Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerintem az alap kérdés, hogy ittál-e automata főzővel készült kávét és ízlett-e.. + tejre van-e igény?
lehet itt megszakérteni, hogy az automatás szar, hogyha neked egy 2 gombnyomásos espresso/cappuccino egy szemes Tchibo kávéval megüti az ingerküszöböd, akkor felesleges belemenni, hogy karos géppel milyen speciality kávézást lehet csinálni otthon, ha az egy hobbi, Te meg egy pohár/csésze kávét szeretnél
aki itt van ezekben a topikokban inkább szeret foglalkozni vele és a lehető legjobbra törekedni, és erre a legkevésbé alkalmas egy automata gép. ez tény.szüleimnél van egy legolcsóbb automata Philips (valami 85k volt akciósan), "manuális" tejhabosítóval. Közepesen hosszúra állítva espresso módban (kb 40gr folyadék, talán 8g a max kávé ami belemegy 1:5 arány kb 15-20s) Alza kávéval nincs kellemetlen íze, nem mondanám, hogy rosszabb mint egy kapszulás, inkább nagyon más. Nekem a kapszulások még kevésbé jönnek be
Tejhabot elő tud állítani - nyilván nem azt a selymes mikrobuborékmentes dolgot amit gőzzel készítene az ember, de használható, megmelegíti, habos lesz, nem kell "érteni" hozzáTartós? Valószínűleg nem, a gari időt azért esélyes hogy kibírja.
Olcsó? bekerülési áron igen, de vagy szűrt víz, vagy valamilyen vízszűrő (AquaClean talán a philips-nél) nem árt hozzá, ami azért növeli a költséget. Heti-havi karbantartás könyv szerint nem vészes de 1-1 órát néha rá kell szánni.
Kényelmes? Igen.Van egy automata kávés topik, látom oda is bekérdeztél - talán a Tchibo gépet ajánlották amikor legutóbb néztem, nekem az is szimpatikus volt, elég kompaktnak tűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Formula-1
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest