Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
aradebil2
senior tag
válasz
goodboy007
üzenetére
Munkahelyen egy ilyet használunk már vagy 5 éve, az biztos hogy elpusztíthatlan (napi két-három főzés), nem gondoltam hogy ennyit fog bírni. Egyébként a működési elve kb. ugyanaz mint a kotyogósnak, csak kevesebb kontrollod van fölötte (bár be lehet melegíteni/hidegen indítani, sőt még előáztatni is
). Ha a szülőknek ez megfelelő formátum (elfér a pulton és kevésbé macera mint a kotyogós) akkor szerintem mehet, jobb kávét nem fog csinálni.
Vagy lehet kapszula ahogy Retep is ajánlotta, az nem tudom mennyire macera újratöltős kapszula esetén (ne termeljünk nem lebomló szemetet minden kávé lefőzésénél).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Ha a szülőknek ez megfelelő formátum (elfér a pulton és kevésbé macera mint a kotyogós) akkor szerintem mehet, jobb kávét nem fog csinálni.
Mr.Csizmás