Hirdetés

Aktív témák

• Manitou

veterán

válasz Runner_fxr #48484 üzenetére

Egy haveromnak is volt GT-je Tequesta. Elég különleges volt akkor, aztán nem is forgalmazták, talán manapság se :F a GT-ket.
    Nekem nem volt akkoriban sose annyi pénzem egyben, így én apránként építgettem, de ezáltal úgymond "kitalultam" a kerékpárszerelés minden csínját is, szóval ennyi haszna volt azért :K 94-ben nekem egy Schwinn Woodlands-om volt , de csak ilyen legalapabb shimano TY felszereltséggel, joy-tech agyakkal és szimplafalu felnível. Ezt kezdtem el fejlesztgetni, mikor már minden ki lett szinte cserélve, akkor jött a váz+villa csere. Aztán teló , aztán újabb alkatrészcsere stb... újabb teló aztán kezdődtek előről a dolgok, egy ördögi kör volt. Aztán volt, hogy egy jó darabig nem nagyon cseréltem semmit. Most is azon a szinten vagyok, hogy egy darabig biztosan nem fogok költeni semmit bringára, mert ami van így is több mint elég. Persze hajtást majd cserélek rajta ha kell :K meg egyéb kopó dolgokat.

Más:

Ismerős csábít, hogy menjek Transs Hungária Marathonra. Jól hangzik, csak kicsit kevésnek érzem az edzettségi szintemet a dologhoz, az utóbbi években elég kocabicajos lettem sajnos. De próbálok néha azért tenni ellene.
    Valószínüleg jól érzem, hogy már késő lenne elkezdenem rá felkészülni? Vannak itt versenyfelkészülésben/edzésmódszerekben nálam jóval járatosabb emberek szerintem,azoknak a véleményére lennék kiváncsi.
    Én sose követtem semmiféle edzésmódszert, csak tekertem.
    Most egyelőre nem tekertem még idén asszem ;] Ellenben heti 2x járok konditermbe ( mondjuk azt ettől függetlenül mindig szoktam) + heti 2x 2,5 óra jégkori is befigyel egy héten. Úgy tudom a korcsolya elég jó kiegészítő sport bicaj mellé, kérdés egy alapozó, vagy hogy is mondják :DDD edzéssel felér-e. Kb 6 hete járok korcsolyára. Ez kb heti 25km korcsolyázást jelent.Felfogható intervall edzésnek is? Mert van hogy sprintelek, van hogy csak monotonabb köröket megyek.
    Persze közben magam is olvasgatok most edzésmódszerek után is.

Az edtzettségi szintemről annyit hogy kb az ilyen 50-60 km-es hegyi túrák szoktak nekem feküdni, nekem az bőven elég, szóval ilyen napi 100km-t hegyen( terepen) sose próbáltam tekerni. Meg ugye a túrás tempó meg a versenytempó nem ugyanaz. Ezért is tartok kicsit ettől a trans hungáriától, hogy halál lenne nekem. Maratonokon sem indultam még sose. Utolsó versenyem amin voltam 99-ben volt Szílvásváradon, akkor a mezőny 2. harmadában végeztem. Akkor még crosscountry többkörös versenyek voltak csak.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés