Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz ludsimon #15351 üzenetére
Ja, #15348-ban nincs összefüggés a két mondat között, csak elfelejtettem külön sorba tenni. Két teljesen más matt fekete gép mellett ülök éppen. Nem vagyunk azér' milliomosok... Irtó drágák ezek a Cannondale-ek, néztem az expón. Nekem meg ráadásul jobban tetszenek a rendes kétlábú telók, az a tuti, bár igaz a gépeik egyébként tényleg csodaszépek.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Hali
Mennyi levegőt tegyünk a kerekekbe, a zemplén50 túrán? Nem tudom számít-e 1ik kerón 2.35ös gumik vannak az enyémen, 2,25 és 2,2es.
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Olcsi
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mennyire érdemes nekiállni házilag kicserélni a fék- , ill. váltóbowdeneket? Ha nem nehéz megcsinálni, akkor milyen tanácsokat tudtok adni a cseréhez? Mi szükséges még ehhez?Köszi előre is!
-
Olcsi
senior tag
Ismét egy buta kérdés: ezt rá lehet tenni egy merida kalahari 550-re? Illetve megérné lecserélni erre a gyári telót?
-
ZakRob
senior tag
válasz Dirtyz #15346 üzenetére
A távtartó gyűrűk megvannak, ezek csúsznak bele a fejbe kétoldalról.
A távtartóknak stabilan kell a fejben lennie, nem szabad elfordulnia, a másik végükön sem?
Próbálok rájönni az egész működésére, most ott tartok, hogy az egészet össze kell húzni a hosszú csavarral és ez csavar a távtartók belső felületén csúszik. Ha nem így van valaki javítson ki. -
Ariadne
őstag
válasz body007 #15353 üzenetére
Hát azok alapján, amit hallottam/olvastam róla, a levegőnél is fontosabb, hogy egy jó térképet vigyetek. Durva egy tt, sok eltévedéssel, a híres Rákóczi 120-ra hasonlít (talán részben az útvonal is)... Viszont a Zemplén gyönyörűűűű...
Egyébként meg rá kell legyen írva, valahol 3-3,5 körül lesz jó.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Jofi81
őstag
Vettem kesztyűt (akciós az aldiban ). Kényelmesnek tényleg kényelmes, jobb vele a fogás, de a kezemnek nagyon melege van benne... De hátha megszokom.
Továbbra is várok U-lakat rögzítési ötleteket!
-
Kickass
őstag
itt a jóidő az én bringám meg ILYEN állapotban van holnap rátelefonálok délelőtt a szervizre, hátha, nem szeretnék a hétvégén itthon ülni
-
Noddy
senior tag
Na én is kipróbáltam milyen centrírozni. Egész jól belejöttem és annyira nem is vészes csak arra kellett rájönnöm, hogy merre feszítek és merre lazítok. A legidegesítőbb, hogy maradt benne egy pici (kissebb mint 1mm) hupszli, de annak már nem látom, hol van a közepe
De elégedett vagyok a munkámmal, bár ha egy szaki meglátná lehet hogy szörnyethalna.Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Kickass
őstag
válasz ludsimon #15367 üzenetére
Kerekek szervízben vannak, pontosabban a hátsó az teljesen új lesz, az első meg egy kicsit ilyen frankenstein feeling a régi hátsó dupla felni kerül előre az agy megmarad meg előre is DT küllők kerülnek. nem éreztem akkora császárnak magam h magam fűzzem a kerekeket.
-
MPowerPH
félisten
Nah, elkészült a bringa. Sikerült befejezni a bicajt, véletlenül raktáron találtam egy üzletnél egy IRC Mythos XC II -es 1.95 -ös gumit, első-hátsót. Jajj, egy álom ez a külső.
Képeket mindjárt tolok fel a bringáról.Don't Tread On Me
-
ludsimon
veterán
Üres táskával ma elég jó tempóban tekertem.
Átlag 22-24Km/h-val tekertem sík aszfalton, persze emelkedőn jó, hogy csak a 15Km/h ment.
Most nerm mentem max sebességgel, nem akartam kipóbálni, mert akkor elfáradok, aztán nem tudom tartani a 22Km/h sebességet. Jó tempó. Nekem azt hiszem ez a tempóm, egyáltalán nem fáradtam el.
Ma viszont ha még lesz kedvem, akkor lemérem leejtőn a végsebességet.
undefined
-
nagyúr
válasz Dirtyz #15358 üzenetére
Elvileg, ha a mélyebb karbonszövet nem sérül, nem lesz gondja. Ha a felső réteg sérül mondjuk egy esés, karcolás következtében, az meg javítható. A nívósabb termékekre a gyártók élettartam garit adnak egyrészt, másrészt a karbon anyagában rugalmasabb, mint az alu, így a ciklikus fáradásnak is jobban ellenáll.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
MPowerPH
félisten
válasz ludsimon #15377 üzenetére
Kicsit meghajtottam a drágát, egyenes sima aszfalton most megvolt az 50km/h is, de még nem a vége. Ezt a régi 2.1 -es Mythos -al is sikerült, bár sokkal jobban megszenvedtem.
Holnap megyünk öcsémmel kicsit túrázni, 90% -ban terepen. Megnézzük az autópálya építést, olyan 70km lesz kb a táv. Kíváncsi leszek, bár most a télen kicsit ellustultam, szal biztos megszenvedem.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
ludsimon
veterán
Hazaértem.
Huhh, hol is kezdjem.
Elkezdem valahol.
Felértem az emelkedőre.
Nem tudom, hogy ismeri e valaki ezt a helyet, hatalmas emelkedő.
Nagyításhoz katt a képre.Ráhajoltam teljesen a kormányra, lábam mint a puskagolyó. 2x megpróbáltam és ez lett a végeredmény: Kép, katt
A minőség most nagyon gagyi, dehát úgy remeg a kezem mint a nyárfalevél.Ja, meg azt nem is mondtam, hogy mikor leértem még tekertem hátha elérek még nagyobb sebességet és elég durva, majdnem kicsúsztam a Szlovák útra. A járdán álltam meg keresztbe. Ha jött volna egy biciklis telibe trafál oldalról.
Ilyen kerékkel még ez a 58,4 Km/h is nagy értéknek számít. 100%-os IRC terep gumival elöl.
Kép, katt[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz MPowerPH #15379 üzenetére
Egyenesbe nekem nagyon lomha a bringám. Mint egy csiga. Tekerek pedig mint állat, és akkor is csak 36,9Km/h lett sík terepen.
Na majd ha egyszer egy nagyon király Crossom lesz, azzal mit fogok művelni.
Leejtőn olyant fogok nyomni.Merrefelé mentek tekerni pontosan? Melyik építkezésre?
[ Szerkesztve ]
undefined
-
MPowerPH
félisten
válasz ludsimon #15381 üzenetére
Milyen típusú IRC ez? Nem ismerős a mintázat, mondjuk csak az XC gumikat ismerem.
Én Paks mellet lakok Madocsán eredetileg, itt majdnem csak terepen lehet jót tekerni, így könnyű dolgom van. Elmegyünk szántóföldes/erdei utakon Gyapa és Németkér irányába, ahol megy az M6 -os építése, és majd valahol Dunaszentgyörgynél rámegyünk a Duna melletti töltésre.Don't Tread On Me
-
ludsimon
veterán
válasz MPowerPH #15382 üzenetére
Nincs ráírva, pedig én is néztem miféle lehet ez az IRC.
Jaaaaa, elfelejtettem írni a #15380 hozzászólásomhoz, hogy 4,5bar-ra volt felfúja elöl, hátul a gumi.
Akkor miért Budapest van kiírva az adatlapodra?
Írd át, én azt gondoltam, hogy Budapesti vagy.Akkor kellemes időtöltést! Én is a hétvégén megyek ismét egy jót bringázni.
undefined
-
Ybron
senior tag
válasz ludsimon #15381 üzenetére
Jó, de ilyen bringával ne várj csodákat. Mondjuk sokszor sokan mondják nem a bringa számít, hanem hogy milyen erős vagy, de a te bringáddal tény hogy nem egyszerű haladni az úton. A gumik ne erre a célra vannak, de ha országúton tekersz többet akkor fölösleges a "mounten bike" neked. Én is mountenbikével kezdtem és csak országúton mentem szinte. Aztán vettem rá gumikat amivel jobban bírok haladni, majd jött a trek1000...mondanom se kell ég és föld volt a különbség. Olyan könnyedén gyorsan és többet bírtam vele tekerni.
Mikor már komolyabban mentem jött a Guerciotti és még ott is óriási változás volt a trek1000 után. Szóval ha szereted a sebességet és szeretsz is tekerni és persze főleg országúton akkor vagy országúti vagy treking)ha városban használod főleg esetleg cyclocross ha terepezni is zeretnél néha.[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
"Mondjuk sokszor sokan mondják nem a bringa számít, hanem hogy milyen erős vagy, de a te bringáddal tény hogy nem egyszerű haladni az úton."
Igen, köszönöm! Kezdtem megijedni, hogy én vagyok ilyen gyenge, hogy mások kitekerik sík terepen az 50Km/h-t.
Még hogy szeretem a sebességet? Imádommmmmm.
Országúti kizárva, mivel azért egy keveset terepen is használnám.
Ezt ajánlották nekem itt.
Már tervbe van véve egy jobb "speeder" bringa.undefined
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
válasz ludsimon #15389 üzenetére
terepre mondjuk jobb a kelly's, már csak a teleszkóp miatt is.
mondjuk én pont a teló miatt telepítettem át anno a magellán corvus-omat egy speeder vázba, nehéznek (és fölöslegesnek) találtam a telót. igaz, nekem nem volt szempont a terep, én aszfaltpárti vagyok[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Kickass
őstag
na visszaszívok mindent amit mondtam vagy gondoltam a Chillire most hívtak 3/4 9kor h most lettek kész a kerekek holnap lehet értemenni, azért az nem semmi munkamorál
mass respect
holnap kihajtom magamat végre -
válasz ludsimon #15380 üzenetére
Nem rossz eredmény de nézd meg ezt:
Mi Tokaj kopaszról lefele (az autó úton) jöttünk majdnem 60at (sajna nincs meg az óra képe de 2en mértük). Ha meglelem a videót, felteszem a menetről
[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
MPowerPH
félisten
válasz ludsimon #15383 üzenetére
Azért mert Bp. -n járok suliba, így hétközben ott vagyok. A 7végéket töltöm itthon.
Én már meguntam az országutat, nem tudom élvezni. Sokkal kellemesebb egy jó kis erdei földút, az a kedvencem. Néha azért muszáj azon is menni, Komló mellé Sikondára szoktunk bringával járni a nyáron, ha barátnőm is belegyezik. Az olyan 114km, végig aszfalt. A hegyekig nagyon uncsi, meg nehéz is mert agyig pakolva megyünk, nagy csigabiga hátizsákkal. De utána jönnek a lejtők és emelkedők. Van egy emelkedő, ahová 30 percet tekersz fölfelé, de utána jön az élvezet. Vagy 10 percet gurulsz tekerés nélkül, vagy odacsapsz a lovaknak, és száguldasz. Én eddig ott értem el a csúcsomat, 86km/h -val mentem, ráadásul esett az eső. Így utólag elég meggondolatlan volt, de nagyon élveztem. Valahol kb. ott lehet a monti határa terepgumikkal, mert már inogott a kormány elég rendesen.Don't Tread On Me
-
ludsimon
veterán
válasz MPowerPH #15397 üzenetére
Az szééép.
Az enyém soha nem menne annyit.Majd ha meglesz a Cross. LOL.
Kitekerem a végét az tuti.
Ha a MTB képes 86Km/h-ra, akkor a Cross mire lesz?Szilasligeten van egy nagyon jó leejtős szakasz, na majd ha lesz egyszer, ott tesztelem le a full speed-et.
1,2Km-es szakasz, nem nagy leejtővel, azért nem szakadék, de lehet menni.
[ Szerkesztve ]
undefined
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest