Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#132662) Cathfaern válasza Toobee (#132660) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Én azt látom, hogy sokan nem igazán követik a dolgokat, csak pár nagyobb influenszert. És/vagy nem hisznek el random fórum / discord / reddit / whatever kommentnek semmit (és ki se próbálják), de ha nagy név mondja, akkor biztos úgy van.
Szerintem ez nem Lance specifikus, inkább arról van szó, hogy szinte az összes nagy kávés tartalomgyártó eltűnt rajta kívül. Szóval ha valami bekerül a "köztudatba", az leginkább rajta keresztül. Hoffmann tolja még, de ő átállt inkább a "szórakoztatásra" (amiben nagyon jó is, félreértés ne essék). Kyle Rowsell volt szépen felfutóban, de ugye ő meg abbahagyta amikor megcsinálták a pörkölőt (ami ahogy látom visszajelzések alapján be is jött neki). Talán van egy-két feltörekvő, de nekem nem nagyon ragadt meg utóbbi 1-2 évből új név, aki többet tudna mutatni egy átlag termékbemutatónál.

Nekem (most már) sok éves tapasztalatom hogy senkinek se szabad elhinni semmit :DDD De tipikusan érdemes kipróbálni mindent (értelmes kereteken belül), ha más nem, tanul belőle valamit az ember :)

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.