Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tök mindegy, hogy kinél hány gramm, még azonos szűrő mellett is, hiszen a vízterítő blokk meg nem azonos magasságú. legyen úgy tele a tömörített kosár, hogy ha ráhúzod a fejre, még épp nem ér hozzá a kofi a felsőszűrőhöz, van valamennyi hely, csapolás után viszont látod a felsőszűrő mintázatát a pogin.
az italt miért méritek? ez megint olyasmi, amit én kávéról-kávéra lövök be, van, ami gyorsan, de röviden jó, van, ami gyorsan és hosszan stb. inkább azt mondanám, hogy ha a gazdagon extrahált csapolás valamiért nem jó (keserű, savanyú), akkor érdemes megpróbálni alulkivonatolni (gyorsabb lefolyás, rövidebb csapolás). sosem rögzíteném, hogy x grammból mindig y végeredmény legyen.
az őrlemény kevergetése sem fontos szerintem elsőre, ha jó a daráló és homogén az őrlemény, akkor persze szintbe kell hozni, de ennyi elég. aztán később, ha már rutinos az ember, ízlés/igény szerint lehet kevergetéssel tuningolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest