- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok, kezdek kicsit kégni uh profik segítsetek kérlek ha tudtok. Vettem egy ideje egy Dedica 685-t meg egy graef cm702-t. Rendeltem hozzá ali-ról bottomless filtert, wdt-t meg egy normálisabb tampert. Rendeltem már alza kávét, AVX-ről is, innen onnan, próbáltam friss kávéval is csinálni. Ha friss a kávé akkor 3-4es őrlő beállításon sikerül olyan kávét darálnom hogy az a 14-16g kb 25mp alatt jöjjön le és 30-35ml legyen. Viszont akármelyik kávéval próbáltam minden esetben olyan k*va savanyú lett h önthettem ki... ha a gyári szar karral csinálom akkor kicsit nagyobbra rakom az őrlőt de nem savanyú. Mi a fenétől lehet ez? Egyedül a szűrő ami ali-s és lehet szar, vehetnék egy jobbat de az okozhat ilyet? Kezd elmenni a kedvem igazából. Mivel 2 kávé fogy/nap ráadásul a friss kávé is nagyon hamar meghal és már 1-s őrlőn is olyan gyorsan átfolyik hogy szar. Úgyhogy mostanában a gyári karral használom hogy legalább tudjak inni kávét.... Mit szúrhatok el? Nem lakik véletlen valaki Üllő közelében, és megmutatná mit szúrok el, vagy csináljak videót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest