Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Végre vége lett ennek a szemét napnak.Sok szar órám volt.Nemrég értem haza kajálni még nem voltam.Mindjárt megyek kicsit tévézni.Holnapra jön meg a monitor,egér,vinyó már várom.
300 hsz

-
Bencus88
nagyúr
A mai nap is hamar elment.Nem nagyon volt semmi különös.Nemrég értem haz majd kajálok és tv-zek ma punyadás lesz mint szokott lenni.Tegnap nagyon elfáradtam a fociba meg egy két sérülést is összeszedtem.Na kicsi ph aztán kajálok csőőő.
-
Bencus88
nagyúr
Nemrég értem haza fürödtem is már.Matektanár után rögtön mentem terembe foczni.Jó volt csak a végén nagyon fájt a hasam és hazajöttem és 2-szer is jót ...Mert nagyon rosszúl voltam de úgy érzem kezdek jobban lenni.
-
Bencus88
nagyúr
Hú de hamar elment a 4 óra.Ma matekhoz kéne mennem de lófaszt sem vettünk, meg 3-as lett a dogám.Utánna rögtön lenne a foci is.Inkább csak oda mennék.Na ph-zok
-
Bencus88
nagyúr
Francba már vasárnap van.Hamar elmegy a nap és újra kezdődik a suli.Hát ma iszonyat punyadás lesz.
-
Bencus88
nagyúr
Mégsem lesz mulatság
Pedig elmentem volna.Ittam 1,5 liter sört pókereztünk meg nyerőgép
enyi volt a mai nap.Most megyek tv-zni. -
Bencus88
nagyúr
Nemrég keltem.Most netezgetek.Bakker nagyon várom már az új monitort.Ma nem tudom mi lesz.Remélem nem megyek el sehova
e tuti rávesz valaki
-
Bencus88
nagyúr
Hú de izgalmas a domino.Kicsit gépezek aztán pihi.Ma feladtam a 92 ezer Ft-ot és remélem minnél hamarabb hozzák a cuccost.Elég fáradt vagyok hamarosan lefekszek.
-
Bencus88
nagyúr
Hát igen aki megteheti, hogy ne menjen iskolába
Ennek az az ára, hogy nem tok nyelni
e délutánra tök jól szoktam lenni.Tök jó, hogy megrendeltem a monitort mert ez most kattog mint az llat fel akar robbanni.Nem is tudok így semmit sem csinálni. -
Bencus88
nagyúr
Még egy nagy játszás elött állok.Majd kész átverés után
Alig várom már, hogy befagyjon a balcsi.Különben megrendeltem a dolgokat internetről.A vinyót a monitort és az egeret.Összesen 92 ezer forintot fogok fizetni.Legalább elmegy a fizetésem amit nyáron szereztem.Na elég mára a ph-ból holnap folytatom üdv. -
Bencus88
nagyúr
Na haza is értem
Reggel 10-kor indultunk és most értünk haza.Voltunk Fehérváron aztán Pápán meg Veszprémben.Persze csak azokat a dolgokat nem vettük meg amiért mentünk.Pl monitor egér vinyo.De vettem cipőt tépőzáras nike-t 20-ér meg kabátot nike 20-ér.Meg jégkori bauer 15-ér meg sapkát levis-t 3-ér.Elég hosszú utam volt
Na most megyek és nem is tom mit csinálok. -
Bencus88
nagyúr
Ezaz holnap megyek az új egérért meg a vinyóért meg a monitorért.Sőt pénteken sem megyek iskolába jippi.Beteg vagyok picit.Már alig várom a holnapot.Ja és 3-as lett a matekom.
-
Bencus88
nagyúr
Hazaértem.Szerencsére a tételeket nem tőlem kérte el amit órán írtunk.Megúsztam ma sem tanulok semmit
Megyek is netezni majd tv-zni. -
Bencus88
nagyúr
Jó volt a teremfoci.Már ettem is fürödtem is meg majszolgatok még
Na megnézem a Carbon topikot
-
Bencus88
nagyúr
Nemrég értem haza.Tanulnom kéne a tételeket, de nem viszem túlzásba nekem a mozgás meg a foci sokkal többet jelent tehát inkább terembe edzek.A tételekkel meg max 1 órát foglalkozok na csövi.
-
Bencus88
nagyúr
Most keltem fel.Nem vagyok a lehető legjobban de sztem el fogok tudni menni suliba.Tegnap nem voltam seho 1 órára mentem ki.Ma egy jó tv-zés meg gépezés lesz

-
Bencus88
nagyúr
Voltam ma mecsen nemrég értem haza.A csapatunk az ifi 9-0-ra a nagycsapat pedig 2-1-re nyert.Sajna én nem tudtam játszani mert eligazoltam és most fogok visszaigazolni már nagyon várom.Tegnap elég kakiul voltam de sztem ma azért el tok menni de nem sokáig.
-
Bencus88
nagyúr
Nem tudok aludni váááááá.Pedig már kéne.Még lehet nfs-ezek egyet aztán go sleep.
-
Bencus88
nagyúr
Már itthon is vagyok.Jippi hétvége.Betakaroztam üccsi mellettem NFSC a gépen nincs is más dolgom csak játszani meg tv-zni meg enni

-
Bencus88
nagyúr
Hazaértem.Elég könyű napom volt.Holnap lesz kemény 4 órám.Ma bakker megyek matektanárhoz fél 7-re meeg meg kell tanulnom 88 szót angolul.Na mek netezgetni picit.
-
Bencus88
nagyúr
Ezaz hazaértem.Túl vagyok ezen a szar napon.Holnap könyű napom lesz.Pénteken is csak 4 órám lesz.Ma kaptam egy 3-ast matekból végre elég trén álltam belőle.Viszont az irodalom 5-ös mellé most jött egy 1-es.Na mek kajolni.
-
Bencus88
nagyúr
Végre hazaértem a börtönből
Ettem is tegnapi tanulás után hát jól elfáradtam asszem ma jót fogok aludni.Jó sokat szenvedtem a tételekkel.Ráadásul tegnap este a netem is elment.Na netezek egy jót. -
Bencus88
nagyúr
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ elegem van 6 tételből megcsináltam 5-öt és nyalja ki a szőrös szaros valagam
Ahogy hazaértem írtam és csak focizni mentem el 1 órára 5 év alatt nem tanultam enyit
Megy a győzika koncentrálnom kell rá. -
Bencus88
nagyúr
Anyuék hazahoztak a suliból így hamar itthon lehetek.Ma úgy volt mek matektanárhoz meg ilyenek de nem mert későbbre tetettem mert pénteken írunk.Megyek terembe focizni csak elötte le kell másolnom 6 tételt
Megyek is mert nem végzek. -
Bencus88
nagyúr
Hát volt mulatság
Mégis füreden kötöttem ki minden jó volt csak ne kellett volna vonatozni.Amikor oda fele mentünk nem vettünk jegyet mert éppen csak leértünk futnunk kellett
Aztán jön a kaller 3 jegy nincs akkor 3 dl vörösbor

Elfogadta
Na mek enni jó volt a buli. -
Bencus88
nagyúr
Felkeltem.Nem tudom, de sztem nem megyek ma sehova.Lesznek jó tv- műsorok azokat nézem meg gépezek aztán kiderül.Lehet megint pókerezünk.Füredre semmiképpen nem megyek el, remélem ez így is lesz

-
Bencus88
nagyúr
Hát néha megszorítottak maradt 70Ft-om, de a legvégén én álltam fel az asztaltól 2000Ft-al.Nyertem mint állat.Most meg van sok új tv csatornánk és azokat fogom nézni.
-
Bencus88
nagyúr
Végre kezdek jobban lenni picit.Tegnap elég súlyosan kiütöttem magam.Ma meg megyek töbiekkel pókerezni jó lesz.
-
Bencus88
nagyúr
Nemrég keltem.Ma lesz unokatesómnak a 19-edik szülinapja azt fogjuk ünnepelni családi hangulatban.Aztán szerintem mi majd szombaton megünnepeljük, ahogy szoktuk

-
Bencus88
nagyúr
Most keltem fel.Hát nem örültem a tegnapi mecs eredményének.Eléggé szomorú vagyok.A tetves bírón ment el az egész mecs.
-
Bencus88
nagyúr
Most keltem fel aludtam 12 órát.Tök éhes vagyok ma Barca Chelsea mecs hajrá BARCA remélem nyerni fogtok.
-
Bencus88
nagyúr
Úgy érzem csillapodott a fájás megint egy fokkal.Tök jó csontokat bizergálni
egyszer itt egyszer ott kiugrik vissza lol
Kis beteg vagyok mi??Na nem ám de találtam tök jó roppanási formákat mikor roppan s mikor nem

-
Bencus88
nagyúr
Éljen ma ismét Győzike
lol
Addig gépezek aztán tv. -
Bencus88
nagyúr
De korai vagyok mi???Tök durva a kezemen a csuklomnál azt a két csontot nyomom össze recsenik meg ropog nagyon lol

Tom ez nem vicces anya is mondta lehet elrepedt én meg itt nyomogatom
Van rajtam egy fasza vizesruha.Nagyon fúj a szél olyat pihenek meg gépezek ma hogy ihaly csuhaly. -
Bencus88
nagyúr
Lehet csak én vagyok hülye vagy nagyon azt akarom, de sztem csilapodott a fájás holnap is borogatás aztán talán a hét közepe fele elmúlik.Na hamarosan sztem lefekszek aludni.
-
Bencus88
nagyúr
Még mindig fáj a kezem
Anya azt mondta, ha holnapra nem múlik megyünk röntgenre
Jól elcsesztem a szünetem
Ma pihenek jó sokat pihentetem borogatom a kezem és reménykedek a javulásban. -
Bencus88
nagyúr
Sikerült az unokatesómnak elcsesznie a hétvégémet.Addig ökörködött szórakozott míg le nem basztam neki egyet és majdnem eltört a kezem
Lehet el is tört
Ha nem mozgatom nem fáj reélem csak egy egyszeri húzódás vagy valami könnyebb sérülés.áááááááááááááááááááááááá most épp innék na hagyjuk mert csak felhúzom magam. -
Bencus88
nagyúr
Hát tegnap Beher akció volt ittam is kettőt meg vedeltük a sört.Hát egyszer nyertem 500-at valamikor buktam picit.Volt olyan volt 30 Ft-om felvittem 700-ig de elittam meg nyerőztem is.Véglis nem volt rossz.Ma lehet megyek füredre de nem bizti mert többiektől függ, hogy ők mennek e.Na most ph-zok aztán sztem eszek mert lassan kész a kaja is.
-
Bencus88
nagyúr
És igen végre eljött ez a nap is.Hurrá itt a szünet sztem 3-szor vagy 4 szer tuti berugok.

Na ph-zok meg eszek tv-zek stb este sztem pókerezünk többiekkel. -
Bencus88
nagyúr
Hála istennek még egy nap és itt az őszi szünet.szombaton tuti berugok hétfőn jön osztálytársam akkor is tuti berugok.Asszem jó lesz az őszi szünetem
Ma megyek edzésre kell egy kis mozgás a profiknak is
-
Bencus88
nagyúr
Hazaértem már kajáltam is neteztem is picitkét, hamarosan mek tv-zni.A törim hát inkább nem nyilatkozom.Mondjuk úgy 3-asba kiegyeznék
Na megyek mert beka...

-
Bencus88
nagyúr
Mindjárt hétvége jeee
Holnap írunk töriből szerencsére kivételesen jegyzeteltem 2 oldalt meg elötte 3-ast írtam az egyi leckéből.Ami Németország volt és szinte a 6 lecke csak abből áll.Na még netezek tv-zek és neki is állok sztem. -
Bencus88
nagyúr
Bakker már a 3-ik resi volt.Lelassult a netem.Lehet az msn-en zavar be.Na hamarosan lefekszek aztán csicsi.
-
Bencus88
nagyúr
A csudába már hétfő van.Holnap iskola de nem akarom
Na mindegy megyek játszani ma ulyen punyadós nap lesz. -
Bencus88
nagyúr
Ezt nem hiszem el szegény sumi nameg a real is vezet áááá megyek is nézem hátha segítek ezzel a barcának

-
Bencus88
nagyúr
És igen vasárnap van és tök jól érzem magam.Nemcsak azért mert holnap nincs suli, hanem azért mert tegnap nem rugtam be.Ma forma 1 meg real barca mecs lesz hajrá barca.
-
Bencus88
nagyúr
Hát ma nem mentem el füredre.Pedig jó buli van.Inkább pókereztem nyertem sok pénzt
e ez a póker úgy lefárasztott, hogy megyek is aludni. -
Bencus88
nagyúr
Most keltem.Hoztak bútort lehet azért ébredtem fel a zaj miatt.Hamarosan mek mecsre aztán ete sztem füreden leszek partizok egy jókorát

-
Bencus88
nagyúr
Nem ittam semmit pókereztünk meg dumcsiztunk nemrég értem haza.Vesztetem egy rudit.Holnap megyek mecset nézni.Most meg hamarosan alszok.
-
Bencus88
nagyúr
Ezaz hazaértem és végre hétvége sőt még hétfőn sem kell iskolába menni.Ezt nem fogjátok elhinni az irodalom dogám amire nyelvtan jegyet is kaptunk 5-ös 5-ös lett.Megkérdeztem a tanárt miért 5 pontot kaptam azt mondta 5-ös lett.Te úr isten ezt nem hiszem el holnap ezért nagyon berzgok

-
Bencus88
nagyúr
Éljen még 1 nap és hétvége.Ma gálvölgyi lesz juppi.Ph-zok aztán pihengetek jó sokáig

-
Bencus88
nagyúr
Tök jó 3-kor elment a neten és csak most 9-kor jött vissza.A vezetékes telefonon nem lehetett hívni mobilosakat lol.Szerencsére már jó de elég szar volt net nélkül

-
Bencus88
nagyúr
Egy nappal közelebb a nyárhoz
(Meg a nyufíjhoz is
Na nem poénkodok tegnap jó volt az edzés az edzőn kérdezte nem e akarok sprinter lenni.Hát igen elég gyors vagyok
Hát ma nem fogok tanulni semmit sem ezt elhatároztam
-
Bencus88
nagyúr
Na már a keddnek is vége.5-re mek edzésre utánna meg tv-zek.Este lesz tök sok jó műsor meg mecse is asszem a tv elött fogok punyadni.
-
Bencus88
nagyúr
Hát hazaértem volt kemény 4 órám
Holnapra kell majd picit tanulnom irodalomból írunk.Na kicsit netezek. -
Bencus88
nagyúr
Francba nem tudtam megállni tegnap is berugtam
Jót buliztam füreden tök jó volt meg sokan is voltak a haverok közt.Neten fent is vagyok jó sok képen.Ma viszont punyadás. -
Bencus88
nagyúr
Egyel kevesebb nap és vége a hétvégének
Tegnap nem voltam sehol de ma sztem el fogok menni nem akarok itthon punyadni egész héten.De berugni sem szeretnék
Netezgetek picit aztán majd csak lesz valami
-
Bencus88
nagyúr
Ezaz jeeeeeeeeeeeeee végre hétvége asszem nem fogok piállni.asszem
Ma lehet el sem megyek itthonról.Amúgy a töridogám 3-as lett. -
Bencus88
nagyúr
Hazaértem kaptam egy 2-est rajzból.Hamarosan mek kajálni meg elvégzem a szokásos dolgaimat
aztán megyünk bóklászni
Este meg lehet warozunk Kristian tuti olvasod csak azért írtam ide
-
Bencus88
nagyúr
Na a töri dogán is túlestem.Hamarosan indulk matektanárhoz aztán kimegyek a szabadba
Holnap nem lesz nehéz napom a szokásos 4 óráig gépezek 1 tesi meg egy ofő na csááá -
Bencus88
nagyúr
Ma voltam angol érettségi felkészítőn így később értem haza.Tanulnom kell holnapra töriből mivel van 3 karóm és felelni fogok 5-ösre
remélem na üdv mindenkinek. -
Bencus88
nagyúr
Hú túléltem a tegnapi napot.Meg a mait is.Hazaértem a suliból.Hát ma jókat pihengetek gépezgetek meg tanulgatok.
-
Bencus88
nagyúr
Tegnap nagyon kiütöttem magam szét is hánytam mindent
Elég szarul vagyok most is nem tom lehet pihennem kéne még. -
Bencus88
nagyúr
Hát sikerült felkelnem.Ma nem tom hova megyek nagyon nincs kedvem sehova de lehet füreden kötök ki????Egy két sör és kiderül

-
Bencus88
nagyúr
És igen végre itthon vége a hétnek itt a hétvége.Kár hogy olyan hamar elmúlik
Na mek is ph-zni meg tv-zek picit. -
Bencus88
nagyúr
Nem volt nehéz a mai napom.Csak nyagyon megfájdult mindenem.A fejem a nyakam a lábam a hátam nem is megyek edzésre pihengetek jókat

-
Bencus88
nagyúr
Hát ma kaptam egy szép osztályfőnökit és úgy viszapofáztam meg na had ne meséljem, hogy felhívta mutert az meg mindent bevesz meg jólvan elnézés hú de ideges vok úgy lecseszett és még faterom itthon sincs ő tőle is kapok leosztást kül kurva unalmas volt a mai nap de holnap jó lesz egész nap netezek tesi ilyenek na üdv
-
Bencus88
nagyúr
Na ugye qaki tanul picit tanultam és sztem tuti 5-ös lesz a dogám.Ma is tanulok max 1 órát lassan el kéne kezdenem mert edzésem is lesz.
-
Bencus88
nagyúr
Úgy utálom az iskolát mint még senkit és semmit.Anyira szar hogy nincs rá szó és ha kapsz egy rossz jegyet úgy lecsesznek na jó hagyjuk megyek tanulni meg tévézni.
-
Bencus88
nagyúr
Tegnap picit beittam megint füreden kötöttem ki
A buli nem a legjobb, de a végére már elég jól működött. -
Bencus88
nagyúr
Felkeltem és tök jó, hogy nem iskolába vagyok
Tegnap nem voltam sehol de jobb is volt itthon édes itthon.ph-zok picit. -
Bencus88
nagyúr
És igen végre hétvége.Megkaptam a fifa 2007-et is szóval azt is nyomatom.Na üdv mindenkinek.
-
Bencus88
nagyúr
És végeztünk ezaz kész az új szobám azaz átalakítva.Mikor hazaértem a suliból fél 3-ra már a festés megvolt és fél 7-re végeztünk mindennel tök jó lett.Most ph-zok egy nagyot utánna tv.
-
Bencus88
nagyúr
Írtunk töriből témazárót meg írtunk dogát programozésból meg volt 4 ocsmány órám, amúgy tök jó nap volt
Holnapra nem kll tanulni nem mintha tanultam volna ha kellene tök könyű napom lesz.Na mek is nézelődök egy picit a ph-n -
Bencus88
nagyúr
Nem volt olyan rossz az edzés.Holnap töridoga és én nem tanultam de leszarom már nem fogok.
-
Bencus88
nagyúr
Hú de uncsi volt a suli
Ma megyek edzésre tök jó lesz.Mindjárt kezdődik a Csacska Angyal. -
Bencus88
nagyúr
De uncsi volt ma a suli holnapra talán tanulok 5 percet
Na gépezek picit aztán tényleg nekiállok. -
Bencus88
nagyúr
Holnap suli francba lesz kemény 4 órám.Remélem nem kapok egyest mert erőm nem volt tanulni semmiből sem.na még picit fennmaradok.
-
Bencus88
nagyúr
Hú tegnap mondom nem mek át füredre hol kötöttem ki???Igen Füreden
Úgy berugtam
Éhes vok mint állat reggel meg majd szétrobbant a fejem nagyon fájt.Ma egész nap pihenés lesz éljen. -
Bencus88
nagyúr
Jó volt a focimecs.Lehet ma el kéne mennem bulizni de nem tok hazajönni reggelig meg nem akarok maradni.
-
Bencus88
nagyúr
De jó ilyen sokáig aludni
Hamarosan megyek mecset nézni aztán punyadok picit és ese egy picit elmegyek valahova de nem tervezek semmi különösebbet. -
Bencus88
nagyúr
Elég sovány egy berugás volt ez.Na mind1 legalább itthon vok tv-zek meg minden jobb is lesz így

-
Bencus88
nagyúr
Jót fociztam kajálok aztán irány inni ma jól berugok

-
Bencus88
nagyúr
Ezaz hétvége jól berugok megünneplem ma.Hú de éhes lettem

-
Bencus88
nagyúr
Nagyon jó volt az edzés nagyon jó voltam és nagyon elfáradtam.
-
Bencus88
nagyúr
Nemrég értem haza.Ettem és most mindjárt megyek wc-re
Ma megyek fociedzésre jól elfáradok megint.Hétvégén még nem tudom mi lesz. -
Bencus88
nagyúr
Kaptam 2 egyest a suliba de nem sokon múlt, hogy 4 legyen belőle.Asszem elkezdek tanulni itt az idelye.
-
Bencus88
nagyúr
Nagyon jó volt az edzés lefáradtam.Csütörtökön is megyek.Holnap suli de elötte barátok közt

-
Bencus88
nagyúr
Hát itthon vok és esik az eső nemtom mi oesz az edzésből d sztem tuti megyek.A tornatanárom megkért minket menjünk országos focira veszprémbe és 8 perc foci utánna pedig fifa 2007-ben kell megmutatnunk amit tudunk.
-
Bencus88
nagyúr
Nem volt rossz a röpi edzés már megfürödtem picit gépezek tévézek aztán lefekszek.Holnap fociedzés

-
Bencus88
nagyúr
Hát a mai 2 matek nagyon unalmas volt.Este 7-re megyek röpiedzésre holnap pedig fociedzésre.
-
Bencus88
nagyúr
Hát ma nem sokat csináltam.Fát hordtam meg punyadtam enyi volt holnap meg ismt suli

-
Bencus88
nagyúr
Hú ez de unalmas szombat mindegy holnap egész nap alszok

-
Bencus88
nagyúr
Végre vége az isinek juppi.Jól kipihenem magam a hétvégén.
-
Bencus88
nagyúr
Ma nem volt olyan uncsi a suli.Tökjó óráink voltak csak interneteztem meg tesi ofő.Most meg töltöm a Fifa 2007 demoját már tökre kipróbálnám.Etes 7-re pedig megyek edzésre.
-
Bencus88
nagyúr
fél órája értem haza pestről infókiálltásról.Nagyon jó volt a kocsikban ps dvd lejátszó ps a háttérben na meg kipróbálhattunk mindent xbox stb kaptam csomó cd-t dvd-t lehetett venni 100 Ft-ért Pc Gurut
Na mek tv-zni picit aztán fürdés. -
Bencus88
nagyúr
Nemrég értem haza holnap megyek Pestre infokiállításra lehet iszunk egy picit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bencus88
nagyúr
1 órája értem haz 2 óra kemény edzés volt nagyon elfáradtam ráadásul ismét megfájdult a torkom
Asszem nem maradok fenn sokáig. -
Bencus88
nagyúr
Nemrég értem haza most tv-zgetek és 7-re megyek röpiedzésre.Már nagyon várom.
-
Bencus88
nagyúr
Kis pihenés kis tv-zés és újra ittvagyok hamarosan kezdődik a forma1 azt megnézem rámfér még egy kis pihenés.
Aktív témák
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Formula-1
- talmida: Változások 2. rész
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
enyi volt a mai nap.Most megyek tv-zni.
e tuti rávesz valaki
Reggel 10-kor indultunk és most értünk haza.Voltunk Fehérváron aztán Pápán meg Veszprémben.Persze csak azokat a dolgokat nem vettük meg amiért mentünk.Pl monitor egér vinyo.De vettem cipőt tépőzáras nike-t 20-ér meg kabátot nike 20-ér.Meg jégkori bauer 15-ér meg sapkát levis-t 3-ér.Elég hosszú utam volt
Na mindegy megyek játszani ma ulyen punyadós nap lesz.
Úgy berugtam![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)