Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kávé Kálmán #137287 üzenetére
Nyaraláskor én is itthonhagytam a Robot tamperét - nyilván nem szándékosan. A screen volt az első gondolatom, de aztán belepróbáltam az 1zPresso J-Max S-t a kosárba - szinte tökéletesen passzolt
a K6 is nálam volt, de az nagyon lötyögött benne, plusz peremes az alja, annál a screen jobb lett volna.
Onnantól 7 napig használtam tamperként az őrlő alját, nem éreztem különösebb hátrányát a dolognak (azt leszámítva persze, hogy a gumis felületbe kis őrlemény beletapadt és takarítgatni kellett).
Egyébként 'hagyományos' (nem robot mélységű) kosárban én kifejezetten szeretem még mindig a sima klasszikus tampert: van visszajelzés, érzem, ha alul vagy túltöltött a kosár egy új kávéval, megvan az érzés, hogy meddig kell kilógnia a tamper talpának, hogy ideális legyen a térfogat.
Mármint annyira szeretem, hogy sosem volt semmilyen rugós/szintezős tamperem, pedig láttam elég influenszer videót, elhihetitek"Az őrlemény egyenletes eloszlatása (tömörítés előtt!!!), és a "síkbatömörítés" - feltételezve azt, hogy a megfelelő mennyiségű és finomságú őrlemény jutott a szűrőbe - összehasonlíthatatlanul fontosabb."
azt elárulod, hogy az őrlemény egyenletes eloszlatására Nálad mi most a standard? én felültem a blind shaker vonatra, és nem csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kuponkunyeráló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Amazon Fire TV stick/box
- Elektromos autók - motorok
- Metal topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Update 05.14 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest