Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Megynitom az 500-adik hsz
soraimat
Miután felkeltem géphez ültem, hogy karakteremet fejlesszem ez meg is lett a 44-es szintbe lépett.A tévézés sem volt nélkülözhetetlen számomra, meg a lustulás.Most a neten nézegelődök és kicsit játszok még a barátok közt elött. -
Bencus88
nagyúr
Voltam dokinál kiírt egész hétre, de megyek pénteken 3 órára.Aztán anya bejön értem és lesz szünet
Jó sokat pihenhetek bár ez nem egészen jó hiszen mindjárt itt az érettségi
Remélem minden sikerül és meglesz jóra.Nyáron akkor Bence kocsikázni fog
Na jó átnézem a ph-t utánna kicsit tv-zek pihengetek. -
Bencus88
nagyúr
Hú tegnap ittam picit
1-re értem haza.Amikor felkeltem olyan rosszúl voltam, de nem az ital miatt.Lázas vagyok és nagyon beteg lehet egész héten nem megyek suliba.De mégis elmentem a mecsre rúgtam is egy gólt és 7:1-re nyertünk.Muszály volt ottlennem, de majdnem elájultam.Elég rosszúl vagyok valahogy idekószáltam a géphez este nagy pihi vár rám.Holnap orvos. -
Bencus88
nagyúr
Hú tegnap nagyon belemerültem a játékba.11-ig nyomtam és anyira elfáradtam, hogy nem bírtam utánna semmit sem csinálni megfürödtem kicsit tvztem és aludtam.Biztos azért volt mert napi 4-5 órákat aludtam.Holnap mecccccs végre elkezdődik.Nyernünk kell az összes mecset!Most betakarózva ülök a gép elött és netezek egy jót este meg sztem lehet kimegyek picit pókerezni, de semmi alkohol

-
Bencus88
nagyúr
Most értem haza végre hétvége kicsit pihenhetek.Bakker 1-est kaptam angolból sájsze
Mindegy kijavítom, ja meg 2-est programozásból bizti a tanár miatt mert felhúztam az agyát.Na most megyek enni és sztem jön fel unokatesóm aztán game. -
Bencus88
nagyúr
Holnap ismét szünet picit.Szombaton szerintem nem megyek sehova mivel vasárnap kezdődik a bajnokság.Remélem sok gólt lövök már várom nagyon.Hamarosan lemegyek és megfürdök aztán kicsit tv-zek meg gépezek.
-
Bencus88
nagyúr
Most ment el unokatesóm gameltünk picit.Holnap lesz 5 órám meg egy lyukas.Első órán nincs tanár második tesi utánna lyukas amin tesizünk aztán 2 óra amin netezünk vagy játszunk meg egy osztályfőnöki
Elég light-os nap lesz.Na most kicsit ph-zok aztán mek wow-ra fel sztem. -
Bencus88
nagyúr
Már túlvagyok egy kisebb wow és ps után és most hamarosan lemek kajáér és nézem az 1 a 100 ellen a bk-t meg felveszem.Ma volt 6 órám angolból kaptam egy 2-est 1 pőont és 3-as de úgy is lelestem az első feladatot de nem hibátlanra nehogy feltűnő legyen.Na jó az a 2-es
Aztán megyek fürdeni is de tv-zek még.Tegnap aludtam 4 órát szóval ma korábban fekszek le mondjuk 6 óra alvás tökéletesen megfelel. -
Bencus88
nagyúr
Most jöttem meg telekajáltam magam hazafele a kocsiba.Bizti sikerült a vizsga, de holnap tudom meg a biztosat.Éljen ma lesz hitvány győzike megnézem és jól kinevetem
Na meg 1 a 100 ellen és barátok közt.Ezeken kívűl ma még netezek meg wow igaz anya mondja tételeket írjak, de nem fogok heheheheeh
-
Bencus88
nagyúr
Most keltem ma nem voltam suliba megyek vizsgázni.Tegnap nem voltam olyan jól mára már jobban vagyok.Hú 4-ik modul exel na úgy is sikerül mert okos vagyok
Kicsit netezek aztán tesómnak segítek. -
Bencus88
nagyúr
Hú tegnap nagyon berúgtam
Aztán másnap foci
5-2-re nyertünk 2 gólt rúgtam, de többet is rúghattam volna.Anyát rábeszéltem, hogy had maradjak holnap itthon úgy is vizsgázok a 4-ik modulból.Asszem most megyek és lefekszek kicsit tv-zni mert elkezdett fájni a fejem nagyon.A torkom is fájt szóval lehet beteg leszek
-
Bencus88
nagyúr
Most ettem aranygaluskát tök fini volt jól is laktam.Jó lesz az este végre ismét részeg leszek
Most netezni fogok és várom az estét.Vasárnap meg mecsem van
Érdekesa bemutatkozás lesz
-
Bencus88
nagyúr
Ha minden igaz hamarosan megyek el kicsit pókerezni meg lehet iszok pár sört is
Addig átöltözök és várom, hogy a telóm megszólaljon.Még este leszek.Hú tökre várom a vasárnapot már tökre mennék focizni.A szombat is jó lesz részegen
-
Bencus88
nagyúr
Úgy néz ki holnap party lesz.Vasárnap mecsem lesz ma pedig nemtudom még mi lesz lehet picit elmegyek pókerezn a többiekkel.Most megyek kicsit tévézek.
-
Bencus88
nagyúr
Nemrég értem haza már fürödtem is ettem is egyí kicsit és most msn-elek
Ma még terveztem egy kis wow-ot is majd meglátjuk. -
Bencus88
nagyúr
Nemrég értem haza edzésem volt.Kicsit féltem elmenni, mert a lábam fájt, de jó volt az edzés nagyon.Hamarosan elmegyek fürdeni meg enni és gépezek egy jókorát
Na megyek fürdeni. -
Bencus88
nagyúr
Nem 4 hanem 5 napos szünetem lesz mivel hétfőn vizsgázok a 4-ik modulból ebből leszürhettétek, hogy a 3-ik sikerült
Lehet este picit elmegyek és bóklászok valamerre
AZtán beindul a kökemy wow-ozás.Ma ünepély volt persze én nem öltöztem ki most minek?Tudok emlékezni meg a műsort meghallgatni rendes ruhába is.Akinek nem tetszett az szóljon.Na most msn-ezek és közbe netezek picikét. -
Bencus88
nagyúr
Voltam megint fotózni tök szép képeket csináltam.Már párszor ettem is így csak a tv-zés a fürdés és a gépezés vár rám.Holnap lesz kemény 5 órám és végre szünet
Na hamarosan kezdődik az 1 a 100 ellen azt nézem
és felveszem a bk-t amit majd fürdés után nézek meg valamikor. -
Bencus88
nagyúr
Ma megírtam pár tételt.A vizsgám szerintem biztos sikerült.Utánna bementünk a tescoba tesómmal meg barátnőjével és vettünk sajtoskiflit meg szalámit meg innit és hazafele megkajáltunk.Holnap az előkészítőmmel együtt lesz 7 órám juj de nem várom.Hamarosan megyek és fürdök utánna még nyúzom a gépet picit és holnap iskola

-
Bencus88
nagyúr
Most keltem mivel nem voltamsuliba
Tesómmal megyek vizsgázni a 3 modulból.Hamarosan neki kell állnom tételeket irogatni mert 2 hete halasztgatom és holnapra meg kell csinálnom 6 tételt
Lassan el is kezdem a tanulást csak Kristian nem hagy békén msn-en
-
Bencus88
nagyúr
Röviden:Tegnap berugtam buliztam fél 4-re hazaértem aludtam ma gépeztem ettem ittam tv-ztem és továbbá is ez lesz.

-
Bencus88
nagyúr
Fejlődök wow-ba de kijöttem pihenni nem bírom
hamarosan meglesz a 40.Ma úgy terveztem valahol iszogatok csak nemtom még hol.Szerintem kicsit netezgetek és megyek vissza játszani. -
Bencus88
nagyúr
Most értem haza kicsit kocsmáztam.Holnap nekünk nincs suli tök jó más meg megy
Most éppen eszek májkrémet meg sajtot és kiflit addig ph-zok és utánna játszok egy picit és megyek tv-zni.Szerintem edzésre nem tok elmenni fáj a lábam. -
Bencus88
nagyúr
Most értem haza.Most megyek enni aztán kicsit takarítok a szobámban és nyomom a wow-ot.Ma meg kel lennie a 40-es levelnek vagy legkésőbb holnap.Este sztem elmegyek iszogatni meg lehet valamerre bóklászni
Na mek enni cs -
Bencus88
nagyúr
Haza is értem.Ma van nőnap, de nem nagyon érdekel nem vettem semmit meg lusta is lennék
Volt 5 órám és tök jók.Kicsit ph-zok és megyek wow-ozni holnap foci -
Bencus88
nagyúr
Na bayern jutott tovább, remélem a köv mecsen ki is esik.De legalább a united is továbbjutott!Most megyek fürdeni aztán go az ágyba.
-
Bencus88
nagyúr
Tegnap találtam suliba egy gumilabdát és szünetekbe kitaláltunk egy tök jó játékot 3-at pattanhat következő spirt opda vissza tök jó.Csak haverom átütötte kutyáhot áááá.Nem volt semmi extra ma a suliba holnap lesz 5 órám szokásos netezés játszás enyi lesz.Hát szegény Barca

Na majd legközelebb ma real bayern mecset nézek meg játszok netezek.Megyek is wow-ozni.
Ja ma voltam fodrásznál
-
Bencus88
nagyúr
Kiderült, hogy 8 órám volt ma igaz a 0-adik óráról több mint 30 percet késtem
Ma 2-es lett a programozásom és írtunk irodalomból és nem tudtam befejezni.A tanár azt mondta gyönyörű munka nagyon tetszik neki de nem fejeztem be 4-est kaptam.Mivan velem??Csupa jójegy tegnap is 5-ösök 4-esek
Holnap 6 órám lesz.Most értem haza tök jó fotókat csináltam elmentünk fényképezni sétálni.Hamarosan megyek füredni est barca mecs bár csak nyerne a barca!! -
Bencus88
nagyúr
Hús megyek fürdök iszok lehet eszek valamit, aztán go ágy amig meg nem unom.Holnap 7 órám lesz már most fáj a fejem
Na remélem hamar elmegy majd az idő.Most mek fürdeni amúgy a matekot kenem és már azt se bíírtam volna sokáig.Na bye -
Bencus88
nagyúr
Fotozkodás volt és pont 5 percel késtem le a buszt.Benneleszek a naplóban.Ma kiderült, hogy van tesiből egy 4-es meg még egy 5-ösöm.Nemtom, hogy a 4-es mit keres ott majd megkérdezem a tanárt.Továbbá kaptam egy 3-ast töriből és végreeeeeeeeeee angol 4-es.Nagyon örültem.Hamarosan mehetek matektanárhoz mondjuk ennek nem igazán örülök.Na majd hazaérek kb 18 15-re na csé

-
Bencus88
nagyúr
Hú de jót mulattam
Berugtam mint az állat.Ma már fürödtem kajáltam tévéztem.Még netezek picit aztán jön fel unokatesóm és nyomjuk a wow-ot.Tegnap jó volt a buli megin én voltam a táncparkett ördöge
Most felhoztam egy 1,5 literes palackot amibe kivi szörp van azt iszogatom.Holnap suli wáááááá lesz 4 órám, és nem tanultam semmit és a suli után még lesz matek korep is. -
Bencus88
nagyúr
Hú nemrég értem haza a fociról.Megint a szokásos hasfájás.Most már csillapodott remélem többet nem fog fájni.Ma úgy terveztem berugok nagyon füreden a többiekkel.Nem olyan kellemes ez a reggeli edzés, de mit tudok csinálni.Anyit kellett futni majdnem megdöglöttem.Na megyek Wow-ozi csé
-
Bencus88
nagyúr
Most megyek unokatesómmalmeg 2 csajjal valahova mulatni vagy csak dumálgatni.Persze jogosítványuk csak nekik van
dViszek kicsi innit hátha megszomjazok
Fürödtem ettem már csak rendesen felöltözök pénzt veszek magamhoz és irány a nagyvilág
-
Bencus88
nagyúr
íHú olyat zabáltam
Tele vagyok.Ettem húst petrezselymes krumplival meg piskota pudink csokiöntet hab elég jó lett.Itt a szünet.Ma kaptam kettő 2-est angolból meg nyelvtanból.3 óra és megyek focizni, aztán vagy hazajövök és gépezek vagy megyek inni picit
-
Bencus88
nagyúr
Megnézem még a kész átverés másik részét aztán iszonyat gyorsan lemegyek fürdeni, mert már nem bírom sokig.Most ph-t még lesem egy picit utánna megyek is.Na jó nyolc

-
Bencus88
nagyúr
Nemrég értem haza már kajáltam és most éppen egy tételt dolgozok ki.Ma kaptam egy 4-est rajzból.Ahogy végzek a tétellel sztem megyek és wowozok.Ma lesz gálvölgyi is azt is nézni fogom.Holnap 5 órám lesz és ismét szünet.Aztán megyek terembe focizni.
-
Bencus88
nagyúr
Hamarosan indulk fürdeni.Kírtam osztálytársamnak egy dvd-t és most meyek eszek valmit fürdök olvasok egy kis KS-t aztán go in the bed ahl majd t-zek aztán elalsok.Holnap 6 órám lesz abból 3 játsás
1 ofő 1 tesi meg egy rajz.Nem lez nehéz napom.Na jó éjt -
Bencus88
nagyúr
Most értem haza.Ma írtunk angolból és már vártam a nap végét tökre uncsi volt.Most eszegetek fornetit közbe iszok nesteat és várom jöjjön unöokatesóm és megyünk wow-ra.
-
Bencus88
nagyúr
Na hasmarosan megyek fürdeni.(De jó ez az arckép

)Nem is ettem ma olyan sokat úgyhogy még egy evés is vár rám.Kaptam egy szép fényképezőtokot tesómtól fejhallgatót pénzt röviden enyi.Asszem hétvégén megyek és iszogatok valahol
-
Bencus88
nagyúr
Vége ennek a borzasztó hosszú napnak.Kaptam egy 2-est Hardverből.
Köszönöm PH végre megvan az új arcképem nagyon vártam már ezt a pillanatot.
Ma 19 éves lettem
Nem mondom, hogy anyira örülök, de elmúlik az idő nem lehet megállítani.
Na most zúzok egyet wow-ozni üdv mindenkinek! -
Bencus88
nagyúr
Nemrég írtam haza.Pompi megcsinálta a képemet nagyon köszönöm neki.Most msn-ezek meg eszek aztán megyek wow-ra hisz hamarosan 37 leszek.Ma úgy volt lesz 7-ik órám meg matekhoz is megyek de mindkettő elmaradt ekkora egy szerencsét
Holnap 7 órám lesz. -
Bencus88
nagyúr
Francba holnap suli.Lesz 5 órám és így is tök későn érek haza, ráadásúl mehetek matektanáthoz is.Elég szar napom lesz mit ne mondjak.Most ph-zok egy picit utánna kikapcsolom a gépet fürdök és várom a holnapot.Vagyis nem várom, de eljön.Holnapután pedig 19 éves leszek.Mondjuk ezt se várom nem akarok ilyen öreg lenni

-
Bencus88
nagyúr
Hús tegnap nagyon berúgtam
Ma fájt is a fejem de vettem be gyógyszert és elmúlt.Most nézem a Chelsea mecset szegény Teryy úgy megrúgták kritikus az állapota.Nem szeretem a Chelseat de ez most nagyon megrázott.Nagyon sajnálom.Holnap iskolá áá de nem várom.Lesz 2 lyukas meg 5 órám.Most netezgetek meg megy a mecs azt nézem, hallgatom. -
Bencus88
nagyúr
Elment a net egy picit.De kihasználtam és közbe fürödtem tv-ztem aztán megoldottam.Ma lehet elmegyek bulizni többieken múlik, hogy mennek e.Az arcképről már letettem majd lesz valami.Sehol se írnak vissza semmi válasz szép

Kihagytam, hogy 10-kor edzésem volt kicsit elfáradtam
Elég kemény edzés volt a lábam megint fáj kitörte ismét de nem holyagos csak fáj.
[Szerkesztve] -
Bencus88
nagyúr
Most értem haza a kocsmából ittam 1 liter sört.ÁÁÁ még mindig nincs avatarom.Remélem ezen a héten meglesz.Most megy a south park.Kicsit gépezek aztán barátok közt megnézem felvételről. Holnap 10-kor edzésem van.Ma még játszok egy picit aztán go az ágy.
-
Bencus88
nagyúr
Jippi hétvége.Most értem haza ettem májat és gépezek és 5 fele megyek terembe focizni.Már alig várom.Most megyek megnézem elkészült e az avatarom.
-
Bencus88
nagyúr
Holnap péntek és elkezdődik a szünet is.Megyek terembe focizni aztán itthon játszok majd.Szombaton el kéne menni bulizni meg inni.Most ettem egy szendvicset megy a fábr hamarosan megyek füreni.Ja tesómtól tegnap elkunyeráltam a szülinapi fejhallgatomat sony.Nem akarta odaadni de elkunyiztam tőle.Most reggel tudom hallgatni a zenét.
-
Bencus88
nagyúr
Vége a sulinak ma voltam tüdőszűrőn egyből ahogy leszálltam a buszról.Holnapra kellene picit tanulnom, de abból nem lesz semmi.Lehet elmegyünk picit sétálni meg fotózni haverral.Na ma wow-ba meglesz a 36 level már várom.Holnap 5 órám lesz és sztem 2 fele itthon is leszek.
-
Bencus88
nagyúr
Hajrá BARCA!!!!!
még nem tudom melyik adón lesz de meglesz.Apa bizti tudja.Addig is sztem elmegyek fürdeni. -
Bencus88
nagyúr
ÁÁÁ fuck ma úgy volt 6 órám lesz de a szalagavatói napot be kell pótolni és ma tartottuk meg az egyik róát 7-ikbe.Mind1 túléltem és már itthon vagyok.Remélem hamarosan meglesz az avatarom.Most ettem és megyek lassan wow-ozni meg netezgetek.Este Barca mecs hajrááááááá barca

-
Bencus88
nagyúr
Ezaz vezet a Real.Nem mintha nagy real szurkoló lennék, inkább bayern ellenes.Mindegy ki az ellenfél ő nyerjen ne a bayern.A mecset megnézem fürdök kicsit eszek még gépezek és alszok.
-
Bencus88
nagyúr
Na már itthohon vagyok egy órája.Elég húzos nap volt.
Ma vagyok 600 napja tag a ph-n!!!

És a wow szerver is jó szóval kicsi net után megyek is játszani.Remélem ma vagy holnap megkapom az avataromat. -
Bencus88
nagyúr
Abba gondoltam bele milyen jó lesz majd visszaolvasni később milyen baromságokat írtam a blogomba
Jó is lesz mert sok dologra nem emlékszek jó lesz úja feleleveníteni.Most végeztem a fürdéssel a wow szerver nem működik, tehát ph-zok és megyek tv-zni.másfél óra és 600 napja leszek regisztrált tag!!Az arcképet már nagyon várom. -
Bencus88
nagyúr
Vége a hétfőnek.Vagyis a suli.4 órám volt de hamar elment.ÁÁÁÁÁ 5-re megyek matektanárhoz semmi kedvem.Egy vigasztal, hogy barátok közt lesz ma.Addig netezgetek, meg wow-oznék, ha jó lenne a szerver, de valami ok miatt nem jó.Holnap remélem megkapom az egyéni arcképemet.
-
Bencus88
nagyúr
Úgy néz ki megmarad a csapat de elég nagy áldozatok révén.Mindegy mindenki vállal mindent csak legyen.Hát ilyen hamar elmenjen egy nap én nem hiszem tök uncsi volt.Mindegy gépezgetek meg tévézek aztán majd lefekszek aludni.Holnap nem lesz első órám és 4 órám lesz össz-vissz

-
Bencus88
nagyúr
Ezt nem hiszem el, valószínű, hogy nem lesz csapatunk.Az önkormányzat nem fizet nekünk 1 Ft-ot sem.Még lehet meg tudjuk oldani, de nagyonnagy elvárások lesznek akkor nekünk kell majd fizetni mindent.Hamarosan megyek eszek mert éhes vagyok.Aztán apa megcsinálja a tv-met mert rossz.Tegnap nem voltam sehol pedig hívtak is.Na netezgetek amíg a kaja nem lesz kész.
-
Bencus88
nagyúr
Na sikerült felkelnem.Elég jónak mondhatom a tegnapi napot.Odaértünk várnunk kellett vagy egy órát mire elkezdődött.Egyből mi mentünk fel a szinpadra aztán jött az igazgatónő uh félórás szöveg
A lábam már remegett mire én voltam az első sorba mivel 3 soros oszlopba álltunk fel.Remegtem mint álat
Aztán megkaptunk a szalagot.Lementünk megvártuk másik osztályt aztán megkezdődött a nyitótánc.A végén lehetett szavazni fiú lányra lány fiúra.Az összes fiú az osztálytársamra szavazott ő is lett a bálkirály.Aztán leültünk enni meg sörözni júj de jól esett ki voltam száradva.Rengeteg sütit megettem el is rontottam a hasam és mire a kaját kihozták tökre rosszúl voltam felét ettem csak meg.Ezután elmentünk picit inni egy órára.Megittam 4 tekilát és viszamentünk ott folytattam a sörözést aztán a tanárok előadtak valamit meg volt mulatság tesómat jól megtáncoltattam.Elmentünk utánna még 2 szórakozóhelyre tesóm nem érezte jól magát 3-ra hazaértünk.Jó kis nap volt.Igaz szalagomat elvesztettem de sztem azt találták meg mert az asztalon volt
Remélem az az enyém
Na most netezgetek aztán fürdökeszek iszok. -
Bencus88
nagyúr
Nemrég keltem fel most zenét hallgatok aztán majd megyek fürdeni hajat mosni meg ilyenek és tesómmal indulunk a szallagavatóra.Csak őt hívtam meg a vacsira meg a bálra 2000Ft egy szaros vacsora áá.Anyámék megnézik a szallagfeltűzést aztán tipliznek haza én még azét iszok egy picit
Asszem ma még egy kis wow is belefér az időmbe
-
Bencus88
nagyúr
Jó volt a mai nap kaptam egy karot töriből trohadjon meg
Holnap szallagavató lesz részegség mulatás evés nyerőzés pia dögivel
Holnap no suli hehe 15 15-re kell mennem.Most netezgetek meg lassan eszek is valamit aztán codozok meg wowozok ete tv röviden enyi
Ahogy a napjaim el szoktal telni kb.Na majd holnap mesélek ha nem leszek nagyon rosszúl. -
Bencus88
nagyúr
Metgcsináltam tesómmal a rajz házit.Ballagással kapcsolatos plakátot kellett készíteni.Holnap viszonylag könyű napom lesz, pénteken meg iszunk ezerrel
Most még játszok 11-ig aztán go tv és majd lefekszek valamikr éjfél után. -
Bencus88
nagyúr
Hú végevan a szerdának.Holnap lightos napom lesz pénteken meg no suli szallagavató.Ma írtam töri tételt az én nevemet húzta ki az a balfácán
Na msnezek egy bombajó csajjal aztán megyek majd enni. -
Bencus88
nagyúr
Nembaj, hogy Kristian ilyen majd ha idősebb leszek tőle vásárolok majd mindent

Mára még anyit terveztem most végeztem a fürdéssel, hogy ph-zoltán
Aztán kicsi wow, mert mostanába nagyon elhanyagolom.Aztán 11-től megy a vad csajok a south park és a szellemfiú
Aztán utánna meg majd valamikor elalszok. -
Bencus88
nagyúr
Megvolt a fényképezés is.Hát a képeim nem lettek azok a modelles képek
Na jó véglis ez lesz a tablón ami életem végéig kinnlesz
Szóval nemgáz ha szar lett
Na pénteken meg no suli szallagavató lesz.Holnapi napot kell túlélni szar iskolába.Most mek gamelni. -
Bencus88
nagyúr
1 órája értem haza.Sikerült a második vizsga is
Holnap nem megyek be első 2 órára, mert fotózkodás lesz és az angol előkészítő is elmarad.Most lemegyek eszek meg iszok valamit, megfürdök valamikor és gépezek meg tv-zek.Hamarosan Barátok közt jippi.Aztán este egy hajnali 1 2-ig wow
-
Bencus88
nagyúr
Hú tiszta hólyag a lábam
A víz is kiszívta rendesen.Holnap megyek a 2-es modulra de iskolába nem
Ma még megyek egyet wow-ozni.Aztán tv-zek és lefekszek aludni.Hú nézem Kristian blogját, ez a gyerek behajtó lesz nagykorában vagy árus vagy nem is tom

Na ph aztán go wow. -
Bencus88
nagyúr
Most értem haza fociról.Sajnos nem tudtam játszani, mivel a lábam teljesen szét van tisztára kihólyagosodott.Átöltöztem elkezdődütt a mecs, de nem bírtam menni se szóval visszavetkőztem.Holnap nem lesz suli nekem
JIppi megyek vizsgázni második modul.Kedden meg fotózkodás lesz akkor is elmarad pár óra.Na most megyek fürdeni meg ilyenek. -
Bencus88
nagyúr
Voltam edzésen és nagyon fáj a hasam.Biztos azért, mert nem ettem semmit és úgy szarrá futottam magam.A nagycsapatba játszottam és holnap is lesz mecsünk fél 10-kor.Korábban kb 8 fele fel kéne kelnem, hogy rendbe kapjam magam, nameg nem wow-ozni sokáig
max 2
Na megnéem unokatesóm wow-ozik e.De elötte még msn. -
Bencus88
nagyúr
Most jöttem fel a fürdésből.Úgy hagytam a gépet, hogy lássam fater hozzányúl e és hozzányúlt.Na innentől asszem nem kell neki gépeznie.Jól lebasztam és többet nem fog netezgetni nálam.Nézi a hülye erotikus oldalakat.Unokatesóm feljühetne már mennék wow-ra.Csak ne lenne a nyomi tesója.Na most eszek meg neten nézegetek.
-
Bencus88
nagyúr
Tegnap 4-ig fennvoltam.Ma délbe keltem és wow-oztam egy fél órát.Hamarosan meglesz a 32-es level és van esély, hogy ma 33-as legyek.Most lemegyek eszek mert éhes vagyok.Ma elmehettem volna focizni, de tegnap becsípődött az egész hátam és a nyakamat csak a törzsemmel tudom mozgatni.Na megyek enni inni

-
Bencus88
nagyúr
Most hagytam abba a wow-ot
Nem lehet megunni.Holnap kelek fel aztán nyomom is továnn.Holnap meglesz a 32-es level. -
Bencus88
nagyúr
Hú de fáj a hátam.Amikor lementem becsípődött valami épphogy csak tudok gépezni
e kajakra tökre fáj.Lehet le kéne feküdnöm kicsit nyújtózkodni meg ilyenek nem csak a wow-al játszani
Lehetne már hétvége
Na jó inkább ne elviselem itthon a hétköznapokat
Aszem netezek egy jót és sztem holnap terembe meg szombati edzésre nem tudok elmenni
-
Bencus88
nagyúr
Most hagytam abba a wow-ot, de csak egy kis időre mivel megyek fürdeni meg bekapok valami kaját.Sikerült 30-asra felfejleszteni a karakterem és útban vagyok a 31 felé habár az csak holnap lesz meg.Holnap no suli szóval happy vagyok

-
Bencus88
nagyúr
Voltam ma dokinál fél 2-re mentem le és 4-re értem haza.Az volt a durva, hogy mielött meg sem vizsgált már a csaj kiírt a hétre utánna vizsgált meg a doktor bácsi
Egész héten nem megyek tudok itthon piheni.Megyek is wow-ra. -
Bencus88
nagyúr
Holnap felkelek nagyot nyújtózkodok
És mek orvoshoz
De utánna gépeze
Eszek iszok pihenek
Most hagytam abba a wow-ot de azért mert dc volt.Még nem fürödtem ma hamarosan megteszem. -
Bencus88
nagyúr
Most értem haza elég unalmas napom volt, de az összes órán végig figyeltem.Jippi ezen a héten itthonmaradok, mert holnap lermegyek az orvoshoz és kiiratom magam erre a hétre.Micsida wow-ozások veszik kezdetét majd, na meg cod
Szerintem most is felnézek a szerverre lett egy két újítás rajta. -
Bencus88
nagyúr
Hú hát ez a nap gyorsan elmetn.Holnap anya bejön értem, és maradok angol felkészítőn.Aztán hazajövök és semmit sem fogok tanulni ma elegem volt a tanulásból.Ráadásúl jól meg vagyok fázva meg köhögök holnap meg lesz 7 órám.Ph-zok aztán kicsit még játszok lefekvés elött, hogy még álmosabb legyek az iskolába

-
Bencus88
nagyúr
Most értem haz már kajáltam.Egész nap csak tanultam elcsesztem a napom.Töriből kaptam egy pecát mateból 2-őt
El is küldtem a tanárt mondtam neki iratkozzonk ki a pics..aztán szülőin anyámék is megmondták neki tiszta bolond ez a nő.Ma angolt csináltam meg matekot aztán unokatesóm feljött és tételeket írtunk angolból.Most netezek aztán a mai napba már csak tv meg a gép fér bele. -
Bencus88
nagyúr
Ma egész nap csak ettem és ittam, de ma még sztem egyszer bedobok valamit.Egy szendvicsre gondoltam vagy 2
Tv-ztem pihentem gépeztem semmi tanulás!Ma már csak msn-ezek és sztem lefekvés elött megfürdök és nézek egy kis tévét. -
Bencus88
nagyúr
Jóki nap vlt ez a tegap este.Megittam vagy 3 liter sört egy kis 16000Ft/literese pálinkát ribizlis volt.Megint átmentünk a kocsmáros főnökével mogyorót hozni meg kukoricát pezsgőt
Jó sokat ittam, de abba tudtam hagyni akkor, hogy ma ne fájjon a fejem.Már fürödtem ettem is.Most netezgetek, de már egy órája ezt teszem utánna eszek tv-zek és a mai nap így fog eltelni. -
Bencus88
nagyúr
Hú, de szar volt.Első mecsünket megnyertük 3-2-re következő mecsen vezettünk 2-0-ra kikaptunk 3-2-re.Aztán a következő mecsen 3-0-ra vezetett az ellenség utánna rúgtam 2 gólt egy golpaszt adtam és x lett.Az utolsó mecset ha hozzuk bennvagyunk a 4 között.1-0-ra vezetünk utánna kiegyenlítettek aztán 2 ziccert adtam az önző palinak aki velünk volt kihagytam és az utolsó másodpercben kaptunk egy gólt és le is fújta egyből.Hát nincs szerencsénk akik a döntőt játszották majdnem elvertük őket.Sok volt a hiba.Most megyek enni mert már nagyon éhes vagyok fürdök meg ilyenek és este elmegyek inni.
-
Bencus88
nagyúr
De jó volt focizni, nagyon jól esett.Akkora gólokat lőttem húh ha holnap fele ilyen jól menni, de arra fogok törekedni, hogy még ennél is jobban menjen.De nem elég csak nekem hajtani a csapatnak is kell.Félpályáról akkora gól te úr isten.Na holnap nyernünk kell majd értesítek az eredményekről mindenkit.9-kor játszuk az első mecsünket.Most még játszok meg talán netezek utánna alvás mert mostanába nem aludtam valami sokat, meg holnap korán is kelek.
-
Bencus88
nagyúr
Vége szünet.9 pontól 2-es az angol, na hány pontom lett?8
Csak az angol ne lenne mind1 keddenként eljárok előkészítőre, meg kedden most vizsgázok a második modulból.Alig várom már a focit terembe majd 5-6 fele.Addig gépezek msn meg ilyenek. -
Bencus88
nagyúr
1 óra és kezdődik a barátok közt.Ma megin csomot ettem és csak hízok
Még 1 órát sztem wow vagy fürdés utánna meg tv.Gálvölgyi kész átverés.Holnap péntek megyek terembe focizni.Szombaton kupáér focizunk.Jövő héten jöhet a második modul az elsőt tökéletesen teljesítettem. -
Bencus88
nagyúr
Nemrég értem haza, most ettem tócsit.
Ma a suli elég uncsi volt, de ez a legkönyebb napom.Eléggé fúj a szél.Most megyek megnézni a Barátok közt mert tegnap felvettem és már nem volt erőm megnézni elaludtam.Most megnézem utánna meg gépezek. -
Bencus88
nagyúr
Kiderült, hogy a hardver dogám fél pontot vesztettem
Azt már megadhatta volna.Most még netezek aztán nézem a Barátok köztet és ma még wow-oznom is kéne.Na majd BK után meg lehet elötte is. -
Bencus88
nagyúr
Most értem haza fociztam.A lábaim lefagytak.Olyan forro most mintha a radiátorhoz nyomnám.Amúgy a vizsga mindenkinek sikerült.Pénteken kiderül ki, hogy teljesítette.Most megyek fürdeni.Remélem nem fogok megbetegedni, mert köhögök meg fujom az orrom.
-
Bencus88
nagyúr
3 után értem haza.Kocsival hoztak haza unokatesóm anyja meg muterom volt benn korházban.Busszal hamarabb itthon lehettem volna
Ma különösebben nem volt semmi az iskolában csomó tanár nincsen.Ma írtunk angolból.Ma egész nap gépezni tv-zni meg pihenni fogok mint általában.Holnap könyű napon lesz végre
-
Bencus88
nagyúr
Asszem eszek még egy két pizzát fürdök tv-zek és lefekszek.Holnap suli nem tanultam sokat
Semmit.Még kicsit ph-zok aztán megyek is pancsizni.Ja és ma kaptam Hardverből egy 5-öst.Szerintem az a dogám is hibátlan lett. -
Bencus88
nagyúr
Kb egy órája értem haza a vizsgáról.Szerintem hibátlan lesz.A 45 perces vizsgát kb 20 perc alatt csináltam meg.Segítettem tesomnak is meg egy nőnek.Hazaértem ettem a pizzát most pedig megyek wow-ozni a barátok köztig.
-
Bencus88
nagyúr
Jaj fini pizza volt az enni
Hamarosan vizsga
Most írok egy dvd-t aztán megyek wow-ozni. -
Bencus88
nagyúr
Ilyet is megéltem.Tetszett a matekóra.Lehet azért, mert értettem.A végén már érettségis feladatokat oldottunk.Most hagytam abba a wow-ot.Még netezek picit aztán tv ameddig el nem alszok.Holnap vizsga ph-sok legyetek velem

-
Bencus88
nagyúr
Nemrég értem haza.Azt hittem ma nem írunk semmiből volt 4 órám, erre matekból doga töriből témazáró

Mindkettőt megírtam aztán ki tudja hányas lesz.5-re megyek matektanárhoz, de ha hazaérek hajnalba belemerülő játékot veszek igénybe
,mivel megyek vizsgázni kedden és anya volt olyan rendes, hogy nem kell suliba elmennem.Remélem sikerül tettem itt a gépzsenit nehogy leégjek
-
Bencus88
nagyúr
Jó lett a gép.A 2 game is mükszik.Csak most msn elromlott.Megy egy film a tv-ben azt megnézem, és megyek fürdeni.Elötte még eszek is.
-
Bencus88
nagyúr
Ezaz végre úgy hiszem jó a gépem mindent felraktam majdnem.Harmadszorra rakom a wow-ot
Elég bonyolult de meglesz
Tegnap csinálta a gépet 21 15-ig aztán mentem inni.Na lehet nem kellett volna most szűnik meg a fejfájásom.Eléggé berugtam nyertem a nyerőn de már kezdek jobban lenni.Hétfőre kéne tanulnom, de anyira nincs kevem, hogy csak na.Szerintem nem is fogok.Most feltelepítek 2 játékot a wow meg a cod 2.Most megnézem az összes oldalt amit megszoktam és pihizek közben meg tesómnak segítek mert kedden vizsga. -
Bencus88
nagyúr
Na úgy néz ki ideér ma a gyerek aki újrarakja az xp-t.Egy órája hívott, hogy hamarosan megcsörget és mehetünk.Remélem ideér még ma.De ne is későn mert este megyek füredre bulizni.Kicsit berugok sztem
Szilveszter óta nem igazán voltam sehol.Most be kell pótolni sok halasztást. -
Bencus88
nagyúr
Kiderült ma nem lesz terem.De legalább elmegyek és berugok
Viszek vörösbort meg kolát meg filmet a faluházba.Unokatesom hoz vöröset meg haver is valamit.Most megyek fürdök és lassan indulok is. -
Bencus88
nagyúr
A mai nap könyű volt.Volt 3 órám amikor neteztem 1 tesi egy lyukas meg egy ofő.Amióta hazaértem csak ettem meg gépeztem.World of Warcraft meg Call of Duty 2.Holnap végre ismét szünet lesz.Megyek majd terembe focizni.Kedden meg majd nem megyek iskolába megyek tesómmal ECDl-re.Segítek neki megírni 5-ösre meg addig én is megcsinálom.Hamarosan Barátok közt meg Fábri.
-
Bencus88
nagyúr
Hú holnap nehéz napom lesz

Megyek wow-ozni és utánna tv-zek.Esett hó kár, hogy elált azt hittem mr nem megyek suliba.Remélem este megindul még és lezúdul ránk anyi hó, hogy a suli elmaradjon
-
Bencus88
nagyúr
Most értem haza végre vége van a szerdának.Tök ratyi a gépem így amíg nem lesz rajt új az xp addig csak játszásra meg netre használom.Kaptam ma egy 1-est töriből mert feláltam a székről és visszapofáztam kérdezett egy kérdést és azt mondta nem figyelek órai munka egyes.Mondom leszarom írja be 16 egyes kell hogy megbukjak kiszámoltam
Holnap lesz kemény 3 órám amin játszunk.Aztán egy lyukas amin tesizek meg még1 tesi és egy ofő
Úgyhogy megyek is tanulok
Na most pedig ph-zok picit és irány a second real world a második való világ a World of Warcraft
-
Bencus88
nagyúr
Tegnap elfelejtettem 400

Na térjünk a lényegre:Vége a sulinak holnapra nem tanulok.Megkaptuk az átlagot 2,77 vagyok
Tegnap csávó 21 15-kor hívott, hogy ráérne megnézni a gépet.Na meg is néztük de úgy lehetet csak megjavítani, hogy minden törlődött vagyis megmaradt csak nem a rendszerbe.Ezért majd szólok ha több idelye lesz, hogy rendesen csináljuk meg.Nemrég pár programot összeválogattam mik lesznek majd a gépen.Azért a cod2 meg a wow már fennvan
Más nem is lesz.Olyan ideges voltam tegnap kötögettem mindent mindennel egyszer elindult a gép egyszer nem.Ma sztem suliba írtam egy hibátlan hardver dogát
Már nem szenvedek géppel megvárom míg jön aztán mindent megoldunk.Most a lemaradt napok után megnézek minden oldalam ph-zok meg mailokat nézek.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Remélem minden sikerül és meglesz jóra.Nyáron akkor Bence kocsikázni fog
e kajakra tökre fáj.Lehet le kéne feküdnöm kicsit nyújtózkodni meg ilyenek nem csak a wow-al játszani
Csak az angol ne lenne mind1 keddenként eljárok előkészítőre, meg kedden most vizsgázok a második modulból.Alig várom már a focit terembe majd 5-6 fele.Addig gépezek msn meg ilyenek.