- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
válasz
madmike #6397 üzenetére
Szerintem nem feltétlenül csak az őrlő lehet a probléma forrása.
Ha a legfinomabbon se jön már ki semmi az őrlőből, akkor jól működik.
Ha nem tettél bele extra alátétet (3 szokott benne lenne alapból), akkor 7-es körül szokott menni újonnan, 1 extra alátéttel 15 körül (nekem így van), kávétól függően ±1-2 fokozat eltéréssel.Az hogy pofozni kell, megszokott. Sokat el tud nyelni.
Nekem is volt régebben hogy gyorsan lefolyt, mert a főző karjában a gumitömítés elszakadt. Azóta nem is tudom a duplát használni, mert kéne tömítést vettem. Nézd meg esetleg egy tisztításkor hogy nincs-e vele probléma. 3 csavar tartja az alját, szét lehet szedni kitakarítani, amit néha érdemes is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - vadonatúj, aktiválatlan
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón + tartozékok
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest