Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#49155328 #4365 üzenetére
Hosszan eltartható, döglött by design, nem cél hogy lehessen vele presszót főzni karos gépen nyomásfokozó nélkül, van rajta négy piktogramm, egy kotyogós, egy karos, egy automata meg egy dzsezva és csak az automata van bepippantva, hogy hát ezt használd ahhoz.
A Crema meg az Espresso még rosszabb mint a Bio, de automatában jól működik, ha megvan a hőfok. Ha megnézed, milyen szemekből áll, a Bioban vannak lyukak, nem 100%-os, az olcsóbb félkilósakban meg egész nyamvadt formájú szemek vannak.
Ez egyfajta környezettudatosság egyik oldalról, kevés pénzért is lehet kávéd, profit a másik oldalról. Van ahol ez pofátlanba megy át, olyasmit csak egyszer veszek, vagy egyszer sem, mint pl. a Mantaro, valahogy bizalmatlan vagyok vele. Ha ránézek, úgy érzem át akarnak baszni. A Bellaromokkal nincs ilyen bajom, olcsó, tudom mit kapok. Van aki sokkot...
Megértem.
Ígérem nem veszek többet ilyesmit, csak ha rákényszerülök, tényleg nagyon nehéz vele boldogulni, csak mikor sikerül rá belőni az aktuális gépet nagy nyöszörögve, akkor azért általában mindenki elégedett vele. Kb. metrós Rioba szintjén van, csak a másik véglet, nem az agyonégetett, hanem a savas fadarab. Tudom, szar vs fos.
Amit kiszerkesztettél bent hagyhattad volna, hátha volt benne még egy kis meggyőző erő.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest