Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kávé Kálmán #137287 üzenetére
Nyaraláskor én is itthonhagytam a Robot tamperét - nyilván nem szándékosan. A screen volt az első gondolatom, de aztán belepróbáltam az 1zPresso J-Max S-t a kosárba - szinte tökéletesen passzolt
a K6 is nálam volt, de az nagyon lötyögött benne, plusz peremes az alja, annál a screen jobb lett volna.
Onnantól 7 napig használtam tamperként az őrlő alját, nem éreztem különösebb hátrányát a dolognak (azt leszámítva persze, hogy a gumis felületbe kis őrlemény beletapadt és takarítgatni kellett).
Egyébként 'hagyományos' (nem robot mélységű) kosárban én kifejezetten szeretem még mindig a sima klasszikus tampert: van visszajelzés, érzem, ha alul vagy túltöltött a kosár egy új kávéval, megvan az érzés, hogy meddig kell kilógnia a tamper talpának, hogy ideális legyen a térfogat.
Mármint annyira szeretem, hogy sosem volt semmilyen rugós/szintezős tamperem, pedig láttam elég influenszer videót, elhihetitek"Az őrlemény egyenletes eloszlatása (tömörítés előtt!!!), és a "síkbatömörítés" - feltételezve azt, hogy a megfelelő mennyiségű és finomságú őrlemény jutott a szűrőbe - összehasonlíthatatlanul fontosabb."
azt elárulod, hogy az őrlemény egyenletes eloszlatására Nálad mi most a standard? én felültem a blind shaker vonatra, és nem csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One UI 8-cal kapták rajta a Galaxy S25-öt
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ukrajnai háború
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- DJI Air 2s drón RC szett két akkuval és Variable ND szűrőkkel
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest