- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia.
Vertuó kapszulás kávégép. Kb 1.5 éve vettem, 50e-ért. Jó kávét főzött. Mivel ez ú.nevezett nagy kapszulás gép, már akkor is közel 200 f volt egy kapszula (a szolídabbik!! a jobb, nívósabb akár 400 fölött....). Féléven belül elromlott. Szervíz, 2 hét. Visszajött, mókolással bírta 2 hétig. Türelmesen jelentettem elvitték majd hoztak 1 tiszta újat, újból kezdtem. Féklévig bírta. Nekem nagyon drágák is voltak a kapszulák így feladtam és nem foglalkoztam a géppel sem és a szervízzel sem tovább. Pár nap múlva kaptam imélt, hogy jellemezzem a kávéélményemet a vertuó főzővel. Ekkor jellemeztem, mindenhova 1-est véstem magyarázattal. Felhívtak és 2 lehetőséget ajánlottak.....a másodikat fogadtam el: vissza adták az 50e ft-ot és én mivel nem számítottam ilyen nagyvonalúságra boldog voltam....van egy kiskapszulásom is, inissia. Azonban elcsomagoltam mert végleg nem akarok kapszulásban utazni, elég volt. A futárok szerint akikkel már közben haverek lettünk országszerte ingajáratban közlekednek a kávégépekkel az userek és a szervíz között. Kérdeztem: csak a vertuó?! Válasz nem, mindegyik!! Azonban gondolom vannak bevált készülékek is....????
ui: egy ügyfeles azt mondta nekem telóba amikor 2 hét "javítás" után visszahozták és újból elromlott pár nap múlva, hogy azt hiszed csináltak valamit vele? Ők is kitakarították és pász. Amikor a futár becsomagoltam az ő saját dobozába annyit jegyzett meg: majd eladján másnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest