Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
Azt olvastam itt, hogy minél világosabb a kávé annál finomabbra kell őrölni. Ebből kiindulva megbontottam a fél kilós El Salvador Los Naranjos Valley Red Bourbon natural Specialty 87p világos kávét. 30 klikken őröltem a Kingrinder K6-on eddig a Colombia Supremo Sofia közepesen sötétet, akkor mondom nézzük 28 klikken a világosat.
Már mikor a karba öntöttem gyanús volt, hogy mélyebben ül tamperolás után. Sebaj felraktam, majd had szóljon. 15-16 bárig felúszott a mutató és semmi, meg se nyikkant, talán két csepp jött majd kinyomtam.
Húztam még egy shotot, de most már 32 klikken (tehát durvábban, mint a közepesen sötét esetében) és jobb lett, bár így kicsit sok lett, de szerintem simán 30-31 környékén jó lesz ez is.
Lényeg a lényeg, hogy nálam kb. ugyanaz a finomság kell mindkét kávénál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mr.Csizmás