Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
george11
addikt
jó éjt/reggelt mindenkinek
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Elnézést, ha bárkinél is merevedési zavarokat okozott volna ez a brutális videó, de nem bírtam egymagam elviselni a súlyát, és a mondanivalóját... meg kellett osztanom, különben
grandep leszekösszeroppanok[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
TeeBee73
veterán
Nálam az utolsó normális gép az EOS 300 volt. Az is a
trükköstülkös...ehh.. kicsitiszokmingyámegérzem tükrös verzió.MOD: Volt ilyenem is: Bibííííííí!
Jobb képet csinál mint Ótlendör.
MOD: (#48890): Dzsordzsi:
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
george11
addikt
csak erős idegzetűeknek
-
KTU
addikt
válasz DeltaPower #48885 üzenetére
2005-2006-os gépek CCD-vel
Az utolsó még normális, az FZ45 CCD-vel (2010)"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #48872 üzenetére
Ne add vissza a gazdájának, ezeöccáé megveszem
Én FZ30-at és FZ50-et használtam párszor, azok szerintem jók. Lehet ezek az újabbak már ezeöccáznál nem érnek többet."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
KTU
addikt
válasz Outlander #48865 üzenetére
Ennek az elődje a 100-as (3 éves modell) 1 fos, ha jól emlékszem evvel a szériával vezették be a CMOS lapkákat az FZ szériába, videóra tökéletes, de a képek valami nagyon ....
ezt a 150-est (2 éves modell) nem néztem hogy mit tud, de hogy 120k volt nem garancia hogy jó képeket csinál
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Outlander
addikt
Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek! [link]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
bartucc
addikt
Gravitációt látta valaki? Pénteken elvileg mozi, kíváncsi leszek rá... imdb-n 8.6-ot kapott.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Outlander
addikt
Hangosan felröhögtem...
"Kemény munka, vér veríték és kihívás egy etikus csapatban. Kecskeméti távközlési szolgáltató. 76/76-76-76, info@deltakon.hu"
-
bartucc
addikt
válasz Outlander #48875 üzenetére
Nekem is vannak olyanok, de tényleg az van, tudni kell használni a gépet. Ha jól beállítod, sokkal jobb eredménye van, de be kell állítani. Mert azon a gépen azért ISO 1600-nál se lesz fele olyan csúnya se, mitn a telefonon... (érzékenység, mennyire legyen szemcsés parasztosan a kép, cserébe a volágosságért)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
válasz Outlander #48868 üzenetére
Iso 800-ra, de azon nincs fénymérés? Nekem a Fuji eleve írja, mennyi lesz a záridő, kép készítés előtt is. Esetleg kicsit rekeszt kellene csökkenteni. De megint olyanokat mondok, amit úgyse fogsz érteni. Vakut rá, és auto mód, ha úgy se megy, user error.
-
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #48867 üzenetére
A f@szt... formattal kezdtem... minden autón van...
Egyszerűen csak nem tudok fényképezni... de ezt már többször is mondtam...
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #48861 üzenetére
pana fz-k pedig jók, valszeg egy hozzáértőbb ember manuálisra állította, így neked esélyed sincs
van a tetején az a forgatós tárcsa, aztat állítsad A-ra és reménykedj
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
-
Outlander
addikt
Bakker, h egy 120k pana fényképezőgéppel sem tudom jó képet csinálni?!
60 képből kb 5 az ami olyan, mintha egy 0,3 megapixeles telóval csináltam volna.
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz God Vazzeg #48851 üzenetére
B@sztogatod?
-
Outlander
addikt
-
TeeBee73
veterán
válasz God Vazzeg #48847 üzenetére
Talán...
-
God Vazzeg
veterán
-
TeeBee73
veterán
válasz forintuser #48845 üzenetére
Kinek munka, kinek szórakozás...
-
Devid_81
félisten
Elmentem doogozni...csak tudnam minek
Nem akar valaki helyettem melozni ma?...
-
alázógyík
addikt
válasz Outlander #48837 üzenetére
Wunderkinder keres 2. autót, nézd mit találtam neki : Mázeráti!!!
-
bsh
addikt
bakker, egy topa hívogat, hogy gázkazánhoz keringető szivattyú kell neki véletlenül félrenyomta a számot, 463 helyett 493-at hívta. ez még oké. de aztán hívta még a 490-et is meg a 491-et is azt meg hogy?
-
-
daninet
veterán
-
daninet
veterán
ezek ketten vótakmá?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
-
Outlander
addikt
Jaaaj, nemán... Asszem benevezek egyre... jókat írtak róla...
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
Registryt átírtam 1000 helyen, minden sz@rt letiltottam, így egyelőre jónak tűnik.
-
alázógyík
addikt
Xp-s gond....
svchost 100%-on pörög. Vírus/trójai/malware nincs a gépen, registry teljesen tiszta, semmi szemét nincs a gépen.
Mi az istennel lehetne elérni, hogy a gép bekapcsolása után ne kezdjen 100%-os cpu terheléssel menni az a sz@r svchost.exe? -
bartucc
addikt
válasz OP-ToTo #48800 üzenetére
Keresd Router-t, nekem is ő szervizelt két hete egy hibás monitor-táppanelt. fero02 is ért az elektronikához, csak nem tudom, van-e elég alkatrésze, felszerelése, kevésbé szokott ilyet csinálni, munkakép legalábbis kétlem, nem saját részre. Valamelyikük biztos tud segíteni.
Outlander: most biztos van fero, aki monitort is szokott javítani. Az itteni inkább elektronikában van általánosan otthon szerintem, mint hogy konkrétan monitort szervizelne.
alázógyík: azért a bajusszal nem kicsit odab.sz a kép.
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
Ez mekkora!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OTP Bank topic
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest