nem vagyok jól látható. Ezért aztán 5:16-kor indultam el Gödről. Már ekkor 19.1 C-fok volt a hőmérséklet. Picivel több mint egy óra alatt voltam Kismaroson és onnan kezdődött a mászás, Szokolyán keresztül, fel Királyrétre. Itt még aszfalton. Királyréten ivás + műzliszelet. Aztán innen tovább felfelé a Foltán-kereszt felé. Egyszer egy elágazásnál azt hittem, hogy eltévedtem. Visszagurultam, de kiderült jó felé mentem. Na akkor könnyítek magamon, gondoltam. A bringát letámasztottam majdnem a susnyásban, de végül az elágazásban lévő sorompónak döntöttem. Intézem a vízügyeim, amikor arra leszek figyelmes, hogy egy apró, sötét, vörösesbarnás valami mászik fel nagyon gyorsan a térdemnél. Kullancs. Elkaptam időben és szétnyomtam az ujjaim között. Aztán újra tekerés felfelé. Mivel korán volt még, egy lélekkel nem találkoztam. Egy futót láttam aki felfelé tartott, amikor visszafordultam és amikor felértem a dózerútra, akkor jött lefelé. Csend és abszolút nyugalom. Fent aztán volt az út mellett kb. 6-7 méhkaptár. Gondoltam is milyen "jó" lenne, ha most rajzanának.
Felfelé menet benéztem az erdő sűrűjébe is, de ott nagy dagonya volt. Gondolom a Pilis is így nézhet ki. (Duna Maraton vasárnap) Az volt a fura, hogy ez a murvás köves út is még nedves volt és néha elkapart a hátsó kerekem. Másztam-másztam egy darabig, aztán meguntam a látványt és sajnos nem találtam meg magát a keresztet, így visszafordultam. Otthon is azt ígértem, hogy még dél előtt vissza érek. Legurultam óvatosan, mert itt fent 0 vétel van és ha összetöröm magam, senki nem talál meg és telefonálni sem tudok. Otthon sem mondtam, hogy hova megyek. Az aszfaltos lefelén aztán eresztettem neki rendesen, kb 50 km/h volt a max, amit a Speed King 2.1-ből ki lehetett hozni. Királyrétről kényelmes 27-es átlagtempóval haza Gödre. Otthon aztán átnéztem magam és a sípcsontomnál találtam egy élősködőt, amit egy csipesszel kiszedett a feleségem. Aki vasárnap jön a Duna Maratonra feltétlen hozzon kullancs riasztó spray-t vagy krémet, mert tuti, hogy ott is van egy rakat belőlük.
A vége 81,3 km & 3 óra 47 perc nettó tekerés lett.
Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest