Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Szólánc.
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- E91 blog 2. rész
Aktív témák
-
Miaf
csendes tag
válasz Pinya007 #3050 üzenetére
Ricsi fekete olyan mint a vaj. Szárazon nagyon jó a fékhatás vele (Sun CR18-as felnik) Esőben is kellően fog, de úgy kopik, hogy csak na 10Km eső, és finomállítóval utánna kell állítani a fékkaron.
Piros szárazon eszi ugyanezeket a felniket szárazon, esőben elég jó, Bár a 2006 Szilvásvárad maraton (végig eső-sár) alatt teljesen elkopott az újonnan felrakott betét.
Kék nekem nagyjából ugyanúgy teljesít, mint a piros.
Érdemes kipróbálni több fajta betétet, nagyon függ a felnitől. -
Azazello-
senior tag
tud valaki mondani nekem sokat tudok minosegi kompjutert, amit erdemes megvenni?
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
urban racer
senior tag
válasz Azazello- #3055 üzenetére
Chieftec 360D2 | ASUS A8N-SLI Deluxe | AMD Athlon 64 X2 4200+ @3 GHz| Gskill HZ 500Mhz 3-4-4-8 @550 | Sapphire X1950 pro
Poént félretéve: A polarok eléggé okosak. Mármint eredetileg pulzusmérő, de van hozzá sebességmérő meg pedélfordulatszám mérő. Külön még foot-stepet is lehet hozzá venni futáshoz. Méri a megtett szintet is(szintkülönbség). Látom, hogy UK vagy, ott occsóbban lehet hozzájutni. Nálunk ~80-90 magasságában van. Ráadásul otthon infrán átküldöd az adatokat számítógépre, és kielemezheted."Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
urban racer
senior tag
Garda tó. Március eleje. 2300 méter magasan. minusz fokok. Lejtő. Kb 20 km. Szintkülönbség: 2200 méter. Lejtő alján: ~20 fok. Ráolvadt V-fék betétet kapigálok a felniről, és a betétet izotóniás itallal locsolom.
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
Bikeman
aktív tag
válasz urban racer #3058 üzenetére
böngésző xórakozik...
[Szerkesztve] -
Bikeman
aktív tag
válasz urban racer #3058 üzenetére
Öööö nem, de hát neked is ilyen van....
-
tekeyagd
aktív tag
válasz urban racer #3059 üzenetére
ezt akarod rámsózni???
-
Pinya007
aktív tag
Na volt ma biznisz, Bike-ban vettem egy WTB Speed V nyerget, hazafele út kellemesebben telt, bár még be kell törnöm.
Fékem meg Avid Single Digit 5 lett, pillangóstól, pofástól.
Egyik boltban srác egy új bringáról bontotta 5k-ért odaadta a két pár új pillangót pofákkal, csavarokkal, pipákkal. Másik boltos (ismerős), meg én 2 pár pillangómat átvette 1k-ért. (pofák már használhatatlanok voltak), így 4k-ból új fékem van!Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)
-
Miaf
csendes tag
válasz urban racer #3059 üzenetére
Na igen. Az sem mindegy, mitől kopik el a betét. És milyen büdös tud lenni...
-
Azazello-
senior tag
te jo isten milyen aruk van
erre meg aludnom kemm egyet... egy heti fizetesemet egy orara kolteniEgy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
Ariadne
őstag
válasz Azazello- #3069 üzenetére
Akciósan ötezerér' vettem pár hónapja a Hervisben pulzusmérő órát, nekem teljesen jó (eredeti árként 10-15 körüli volt rajta azt hiszem). Cserélhető elemes a pánt; természetesen kicsit korlátolt formában, de egyéniesített pluzushatárokkal dolgozik az óra; memorizálja min és max pulzust; nézi, h az időből mennyit töltöttél a határokon belül, alatta, felette; tud csipogni, ha kell ; még kalóriát meg elégetett zsír százalékot is számol, ami hülyeség. Van benne stopper meg még jópár funkció, amit én nem is használok... Annyit megér szerintem, már ha van ott is Hervis.
[Szerkesztve]"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Azazello-
senior tag
válasz urban racer #3070 üzenetére
epp ezert jotem ki, mert gyulolom a hazai szart!
amugy pedig ugy ertem, hogy meglepo az ar, nem szamitottam ilyen osszegekre. kurvasok piz egy oraertEgy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
Azazello-
senior tag
válasz Ariadne #3071 üzenetére
nekem pont ezek a funkciok amik nem kellenek. nem igazan mond semmit, hogy a pulzusom mennyi, az elegetett kaloria meg kevesbe erdekel, es csipogni meg csipog az ebresztoorames utalom elegge. ha nekem hegymenetben elkezd csipogni en ott azonnal foldhozvagnam es megtaposnam a cuccost
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
Ariadne
őstag
válasz Azazello- #3073 üzenetére
Ahh, vagy úgy, ''sima'' kerékpárkompjúúútert keresel, no félreértettem. Hmm, tkp nem is tudom miért gondoltam pulzusmérőre a kompjúterről. Mondjuk van olyan, ami kombinálja a kettőt, ezen járt az agyam mostanság, lehet azért. Egyébként meredek felfelé mászásban edzéshez nagyon hasznos tud lenni, csak addig nem volt szükségem rá, amíg ki nem próbáltam.
Kompjúterileg sima Cateye Velo 8-asomat szeretem, épp annyit tud, amennyire kíváncsi vagyok."In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Joló
tag
Sziasztok!
Találtam egy elfekvő Giant NRS 3-at. Az ára 284 e Huf.
192cm magasságomhoz elég ebből a 20,5'' -os? Vagy ez volt ebből a legnagyobb méret?!
Megér ez a gép még ennyit?
[link]
Ezzel a felszereltséggel lenne a gép.
Várom véleményeteket!
Köszi mindenkinek!Üdv: Zoli
-
Joló
tag
Mit szóltok a Merida HFS 4000 vázhoz?
Megveri a Giant XTC vázat?
[link]Üdv: Zoli
-
Joló
tag
válasz sanyixXx #3077 üzenetére
Nem szoktam szakadgatni barátom!
Egyszerűen arról van szó, hogy XTC akartam venni, de egyszerűen nincs az országban nagyobb méret az idei modellből.
Alternatívaként ajánlották a Meridát, de mivel azt nem ismerem egyáltalán azért kérdeztem itt meg!
Vagy esetleg marad az NRS...Üdv: Zoli
-
tr00p3r
addikt
válasz Azazello- #3069 üzenetére
hát igen, a Polarnak ára van. ha nem kell pulzus figyelés és feltétlen Polar kell, akkor jó lesz neked az alap CS100b is. ez mér ugyan pulzust, denincs hozzá mellkasi jeladó és ezért olcsóbb: CS100 öv nélkül 17 200 Ft . ha nem ragaszkodsz mindenáron a Polar márkához, akkor lehet a Cateye bármelyik egyszerűbb órája vagy esetleg egy jó Sigma.
-
Manitou
veterán
Ide megy valaki innen?
2007.08.25. Szlovákia , Kassa Maraton
[link] -
raczger
őstag
Hy all!
1 hétig táborban voltam, természetesen a biciklim is jött velem
Nos azt szeretném kédezni, mondani, hogy volt már róla szó hogy jó lenne egy PH!-s biciklicsapatot (ha sokan leszünk, többet is) csinálni a 24 órás MTB versenyre.
Erre gondolva szerintem már érdemes lenni szervezkedni, akár egy új topikot nyitni ennek a lokálban, mert szerintem megérdemli jah és a nevünk jó PH!-s szokások szerint lehetne valami ilyesmi: KeréPH!ásorok (de több fantáziával)
Aki jó ötletnek tartja írja ide, és akkor csinálok neki egy topikot, ha majd a modik engedik.www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
dantes
tag
Sziasztok!
Tervezem egy új bicikli vásárlását egy max két héten bellül, de a használatán kívűl szinte semmihez nem értek. Az elvárásom egyedül az lenne, hogy tartós, minőségi alkatrészekből legyen összerakva, vagyis bírja el az én 95 kilómat egy nagyobb bukkanón is. 99 százalékban országúton használom.
Kb 50-60 ezret gondoltam rászánni.
Bármilyen tanácsnak örülnék, akár márkát illetően is.
Elóre is köszi!
Ja és egyenes kormányú legyen.
[Szerkesztve]''Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.'' - Mark Twain
-
sanyixXx
senior tag
outi, fitness vagy trekking bringa kéne inkább?
outi a kecskeszarvas, sportos, a fitness majdnem ugyanaz, csak egyenes kormánnyal, szélesebb gumival, városi felszereléssel, a trekking meg a városi nagymamis kényelmes bringa
ha így be tudod határolni, akkor könnyebb bringát találni neked. egyenes kormány meg kvázi bármire feltehető. én mindenesetre fitnesst ajánlanék. altrix airbone és társai.Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
dantes
tag
válasz sanyixXx #3090 üzenetére
Eddig egy olcsó mountainbikeom volt, azzal meg voltam elégedve, de azt olvastam városban tényleg azok jobbak, amiket te írtál. Outit nem szeretnék, inkább fitness vagy trekking.
Ezen a honlapon szerinted érdemes nézelődni? http://www.bicikli.hu/
Az a baj hogy én csak az árat és a kinézetet tudom megítélni.
[Szerkesztve]''Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.'' - Mark Twain
-
sanyixXx
senior tag
netről látatlanban én nem rendelnék, ha csak az érdekel, hogy milyenek a brgingák, akkor érdemes ott szétnézni. ha más nem, támpontot ad.
amúgy elítam tegnap, mert altrix courier-t akartam írni, nem airbone-t. pár hónapja láttam egy couriert a loungo-ban 60k körül.Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
sanyixXx
senior tag
van néhány eladó cuccom nekem is, ha érdekel valakit
országúti holmik (stucni, váltás, könyöklő)
montis holmik (teló, nyereg, nyeregcső)
mindenről infó itt: [link]Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
Azazello-
senior tag
tudtok nekem segiteni, hogy ezek [link] kozul melyik pua hasznalhato, melyiket erdemes megvenni?
-
tr00p3r
addikt
nénikéd!!!
én pénteken voltam egy nagyobb túrán, de még aznap este lerobbantam. azóta alig megy 39C alá a lázam... a lányomtól kaptam, a fiammal egyetemben.
szóval elmentünk Gödről Királyrétre és vissza. 67,93 km. jó volt, csak marha meleg, mert 10kor indultunk. igazából szombat hajnalban mentem volna szívem szerint, de így sem volt rossz. izomlázam nincs, és csak a betegség vert le. vannak más adatok is, de nem untatlak vele titeket. akit érdekel azért privátban átküldöm. asszem lassan kreálok egy bloggot. -
Integra
titán
prowell sityakok milyen minőségi szintet képviselnek?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen routert?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Annyira azért nem egyedi a Microsoftnak fejlesztett Epyc CPU
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Max
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.