Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Én úgy vagyok hogy aki csak azért vesz kávét hogy üssön és koffein az ne vegyen kávét, hanem valami koffein tablettát.. (és az íz se érdekli különösebben) Elég drága lesz és kevés hogy akit nem érdekel az íze az inkább ne vegyen (kávé por is lehetne inkább valami aroma szintetizált valami).. Tudom lehet nem korrekt hozzáállás de ez van. Régen előre jelezték hogy ha pl a kínaiak felfejlődnek és sokan akarnak majd olyan terméket amit a nyugatiak pl kávé bor stbstb akkor abból NEM lesz elég majd a világon. Hát ez bejött. Ha sokan akarjuk a világon ugyanazt (és nem általánosan "bárhol" előállítható - megtermelhető) abból kevés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mr.Csizmás