- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Na úgy néz ki ez a 22mm-es IMS kosár tényleg lehet olyan hogy sok bele a 18gr
. Etióp Geisha, 10 napos PY pöri, belerámoltam 18gr-ot, olyan finomsággal mint ami tökéletes volt a Bányai Red Honey-n (finca), az 60mp alatt 30ml-t adott
. PY írja hogy a szokásosnál hosszabb lefolyási idő legyen, hát ez hosszabb volt
. Viszont mégis teljesen iható! Szóval végül nem öntöttem ki, teljesen korrekt ristretto született belőle. Lesz holnap mit finomítani rajta
.
Háttértörténet: PY csak most módosított az árakon mert nem akart már karácsonykor/rögtön utána módosítani. Nem is tudta hogy miért lepték el a rendelések hirtelen
. De mostmár feljebb húzta ő is egy fokkal. Bár nem hasonlítgattam, de szerintem a 18ezres Etióp Geisha szerintem még mindig korrekt ár.
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / Mini 3 drón eredeti DJI Battery Plus akkumulátorok
- Dji Neo FMC/Goggles/FPV RC 3
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest