- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
RetepNyaraB #9913 üzenetére
Vettem ajándékba egy Dolce Gusto Piccolo XS gépet (nagyon kedvező áron) meg ilyen] tölthető kapszulát, és kipróbáltam Dallmayr Home Barista Roasted Coffee őrőlt kávéval, és valami nagyon híg lötty lett. Mondjuk a gépet és a kapszulát egyelőre védelmembe veszem, ugyanis se nem volt szerintem normálisan tamperelve, plusz a saját Saeco automatámban is borzasztó eredményt produkált, szóval szerintem a kávé is elég vacak lehet. Youtube videókon vannak egészen jól sikerült, sok krémet produkáló tölthetőkapszulás videók, ezért reménykedtem hogy lehet ezzel a szettem egy pár fokkal jobb eredményt elérni, mint a muterék kb. 20 éves szarvasi borzadványa, de még lesz vele kísérletezés bőségesen
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Napelem
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest