Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Tegnap elfelejtettem 400

Na térjünk a lényegre:Vége a sulinak holnapra nem tanulok.Megkaptuk az átlagot 2,77 vagyok
Tegnap csávó 21 15-kor hívott, hogy ráérne megnézni a gépet.Na meg is néztük de úgy lehetet csak megjavítani, hogy minden törlődött vagyis megmaradt csak nem a rendszerbe.Ezért majd szólok ha több idelye lesz, hogy rendesen csináljuk meg.Nemrég pár programot összeválogattam mik lesznek majd a gépen.Azért a cod2 meg a wow már fennvan
Más nem is lesz.Olyan ideges voltam tegnap kötögettem mindent mindennel egyszer elindult a gép egyszer nem.Ma sztem suliba írtam egy hibátlan hardver dogát
Már nem szenvedek géppel megvárom míg jön aztán mindent megoldunk.Most a lemaradt napok után megnézek minden oldalam ph-zok meg mailokat nézek.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tegnap csávó 21 15-kor hívott, hogy ráérne megnézni a gépet.Na meg is néztük de úgy lehetet csak megjavítani, hogy minden törlődött vagyis megmaradt csak nem a rendszerbe.Ezért majd szólok ha több idelye lesz, hogy rendesen csináljuk meg.Nemrég pár programot összeválogattam mik lesznek majd a gépen.Azért a cod2 meg a wow már fennvan