Hirdetés
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Bambanő háza tája
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU-im eddig
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz Outlander #47896 üzenetére
Én nemtom, nem volt pénzem rá ópen offiszt használok
(fejből nemtom, de egy apró getzi nyilacskára kell kattintani az egyik panel alján, és akkor előjön egy menü amiben benne van
hint1: súgó
hint2: google
hint3: youtube)[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Devid_81
félisten
Ne keverjuk ossze a hivatalos logast a szabadnapossal...
Melohelyen azert logok, mert kulonben kitunok...senki nem tudja azt tartani amit en...de ha csak 50% at toltom a munka idonek munkaval, akkor epp csal eszrevehetoen vagyok jobb ezektol a majmoktol
De pl ma szabados vagyok, szoval ma akar magasabb %-on is tolhatom a logast...
-
Outlander
addikt
Figyimán....
Ez a retard Kapus Béla, hova rejtette el a 2012-es Office-ban a tabulátorok menüt?!
Bakker, már jó ideje keresem, de nem lelem...
A ....(pont-pont-pontot) meg ciki végig nyomni a pont gombbal!
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
DeltaPower
addikt
vótmá?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Valkűr
addikt
En hiszek Grande nagyvonalusagaban... Met ő egy úr...
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Valkűr
addikt
Na még fél óra és Kecskeméten vagyok...
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
bsh
addikt
-
Outlander
addikt
-
Steve1979
aktív tag
háj,
esetleg lenne valakinél olyan kábel elfekvőben, aminek a 2 végén kör alakú 7+1 tüskés dugó van ?
az aljzat neve TTL RGB.(forrás, digital antenna stb. már kilőve)
veszettül kéne....
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
Outlander
addikt
Készen állsz az idei év, legkeményebb horrorjára?
Ne.... menj ..... a ...... VÍZBE!eeeeeeee!!!
[link]Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
válasz D@ni88 #47858 üzenetére
Én simán írnék a háttércsoportnak. , hogy ezt hogy képzelik, azonnali orális fixációt intézzenek rajtam...
De a mi kapcsolatunk különleges...
Egyébként azért akarnak csomagot váltatni, mert változnak a csomagok... és aki nem vált önként, annak megmarad a voip korlátlan net, a régi csomagjában... ami nekik nem annyira biznisz.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Megyek nyujtok kicsit
...
-
Outlander
addikt
-
DeltaPower
addikt
válasz D@ni88 #47850 üzenetére
Nekem az invitel ajánlotta fel telefonos hirdetésben azt az akciós díjcsomagot amit 2 nappal előtte kötöttem meg. Az összes ilyen telefonos reklámozós szutyok ki van szervezve külső cégekhez, akik megkapják a felhívni való számok listáját, de onnantól fogalmuk sincs arról, mi a helyzet...
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
bsh
addikt
ez meg grandep volt szerintem:
-
daninet
veterán
válasz D@ni88 #47850 üzenetére
Engem UPC hívott ugyanígy, de ott elmondta a nő, hogy ott a telefonban szerződünk, mert ezt az ajánlatot ők találják ki és állítják be az ügyfeleknek, a helyi üzletben ilyenben nem tudnak segíteni. Elmondta az ajánlatot, én mondtam hogy elfogadom, aztán olcsóbb lett minden, szerződést kaptam postán. Kb ennyi volt. Telenortól mondjuk ilyet nem kell várni
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
D@ni88
addikt
!!!TELENOR!!!
Számlás 20 csomagom van jelenleg családi csomaggal és 500mb nettel.
Kedden felhívtak a telenortól, hogy tudnának egy sokkal jobb csomagot adni, sokkal kedvezőbb árban...
Természetesen telefonban nem mondhat semmit, be kell fáradni az üzletbe...Végül rávettem magam, hogy elmegyek a csodás telenor üzletbe és meghallgatom mit akartak.
Azt se tudták, hogy hívtak... 2013-ban kézzel írott papíron kell nézni, hogy kit hívtak fel, de ezt még elnézné az ember.
Viszont azt nem, hogy ugye felhívnak, behívatják az embert, hogy van egy tuti ajánlatuk, erre a kedves hölgy nem tud semmit sem ajánlani, mert csak drágább előfizetések vannak. Pedig a telefonban még azt mondták, hogy sokkal kedvezőbb tarifájuk lenne számomra.Ezután a csaj szerintem teljes zavarában felajánlott egy Samsung Galaxy Fame telefont 15k-ért, de hát most mit kezdjek egy ilyen telefonnal?
Szóval köszönöm telenor, csak azt nem tudom mért kell zaklatni az embert és feleslegesen behívni...
-
bsh
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #47835 üzenetére
pl innen
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Outlander
addikt
válasz God Vazzeg #47835 üzenetére
"It's Magic.... "
-
Devid_81
félisten
Van valakinek AM2 lapja ami nem elado?
Lehet nem tudnek ra egy biztos vevot!Udv Kati huga a Bela.
...
-
felora:)
tag
gyerekek, valaki meg tudná most már mondani, hogyan tudnám a hirdetésemet aktívvá tenni?
-
bsh
addikt
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
-
D@ni88
addikt
Mario a legjobb játék, igen még ennyi idő után is
[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
-
Chaser
legenda
válasz God Vazzeg #47819 üzenetére
vihetedénmámeguntam
üdv laci pista józsi
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
D@ni88
addikt
válasz God Vazzeg #47817 üzenetére
Próbagarit vállalsz rá? Természetesen próba után fizetnék, megoldható?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz God Vazzeg #47814 üzenetére
Utánvétel a keresztneve, lécci küldjed mihamarabb, át fogom venni! Béla haverlya nagyonvárja
köszi pisti laci húga
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #47814 üzenetére
Szólj már kingának, hogy nem kell már AM2-es lap, mert vettem a póstától !
Üdv Jeromos
-
Chaser
legenda
válasz God Vazzeg #47812 üzenetére
Pósta jáccik?
lécci mihamarabb válaszólj mert fontos lenne_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #47801 üzenetére
Van AM2-es lapod ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android játékok topikja
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
- ACER Aspire E15
- Samsung 55" QE55S90CATXXH 4K UHD Smart OLED TV
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest