Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#19351) spartan1 válasza Xantomas (#19350) üzenetére


spartan1
aktív tag

az orvosok szerint fogyni a test egy bizonyos részéről nem lehet csak is összességben.ha esténként tekersz vagy tornázol 30 percet és a vacsorát valami alacsony kalóriás formában viszed be akkor garantált a havi 8 kg minusz..ez tapasztalat mert én minden nyár elején ledobok 10-12 kg-ot igy.én összeállitottam régebben egy edzéstervet itthonra és nagyon jól sikerült,egy hónap alatt látványosan tónusba álltak az izmaim és pörögtek lefele a kilók

"ha már nyakig benne vagy a szarban,ne bosszankodj,hanem adj hálát az Istennek:Köszönöm uram,hogy legalább nem hullámzik..

(#19352) Ariadne válasza Xantomas (#19350) üzenetére


Ariadne
őstag

Jaj, ez a téma de aktuális nálam is... Az elmúlt öt évben meredeken felfelé megy a súlyom, borzasztó érzés, és mivel a sok stressz meg munka miatt kajálok rossz időben, ezért nehéz életmódot változtatni, csak nem hagyhatom abba valamelyik munkám emiatt. :(

Hasról én is úgy tudom, hogy tényleg csak helyes étkezéssel lehet leszedni a zsírt, a közhiedelemmel ellentétben nem hat rá igazán a felülés meg konkrétan a hasi rész edzése. A természet igazságtalan, felfelé sokkal gyorsabban jön. :O Részemről egyelőre erőltetem, hogy sikerüljön minden nap bicóval menni melóba (40 km/nap) kényelmes zsírégető pulzussal, aztán meglátjuk.

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#19353) tr00p3r válasza spartan1 (#19351) üzenetére


tr00p3r
őstag

erre az edzés terve kíváncsi vagyok! én kb 1-1,5 hónapja figyelek a kajára, esti felülések és súlyzózás megy felsőtestre. kb 6 kilót fogytam eddig. most 76 vagyok. a célom nekem is a szálkásítás és az úszógumi eltüntetése.

(#19354) Bikeman válasza szatocs (#19349) üzenetére


Bikeman
aktív tag

Háát ha csak kerékpár van a lába között, az még messze van a férfitól... :D ;]

Na de ami a lényeg, akinek van eladó 31,6X400-as karbon üléscsöve, vagy tud ócsón, az szóljon.
Legikább Ritchey WCS Carbon, vagy FSA K-Force Lite érdekelne.

Ugyanitt eladó egy Ritchey WCS 31,6X350-es cső.

(#19355) KaraDani válasza spartan1 (#19351) üzenetére


KaraDani
addikt

Nah azért ilyet ne mondj, hogy garantált a havi 8 kilo minusz. :) Két ember, nem valószínű, hogy ugyanúgy fog fogyni. Amúgy azzal abszolút egyetértek, hogy vacsorát kell nagyon megfogni, sszénhidrátot késő délután már ne, főleg ne fehér kenyér formájában. "Reggelizz úgy, mint a király, ebédelj úgy, mint a polgár, és vacsorázz úgy, mint a koldus!" Baromi nagy igazság. Laktam egy nőbarátomnál :) , egy hónapig, amíg nem volt albi átmenetileg, csajszi csak attól elkezdett fogyni, hogy megkívánta tőlem reggelente a reggelit, kiadósan reggelizett velem, utána nap közben meg este már nem volt annyira éhes :)

(#19356) Ariadne


Ariadne
őstag

Hátha valaki erre keveredik az ország keleti végébe, augusztus 22-én Mályvád tt, gyulai indulással, van egy montis 55 km-es táv, szint 0. Azt hallottam, hogy tényleg szép helyeken megy, fényképezőgéppel felszerelve és 20-30 km-rel megtoldva a távot igyekszem ott lenni. :K De van gyalogos 55 km is... :U

Az útvonal kiemelt értéke az eldugott, csak kevesek által ismert Mályvádi-erdő, amely hazánk ezredik természetvédelmi területe. Ezen túl számtalan egyéb látnivalót érint az útvonal: a középkori gyulai téglavárat és a Várfürdőt, a Duzzasztót, az Almássy Wenckheim kastélyt Gyulaváriban, a Fekete-Körös változatos medrét, a városerdei és szanazugi üdülőtelepeket, XI. századi Sámson várának kaputornyát az ősi Doboz falu mellett, illetve a Pósteleki kastélyparkot.

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#19357) Xantomas válasza Ariadne (#19352) üzenetére


Xantomas
őstag

Nekem is csak azért sikerült, mert jött egy nyár, főiskolásként, diákmunkák mellett marad az embernek annyi ereje, és ideje, hogy erre tudjon figyelni.
Azóta alkohol nagyjából elmarad, havonta 1-2 alkalommal befigyel 1-2 sör, vagy fröccs, de azonkívül semmi. (Jó, felsőoktatásban, az ember életvitel szerűen iszik minden ok miatt, én sem vagyok más, és lassan itt lesz 2 gólyatábor)
Sajnos a sportot is abbagytam, anno amire egyből 10 kiló plusszal válaszolt a testem.

Tényleg, mennyi az ideális pulzus? Nekem időnként ébren, nyugalmi állapotban simán lemegy 49-52re is, futás, bringázás közben pedig akár 190-220-re is felmászik. Viszont időnként hirtelen felpattanás után jön egy-egy megszédülés, de eddig egyik orvos sem mondta hogy bármi baj lenne.

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#19358) szatocs válasza Xantomas (#19350) üzenetére


szatocs
őstag

Én úsztam most fél évig (tesióra), nagyon jó felső testre, meg érezni, hogy az egész tested átdolgozza. Én bármi mellé nagyon ajánlanám.

(#19354) Bikeman - Ejnye. :D

=== Szatocs ===

(#19359) Hasaggymeg válasza Xantomas (#19357) üzenetére


Hasaggymeg
veterán

Azt mondják,hogy terhelés esetén a magas pulzus egyenesen kívánatos,a lényeg,hogy minél edzettebb vagy,a terhelés után,annál hamarabb visszatér a normálisra.

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#19360) Xantomas válasza szatocs (#19358) üzenetére


Xantomas
őstag

Nagyon sokáig úsztam, majd kézilabdáztam. 4éve Floorball, de kacsintgatok az Amerikai foci felé is.

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#19361) Ariadne válasza Xantomas (#19360) üzenetére


Ariadne
őstag

Amcsi foci rulez, Goooo Steelers! :DD Lassan kezdődik a szezon. Milyen poszton próbálkoznál?

Pulzusilag azt tudom, hogy az ideális zsírégetéshez jó pulzus bringával (is) egy meglehetősen laza tempót jelent, tehát az egekbe felvitt pulzus nem használ, viszont a kicsit megemelt és fél óráig-óráig folyamatosan ott tartott pulzus az a jó. Pontos értéket most így nem tudok...

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#19362) KaraDani válasza Xantomas (#19357) üzenetére


KaraDani
addikt

Ejha, nem semmi pulzustartományod van. :Y Ahogy Hasaggymeg is írta a magas elméletileg nem baj, a lényeg ilyen téren, hogy milyen gyorsan áll vissza normál körülire, minél gyorsabban, annál jobb. A hirtelen felpattanás szédülés, szerintem általános dolog, mindenkivel előfordul.

(#19363) Hasaggymeg válasza Ariadne (#19352) üzenetére


Hasaggymeg
veterán

A természet igazságtalan, felfelé sokkal gyorsabban jön....
A génjeink egyelőre nem alkalmazkodtak a "nyugi , holnap is lesz elég kaja" állapotra,még mindig tároltatnak mindent amit lehet a szervezettel,és körmük szakadtáig védik ami lerakódott,hátha holnap nem lesz mit enni.Az ember miközben idősödik és (mindenféle :DDD ) fizikai aktivitása lankad,anyagcseréje,hogy még rosszabb legyen, jól le is lassul. :K
Ez akár mehetne a "Hogyan készült" Úszógumi epizódjába is. :DD

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#19364) Hasaggymeg válasza Xantomas (#19360) üzenetére


Hasaggymeg
veterán

Csak igyekezz a kacsingatással mert az amerikai foci nem öreg csontoknak való! :N

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#19365) Ariadne válasza Ariadne (#19356) üzenetére


Ariadne
őstag

Hehe, képeket is találtam a tavalyi Mályvád tt-ről klikk, ez alalpján azt hiszem, a szinttelenség ellenére nem aszfaltos bicót viszek, hanem mindenképp montit, jól fog az jönni. :D Frissen szántott út, jáááj. :)

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#19366) Zewa


Zewa
senior tag

Nem tudjátok véletlen, lesz Pécs-környékén a közeljövőben valami féle nyilvános bringatúra? (xc-cc) :F Kerestem, de a google nem segített. :(((
Barátokkal, ismerősökkel voltam már de egy nagyobb rendezvényen is szívesen részt vennék. :B

"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"

(#19367) tr00p3r


tr00p3r
őstag

V-fékesek és bovdenes tárcsafékesek figyelem!

Eladó egy pár Avid SD Ultimate fékkar. Az ügy sürgős, ezért brutálisan kedvezményes ár!

Bolti ára: 64.300.- Ft / pár
Most: 35K-ért vihető

Infók:
Az AVID csúcskategória XC felhasználoknak. Jellemzője a rendkívül erős kivitel, precíz kidolgozás, hatalmas fékerő átvitel, alacsony súly (152g )
Anyag: CNC megmunkált alu, zárt ipari csapágyas forgórészek
"Cam Split" kormányrögzítő bilincs.
"Speed Dial" tecnologia: A fékkar menet közben is könnyen az aktuális terepviszonyokhoz állítható
"Liveaction" beállítás-megfigyelő nyílás
"Bend-Zone": A szerkezet kialakítása lehetővé teszi a húzókar elhajlását bukás esetén, így a ház és a mechanika nem sérül. Ez az elhajlás kis mértékben visszaállítható, így a kerékpározás még folytatható.
Szín: acél fekete
Súlya: 152g

[ Szerkesztve ]

(#19368) rii


rii
nagyúr

kiszedtem az első kereket, és voilá .. visszatenni már nem tudtam ...

a két nyíl, az a két fékpofa lenne, és a bal oldal nyíl által mutatott fékpofa nem engedi vissza a kereket.

szervízelni kell?
vagy új kell venni?

lehet látni a képen az imbuszkulcsot is, az egy mágnseses csavar, és az tartaná bent a fékpofát, de ahogy tenném be a kereket, a tárcsa kimozgatja, és utána már a társca beleakad ebbe a fékpofába.

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

(#19369) Ariadne válasza Zewa (#19366) üzenetére


Ariadne
őstag

A teljesítménytúrákat jó szívvel tudom ajánlani, családias hangulatúak általában, és igazán jó élmény, itt klikk találod meg, milyenek vannak.

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#19370) amargo válasza Xantomas (#19350) üzenetére


amargo
addikt

Jó a kettlebell, de erősítésre. Persze ezzel is a swings elég szépen megdolgoztat, de én ajánlom a Thera-Band gumiszalagokat ezek direkt szálkásításra vannak.

A felülés is jó, de vélhetően rosszul tartod magad, próbáld meg úgy, hogy a kéz a tarkón összekulcsolva, a lábad 3-5cm felemeled vízszintesen a talajtól majd egy V-t formálva a lábad és a felső tested között felemelkedsz II ilyen pózba. Ilyenkor a lábadat be is hajlíthatod.

Továbbá, ha van húzódzkodó rudad, vagy valami, amin lehet, akkor láb kéz lóg, majd a lábadat a fejedhez emeled, vagy kéz lóg és derékszöget formázva a lábban, úgy húzódzkodsz.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

(#19371) amargo


amargo
addikt

Ez hajlam kérdése, a hízás és a fogyás is.
Tökéletes recept sem fogyásra sem hízásra nincsen. Az sem igaz, hogy felfele sokkal gyorsabban menne, a test is küzd elenne, csak egy meredekebb életmód váltás és 3-4 hónap alatt 10-15kg is felmegy az emberre, ugyan ez vissza fele is igaz (de az ilyen mértékű fogyás már nem egészséges), hajlam kérdése.
A fogyáshoz elengedhetetlen az étrendre figyelés ez tény, attól, hogy valaki szénné gyúrja magát csak lufi feje lesz, de nem lesz szálkás. A szálkásításhoz pedig kis súlyokkal kell dolgozni.

Továbbá van egy nagy hátrány is, hogy ha az izom szövetei vissza sorvadnak (így hívják ha valamiért abba marad az izom edzése), akkor az (20-on felül) már nem fejlődik (nagyon nehezen), azaz az izomrostok száma nem fog növekedni, csak megduzzadni (erősödsz, de sokkal kevésbé, mint fiatalon és mivel az izomrostok száma is kevés, a sérülések veszélye is fent áll). Ezért van, hogy az erősítéshez sokkal nagyobb energiát kell fektetni és odafigyelni.

Életmód váltás:
Ezekre mind vannak taktikák tanácsok, kinek mi jön be.

Étrend és edzés.

(#19357) Xantomas:
Nekem is hasonló a pulzusom, az orvosok annyival intézik el, hogy mivel sportoló vagyok ezért nekünk ez a normális. Ugyan ilyen megszédülések vannak nekem is, azzal összevonva, hogy ha hirtelen lehajolok nyáron, még az orrom is vérezni kezd.

[ Szerkesztve ]

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

(#19372) Jorus válasza amargo (#19371) üzenetére


Jorus
nagyúr

"A szálkásításhoz pedig kis súlyokkal kell dolgozni."
Ez így nem igaz, de a többivel egyetértek. :)

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#19373) Ariadne válasza Jorus (#19372) üzenetére


Ariadne
őstag

És a viszonylag kicsivel, sok ismétléssel, az jobban hangzik?

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#19374) amargo válasza Jorus (#19372) üzenetére


amargo
addikt

Miért nem?

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

(#19375) Jorus válasza Ariadne (#19373) üzenetére


Jorus
nagyúr

Az is butaság. :) Szálkásítani diétával lehet, a testzsír % csökkenése hozza magával a zsírmentesebb izomzatot. Ha a megszokott tömegnél kisebbel kezdesz edzeni egy adott izomcsoportot, akkor - az ismétlésszámtól függetlenül - az izom visszafejlődik. Tehát az ún. "szálkásító edzésterv"-től nem a zsír-, hanem az izomtömeg fog csökkenni. Ahogy nincs helyi zsírégetés, úgy nincs helyi szálkásítás sem. Tehát nincs olyan, hogy tömegelek lábra, és közben leszálkásítom a karom, pusztán azzal, hogy kis súlyokkal bohóckodom. :)

Amargo: az izomépítés lényege - leegyszerűsítve - a következő: az edzés során az izomrostokon mikrorepedések keletkeznek (a tévhittel ellentétben a súlyzós edzés során nem az anaerob környezetben felszaporodó tejsav okozza az ún. izomlázat, hanem az izomrostokon keletkezett repedések). Ezt a szervezet érzékeli, és a bevitt proteint a pihenési fázisban beépíti a sérült rostokba, mintegy túlkompenzálja a "sérüléseket". Ettől fejlődik az izomzat. Ha átállsz a kis súlyokkal történő edzésre, akkor az izom nem terhelődik annyira, hogy a nagy erejű összehúzódásoktól repedések keletkezzenek rajta, legfeljebb a magas ismétlésszámtól elfárad. Ha nincsenek a rostokon sérülések, a szervezet nem épít be fehérjét, ha az izmok takarékon dolgoznak csak, akkor visszafejlődnek arra a szintre, ami a kis tömeg mozgatásához megfelelő (ehhez nyilván sok idő kell, csak a példa kedvéért írtam).

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#19376) amargo válasza Jorus (#19375) üzenetére


amargo
addikt

Lehet félreérthető volt/meg pontatlan is, hogy kis súlyokkal edzve lesz szálkás, de ott van utána, hogy mire kell figyelni.

De köszönöm a kiegészítést, így lesz pontos és nem félreérthető.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

(#19377) lorcsi


lorcsi
veterán

megszondáztattak biciklin :DD

(#19378) ludsimon válasza lorcsi (#19377) üzenetére


ludsimon
veterán

Milyen volt? ;] ;] :DD :DDD

Volt valami benned? :DDD

[ Szerkesztve ]

undefined

(#19379) lorcsi válasza ludsimon (#19378) üzenetére


lorcsi
veterán

teli voltam levegővel :DDD
kicsit meglepett..2 körül a bicikli úton

(#19380) ludsimon válasza lorcsi (#19379) üzenetére


ludsimon
veterán

Este 2, vagy délután?

undefined

(#19381) lorcsi válasza ludsimon (#19380) üzenetére


lorcsi
veterán

most volt egy órája

(#19382) ludsimon válasza lorcsi (#19381) üzenetére


ludsimon
veterán

:D

undefined

(#19383) spartan1 válasza tr00p3r (#19353) üzenetére


spartan1
aktív tag

le is irtam és rajzoltam is de a rajzot inkább nem mutatom meg :D ma vagy holnap leirom neked priviben az egészet..mókás lessz lehet de hatásos :)) én már eladtam a szoba keróm igy az már kiesik

"ha már nyakig benne vagy a szarban,ne bosszankodj,hanem adj hálát az Istennek:Köszönöm uram,hogy legalább nem hullámzik..

(#19384) Olcsi válasza amargo (#19371) üzenetére


Olcsi
senior tag

Én 6-7 éve tartom a "versenysúlyomat", ami keméy 50kg 24 évesen. Ezt sehogyan sem tudom feltornázni, legalábbis kajázással biztosan nem.
Kb 2 hete az egyik helyi gyógyszertárban megcsináltam egy gyors tesztet (testtömegindex, testzsír százalék, stb.), és kiderült, hogy a testzsírom 0,4 kg, tehát kevesebb, mint fél kg zsír van rajtam. Normális ez? Vagy ezzel nem érdemes foglalkozni?
Valószínűleg, ha pár kilót szednék magamra, akkor a szervezetem sürgősen elkezdene tiltakozni ellene, mert az neki nem lenne jó. Erre vagyok beállva...mindenesetre furcsa. Erősödni viszont jó lenne, de a kondizásra nem visz rá a lélek (na meg a pénzhiány sem).

[ Szerkesztve ]

(#19385) Manitou válasza lorcsi (#19379) üzenetére


Manitou
addikt

:Y :D

Sámsonin? :D

Lámpát nem ellenőrizték? Mert elvileg most már előre, hátra nappal is lenni kell lámpának

[ Szerkesztve ]

(#19386) lorcsi válasza Manitou (#19385) üzenetére


lorcsi
veterán

csak a szonda volt, a bodogánnál szemben állt az autó
azt hittem belém akar kötni, lámpa csak hátul volt, de teszek majd előre is

(#19387) Ariadne válasza lorcsi (#19386) üzenetére


Ariadne
őstag

És van ötleted, mi miatt állított meg? Ennyire rosszul néztél ki? ;]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#19388) fpeter07 válasza Manitou (#19385) üzenetére


fpeter07
veterán

Minek nappal lámpa? Dísznek? :N

(#19389) Ariadne válasza fpeter07 (#19388) üzenetére


Ariadne
őstag

Kresz alapján kötelező, nincs különbségtétel, h nappal van vagy éjjel. ;) De egyébként persze, nappal felesleges...

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#19390) spartan1


spartan1
aktív tag

petróleum lámpa az igazi :)) egy a kormányra és egy a nyeregcsőre :D

"ha már nyakig benne vagy a szarban,ne bosszankodj,hanem adj hálát az Istennek:Köszönöm uram,hogy legalább nem hullámzik..

(#19391) venember83 válasza spartan1 (#19390) üzenetére


venember83
nagyúr

Ja, akkor nagy égés lenne egy esés. :U

(#19392) spartan1 válasza venember83 (#19391) üzenetére


spartan1
aktív tag

ahogy mondod :DD

"ha már nyakig benne vagy a szarban,ne bosszankodj,hanem adj hálát az Istennek:Köszönöm uram,hogy legalább nem hullámzik..

(#19393) spartan1


spartan1
aktív tag

ismét történ egy pár változás a kerómon=[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] ..ma bementem az ismerős keróboltjába és ledaraboltam a váltókhoz a jagwire bovdenkülsőket csak sajnos egy darab kivételével nem lett elég igy az első váltó még nem működik..holnap irány a másik bolt és összevadászom a fékekhez valót is :U--most spd pedál után vadászgatok..találtam is egy shimano-t használtan egész jó árban.meg bandázs is kell majd de ha nemtalálok a hátsó villára akkor marad a régi megoldás mert a gyári kona nem egy massziv darab

[ Szerkesztve ]

"ha már nyakig benne vagy a szarban,ne bosszankodj,hanem adj hálát az Istennek:Köszönöm uram,hogy legalább nem hullámzik..

(#19394) lorcsi válasza Ariadne (#19387) üzenetére


lorcsi
veterán

elég tré állapotú a bicóm (halvány reménysugár viszont végre van hogy ez a helyzet javuljon :)
)
de szerintem csak random választott ki

(#19395) ludsimon válasza lorcsi (#19394) üzenetére


ludsimon
veterán

Nyikorog, nyekereg vagy mi? :DDD

Csinálj már róla egy képet, nem tudom elképzelni.

Az én 7 éves biciklim tökéletesen megy, 1-2 hibát leszámítva. Mikor rendesen meghajtom szegényt, a hátsó BikePositive agy (2 hónapos) úgy kattog, hogy majd meg veszek tőle. :DDD

Ki kellene cserélnem, most lenne is rá pénzem, de valahogy annyira nincs kedvem egy ilyen vacak biciklire költeni, hogy nem igaz.
Inkább gyors összegyűjtöm a bringára a pénzemet.

Kelly's Exquisite elég elérhetetlennek tűnik, állandóan elkunyerálják a pénzemet.
Gyorsan összedobom a pénzem inkább egy Kelly's Coach-ra, 80k. Majdnem duplája az EX.

Szerintem ha mennék mindkettővel 50-50Km-t, akkor se érezném a különbséget (Szerintem, de majd kijavítotok.) Szerintem Coach lesz, mert úgy néz ki össze jön a nyár végére.

[ Szerkesztve ]

undefined

(#19396) Kickass válasza spartan1 (#19393) üzenetére


Kickass
őstag

egész pofás, alakul a paripa

(#19397) Hasaggymeg válasza spartan1 (#19393) üzenetére


Hasaggymeg
veterán

Egyre jobban néz ki,lassan irigykedni kezdek! ;]

ludsimon #19395)...az az exquisite az nagyon kafa lenne,acél agyak és az a festés rajta!...én gyűjtenék inkább ;)

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#19398) ludsimon válasza Hasaggymeg (#19397) üzenetére


ludsimon
veterán

De mit tegyek? :F

Várjak karácsonyig? Vagy várjam meg a 2010-es verziót? :DDD

[ Szerkesztve ]

undefined

(#19399) Hasaggymeg válasza ludsimon (#19398) üzenetére


Hasaggymeg
veterán

:K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K :K

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#19400) ludsimon válasza Hasaggymeg (#19399) üzenetére


ludsimon
veterán

Most ez mire ment? :DDD

A karácsonyra, vagy a 2010-re? :D

undefined

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.