Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
spartan1
aktív tag
válasz CyB0RG #18849 üzenetére
azt nem tudom pontosan,hogy mennyi ez játék de minimális szokott lenni.bár a hajtóművek lánctányérján vannak bemetszések,ezek a váltást segitik elő ha jól emlékszem.
jofi81 használd egészséggel.most kaptam újabb 20 darabot
na tessék,hetek óta tök szárasság van,vártam is már egy nagy zuhét,nemjött.szétkaptam ma a keróm és most elkezdett szakadni az eső dagonyázás lefújva
"ha már nyakig benne vagy a szarban,ne bosszankodj,hanem adj hálát az Istennek:Köszönöm uram,hogy legalább nem hullámzik..
-
spartan1
aktív tag
válasz Taknyoshal #18852 üzenetére
a tisztogatás soha nem volt problema,megérte a fáradozást
"ha már nyakig benne vagy a szarban,ne bosszankodj,hanem adj hálát az Istennek:Köszönöm uram,hogy legalább nem hullámzik..
-
TuTa86
tag
Sziasztok! Olyan problémám volna, hogy elment a lock out a teleszkópomból és sajnos pont 1,5 hónapja járt le a gari.A kérdésem az volna, hogy mennyibe fáj megcsináltatni naggyából? ( Mióta nem megy a lock azóta 85mm-es állásban kb. 40mm mozog utánna koppan.) A teleszkóp egy Rock Shox Recon 351-es kormányról lockolható verzió. Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Jótündér, a kívánság az kívánság! Hajolj csak szépen előre!
-
TuTa86
tag
válasz venember83 #18855 üzenetére
Ez nagyon jó hír!!!! Marhára nem értek a telókhoz és azt hittem, hogy kb. 10-20K-s kiadás vár rám. Esetleg tudsz valami tuti helyet ahova érdemes vinni Pesten? Én a Bergusonban szoktam szereltetni a bringát, ott nagyon rendesek voltak eddig mindig.
-
venember83
nagyúr
válasz TuTa86 #18856 üzenetére
Nem biztos, hogy az a baja, én csak egy lehetőséget említettem. Mivel nem vagyok budapesti, ezért nem tudom, hova érdemes vinni a bringát. Én a speed-way-ről hallottam jókat, de mint írtam, saját tapasztalat nincs, remélhetőleg a többiek (budapestiek) majd segítenek. Ha viszont eddig rendesek voltak veled a Bergusonban, akkor lehet, érdemes oda visszatérned, csak nem favágók dolgoznak ott.
[ Szerkesztve ]
-
TuTa86
tag
válasz venember83 #18857 üzenetére
Lehet az lesz a vége, mert a villát is Náluk vettem. Csak kíváncsi voltam, hogy mennyivel leszek rövidebb a szerelés után. A hely az már másodlagos...
-
Meme
aktív tag
válasz TuTa86 #18858 üzenetére
valószinű, hogy elment egy kevés olajad - mindegyik RS-ből mászik ki egy kevés
igy már nem elég az olajszint a lockhozlegrosszabb esetben a csillapitóegységnak kakukk, az kb 10k plusz a beszerelés
Gondolom nem volt még piszkálva a villa?
[ Szerkesztve ]
Szevasztok bogyókák!
-
spartan1
aktív tag
válasz venember83 #18864 üzenetére
szép darab tényleg és az árához képest nagyon jó a felszereltsége
-
venember83
nagyúr
Lenne egy kérdésem így verseny előtt:
Étel és ital a versenyzők számára csak az előre meghatározott frissítő állomásokon engedélyezett.
Ez szerepel a Bükk versenykiírásában, ez azt jelenti, hogy tilos kulacsban italt vinni, valamint bringásmez hátsó zsebeibe energiaszeleteket pakolni, valamint ezeket a pályán (frissítő állomásokon kívül) fogyasztani?
-
Ariadne
őstag
válasz venember83 #18866 üzenetére
Ez szerintem csak annyit jelent, hogy nem várakozhat anyu/barátnő/haver a pálya egy elhagyatott pontján, hogy átadjon neked még egy kis kaját meg innivalót. Szerintem...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
spartan1
aktív tag
a balesetveszély is közrejátszik
-
Taknyoshal
tag
Szerintem pont ezt jelenti.
-
golyani
őstag
basszus hogy jártam
szerettem volna venni egy Torát. erre nincs a nagykerben és csak 10-12 hét múlva lesz áru...
hát akkor majd karácsonyra.
-
Meme
aktív tag
válasz venember83 #18872 üzenetére
sajnos nincs.
még kicsi bolt vagyunk, de haladunkSzevasztok bogyókák!
-
spartan1
aktív tag
ma végigjárom a kerékpár üzleteket váz ügyben bár nem fűzök hozzá sok esélyt,hogy találok bármit is.reménykedek benned meme hátha lessz egy jó ajállatod.nekem merida metts volna a nyerő de más is szóba jöhet
-
spartan1
aktív tag
ajjaj most jut eszembe,hogy szombat van és csak 1 bolt van nyitva.bár ott vannak elég jó cuccok,csak ne lenne az eladónő is.ha kérdezek csórikámtól valami komolyabb cuccot a válasza kifejezéstelen arcal ez megkérdezem a férjem ..hosszas fejtörés után rájöttem,hogy ez egy robotika kiváncsi leszek ha ma bemegyek és érdeklődök erről arról mi lessz a válasza.úgy kellene járnia mint a terminátorban skynet-nek,öntudatára kellene már ébrednie,hogy nem egy kenyérboltban van ez nem csak saját tapasztalatom
[ Szerkesztve ]
-
spartan1
aktív tag
majd 18 km séta volt a váz keresgélése folyamán és minimális az eredmémy.betértem az első boltba ahol a kedvenc eladó néni volt.rákérdeztem,hogy 17-18 colos vázból milyen van.sajnos lefagyott az operácciós rendszere a néninek és újból jött a megszokott mondat-szólok a férjemnek- tovább is álltam és szerencsére volt még nyitva másik üzlet is.a régi megszokott helyemre mentem ahol a kiszolgálás tökéletes volt.az eladó és egyben tulaj,régi ismerős,segitő kész és nem csak árkatalógust halmazt nyomott a képembe hanem elmagyarázta némelyik váznak a gyártási folyamatát is és még egy két trükköt is amit sajnos a gyártók és forgalmazok tesznek--betértem a swing csepel-hez is de az még szót sem érdemel--ezt a vázat találtam ami tetszik [link] Merida '09 MATTS TFS 900 MTB kerékpár váz (gyöngy fehér)
[ Szerkesztve ]
-
spartan1
aktív tag
válasz Taknyoshal #18880 üzenetére
sajnos még nincs,keresek ezerrel
-
spartan1
aktív tag
nem tudom a képen lévő az milyen.ami nálunk a boltban van az fehér váz fekete szövegfestéssel.nagyon szép csak kicsit sokallom a 40k-s árát.ezért is hajlom a sima 09-es metts-re.31k és nekem az is megfelelne a túrázásra és a hegyek,dombok bóklászásához
-
spartan1
aktív tag
válasz Ariadne #18883 üzenetére
amit adtál linket az tele van dema vázzal is.nyitott vagyok egy kicsit új dolgokra is.utánnanézek ezeknek a dema vázaknak hátha találok róluk tesztet
-
Ariadne
őstag
válasz spartan1 #18886 üzenetére
Nem rossz a Dema sem, a Kelly's-zel egy kategória, csak nem szlovákok, hanem talán csehek festik-matricázzák. A magellant meg magyarok. Gyártani meg ugye a Meridával együtt mindet a távol-keleten gyártják.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
looser
addikt
Ejjj... Elvittem a bringát egy szervizbe, srác megkért hogy tartsam a bringát (kint voltunk a bolt előtt) ő végigpróbálgatta a fokozatokat és azt mondta, semmi baja, menjek egy kört. Mentem 2-300 métert, kezdi megint. Visszamegyek, mondom még mindig hallom, menjen vele nyugodtan, akkor talán érteni fogja, miről beszélek. De a váltónak semmi gondja, minden szuperál. Próbáltam megint rávenni hogy nézzen rá (leírtam a helyzetet: a váltás-beletaposás előtt nem csinálta, azóta viszont kattog), de váltig állította hogy jó. Három eset van: - nem tudta, mi lehet a hiba; - tudja, de nem akarta megcsinálni (13h-ig voltak, én 12h körül mentem, de mondtam, ráér hétfőig); - tényleg nincs baja a kerónak (egyébként vált mint a kisangyal).
Mindenesetre megkérdeztem mennyivel tartozom, 500 Ft volt. Tudom, nem sok, meg kiszálláskor is kell fizetned ha valamit javíttatsz otthon, de mégis... Szerintetek vigyem el máshova? Nem nagyon merem erőltetni, hátha rosszat teszek vele.Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Ariadne
őstag
válasz looser #18892 üzenetére
Bringabutikot meg probike-ot tudnám ajánlani, ahol talán hajlandóak lesznek érdemben foglalkozni a dologgal, főleg ha ecseteled, hogy vitted már máshova, és nem tudták kitalálni, de te akkor is szeretnéd megoldani. Előbbibe lehet vinni egyszerűen, az utóbbi helyre viszont előre kell telefonálni, hogy vinnéd, mert annyira tele szoktak lenni, hogy nem veszik be azonnal. Vagy még esetleg Récsei ridebike, de ott attól függ, milyen szerelőt fogsz ki.
mod: Nekem olyan kattogás volt, hogy egy bizonyos ponton, mindig ugyanott kattant egyet. Végignéztük, hogy pedál oké, másikkal is olyan, nyereg esetleg szokott még rejtélyesen, de kiállva is recsegett, szóval maradt a hajtómű. Üzletben végül nem tudtak rájönni, bár próbálkoztak vele, így azzal derítettük ki a hibát, hogy kicseréltük egy másik azonos típusú hajtóműre, azzal nem recsegett. Na innentől biztos volt, hogy ott a hiba, és amikor bevittem a probike-ba a kiszerelt hajtóművet (garanciális volt még a bringa), ránézésre mondták, hogy oké, csere. Gyárilag rosszul volt ugyanis becsavarva az egyik csavar, ami a tányérokat rögzíti, és a tányérok mindenestől voltak görbülve (hihetetlen, de amíg a bringán volt, nem látszott, ők sem látták!). Nem tudom, melyik hiba okozta a másikat, de hálistennek nem vonták kétségbe, hogy gyárilag így kaptam (így is van).
[ Szerkesztve ]
-
spartan1
aktív tag
menéztem a dema vázakat is.elég csúnyácska a többsége és sajna nem találtam fehérben.ami nagy probléma a dema vázaknál az az iszonyat matrica mintázat és mennyiség,nagyon csicsa az egész.az eggyetlen ami formára egy kicsit jól nézett ki az a belinkelt darab.de azon is a matrica gusztustalan
-
golyani
őstag
válasz venember83 #18872 üzenetére
köszi, de felesleges a U-turn. meg rúgót is vegyek bele mert én könnyű vagyok, a gyári kemény a 60 kilóm alá. inkább mág gyűjtögetek és akkro karácsonykor egy recon vagy a tora.
-
Ariadne
őstag
válasz golyani #18898 üzenetére
Vigasztaljon, hogy elvileg legalább az árak lejjebb mennek kicsit akkorra, legalábbis a vááálsááág előtt így ment a dolog. Mondjuk van honnan, amennyit az árak emelkedtek tavaly óta...
Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs