Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr

-
Bencus88
nagyúr
NA akkor
Megint rég írtam ide.Röviden elmondom mi történt velem:
Hétköznapok suliban teltek majd jön a péntek amikor nagyon berúgás mulatozás
Reggel 5-re hazaaérés majd másnap kelésnél rosszúl ébredés, de semmi baj hiszen szombaton itthonról el nem menés magamat jól kipihenés ahogy ma is, mert egész nap itthon döglök.Spongebob dvd-ket megnézés amiket még tavaly karácsonyra kapás, jut eszembe karácsony mondom miket kapok:
DVD író ami már benntvan a gépemben,cod4,wow battle chest,póló lehet
valami parfüm meg folykony szappan
wow könyv és ami a legfontosabb:A pulcsiiiiiiiiiiiii:
na majd még jelentkezem
-
Bencus88
nagyúr
Most értem haza faterék bennvoltak és hazahoztak.Hála istennek 7 órám volt, de elég kellemesen telt el jót neteztem játszottam
Holnap már péntek ijj, de jó
lesz kőkemény 4 órám.Szombaton nemtom még mi lesz remélem megyünk bullerba 
-
Bencus88
nagyúr
Köszöntsétek az új zeuszt Ph addikt lettem öcsém grat nekem
Elértem valamit gec
-
Bencus88
nagyúr
Megvan az új dvd író Sata-s végre bekötöttem meg a régi vinyomat is és elsőre jó lett én csináltam el se hiszem

-
Bencus88
nagyúr
Épp suliban ülök és el van sötétítve a monitorom, mert most nagyon figyelni kell

Ez után még lesz 2 órám
amin valszeg gépet szerelünk.Alig várom, hogy hazaérjek holnap nem kéne bejönni iskolába, sztrájk lesz, de rám nem vonatkozik
Úgy néz ki lesz terembajnokság lehet nevezünk rá.Pont akkor lesz amikor az edzésem-
Kevesebb mint 100 hsz és addikt vagyok
-
Bencus88
nagyúr
Hú tegnap jól be sikerült rúgni
Jót is mulattam reggel esett a hó ezerrel és nem jtt értünk akinek kellett.Vártunk rá 1 órácskát majd elindult értünk a kocsi két személyes volt haverom ölében utaztam elöl a fejem 90 fokkal elfordult
ő közbe elaludt
Ma meg fáj a fejem már anyira nem vészes.Wááá holnap iskola ráadásul a hó se marad meg és 7 órám lesz neeeeeeeee -
Bencus88
nagyúr
Hú ez a cod4 vááá nagyon kemény játék
Holnap megyek végre terembe már alig várom.Szokásosan első 2 órám lyukas lesz 4 óra netezés vagy játszás
hehe
Aztán szombat mulatozás részegség húúú party nők jeeee alig várom.
Úgy érzem jó fgo telni a hétvégém na jó8 -
Bencus88
nagyúr
Mint az osztály egyik legjobb tanulója szólok hozzátok
Hát igen ezt is megéltem
Anyira be fogok rúgni hétvégén mindenki jön buliba és anyira várom, hogy elmondani nem tudom
Pénteken megyek terembe edzeni majd szombat iszonyat nagy party!!!Holnap első két órám lyukas és lesz 4 óra hamar eljön a szombat remélem. 
-
Bencus88
nagyúr
Most egy kicsit hanyagolom a ph-t.Pénteken megyek elöszőr suliba háháháháháháh
Sztem megyek is lassan és kockulok egy jót.Ez lesz egész héten pihenek és szombaton berúgok
Mivel most se voltam sehol elment a kedvem meg kezdtem szarúl lenni.Kipihenem az őszi szünetet üdv 
-
Bencus88
nagyúr
Győőőőőőőőőzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeellllllllllllllllleeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm

3-0 ide jeeeeeeeeeeeeeeeee.Most értem haza kajáról volt szarvas meg marha
Aztán este sztem megyünk és buli, de még nem biztos 
-
Bencus88
nagyúr
Hú micsoda házibuller volt tegnap
Volt vizipipa is minden. Bepiáltam mégis tök jól vagyok és ma rannnnnnnnggggggaaaaaaaaaaadóóóóóóóóó mindenki szúrkoljon volt csapatom ellen játszunk.Lassan megyek is kár, hogy nem vagyok éhes
-
Bencus88
nagyúr
Holnap után rangadó ijj de jó lesz
Ma is edzettünk meg kedden is nyernünk kell.Tegnap olyan jót wowoztam, hogy 4-kor feküdtem le aludni kinyirtuk Ilidiant wááá kemény volt.Most netezek aztán megint 8 fele wow 
-
Bencus88
nagyúr
Jó volt ma az edzés csütörtökön is lesz.Igaz fájt a lábam de elmentem.Rangadó elött muszáj a toppon lenni.Ma lesz a nagy fogyás:

Kiderült Faterom egyik csávót ismeri onnan lol
-
Bencus88
nagyúr
EZAAAAAAAAAAAAAAZ imádok esőbe játszani nyertünk megint rúgtam 4 gólt
Nagyon keményen hajtottam igaz csak 2-őt adtak meg annak ellenére, hogy mindegyik szabályos volt
Sebaj küzdöttünk és nyertünk ismét egy erős csapat ellen.Már csak egy mecs van a szünetig egy rangadó
Azt is nyerni kell hajrráááááááááááááá nemsokára megyek inni ezt meg kell ünnepelni, tegnap úgy is kimaradtam a bulizásból -
Bencus88
nagyúr
Tegnap jól felvonultam
Jól berúgtam és anyira megfájdult a fejem, hogy haza kelltt jönnöm.20 óra után elaludtam és nemrég keltem.Ma meg megyek mecsre délután este meg pihi sztem.Jól összevesztem a volt focicsapatommal is
Velük jövő héten játszunk.Na megyek installálom a Crysist
-
Bencus88
nagyúr
Jól szarrá futottuk magunkat az edzésen.Pulcsim is úgy átázott mintha esett volna az eső
Wááá holnap be kell mennem suliba
első órám igaz lyukas meg sztem osztáy 75%-a nem fog bejönni, de kibírom netezek egy nagyot
Este 9-kor moha party addig is barátok közt okosabb vagyok mint egy 5ödikes
-
Bencus88
nagyúr
Nemrég értem haza edzésről, már fürödtem is nagyon fájt a hasam mivel nem sok időm volt enni és rá egyből edzés.Holnap is lesz edzésem arra is megyek.Holnap első 2 óra lyuk 4 óra lesz remélem hamar vége.Sajna szombaton is be kell menni, de anya bejön értem és nem kell buszoznom.Asszem most netezek meg kockulok.Ja kivittem a HL2 ET

-
Bencus88
nagyúr
Na kis idő után, de írok a blogba.Nem nagyon akartam fölöslegesen írni, hogy gépezek egész nap meg alszok
Vége a szerdának és holnap nagyon kaki napom lesz 7 óra ráadásul jáááj remélem hamar elmegy.Aztán szombaton is be kell jönni majd és utánna a jövő hét free.Júj, de jó hogy írom a blogot eszembe jutott, hogy van házim
Meg kell holnapra csinálnom egy power point munkát az én állatkertem címen elég jó lesz
Na lassan megyek enni finom tocsit
-
Bencus88
nagyúr
Igeeeeeen
a harmadikat kiütöttük 3-2-re nyertünk.Hajrááááááááááá juhi
Megyek és kivételesen megnézem a forma 1-et.Aztán kockulok.Eléggé megfáztam de már jobban vagyok iszom a meleg teát. -
Bencus88
nagyúr
Tegnap elmentem ittam egy sört meg egy traubit és jöttem is haza.Aztán kockultam meg tévéztem.Valahogy kedvem sem volt sehova menni.Ma mecsssscscscs nyerni kéne remélem rúgom a gólokat
Az ifire is kimegyek szurkolok nekik.Na szép napot -
Bencus88
nagyúr
Ja és még az a szerencse, hogy a suzukis nagy állatbarát és nem egyből kezdte nyomni a szövegét, hogy mi a f.. k... ahogy az emberektől megszoktuk hanem kedvesen aranyosan megkérdezte lett e baja a kutyának anya mondta most nem az számít, hanem az hogy magának vagy az autonak de szerencsére mindenki meguszta épp bőrrel.
-
Bencus88
nagyúr
Ezt nem hiszem el most kelek elmegyek vécére erre hallom kutyám majdnem szétszakítja a láncot
Mondom biztos egy macsaka mindjárt elkussol.De nem majdnem kirántott maga alol mindent kimegyek probálom nyugtatni mivel a részeg moslék szomszédunk kutyája bejött az udvarunkba erre szakadt is a lánc nekitámadt de nem ölte meg
Aztán követte ki az útig ott kutyámba belement egy suzukis
e semmi baja felkelt most épp ottkint játszik egy flakonnal
Strapabiró kutyim van
Attól félek most mivel szabadon van szomszédba meglátogat pár macsekot de kitérdekel
Macskák azog dögöljenek csak mindig ideszarnak az udvarba. -
Bencus88
nagyúr
Épp most eszek jó nagy tál bolonyait.Ezazzzzzzz szünet
szerdán megyek suliba elöszőr.Ma edzésen sem voltam költöztünk wow másik realm, most ez a legjobb törtszerver az egész országba.Asszem ma nagyon jót fogok kockulni
Most netezek eszek tévé és gép jó éjszakát mindenkinek. -
Bencus88
nagyúr
Jaj, de jó, hogy a csütörtöknek vége iszonyat kaki volt mondjuk el interneteztem meg játszottam
Holnap kemény 3 órám lesz
Lesz valami ünnepség is aztán jövök haza majd edzés és gépezés.Szerintem szombaton se megyek sehova.Azt néztem, hogy lassan félisten lehetnék a forumon, de nem firkálok anyit.Na nemsokára fürdés este tévézés gépezés
-
Bencus88
nagyúr
Nem akarok holnap iskolába menni wááá 7 óra.Ráadásul írunk valami ip szarságból.Ma nem fogok sztem sokáig fenntlenni álmos vagyk nagyon.Még netezek picit aztán csicsi

-
Bencus88
nagyúr
Most értem home már jól bekajáltam.Suliba párszor majdnem bealudtam
e ez borzasztó nap volt.Holnap szerencsére első két órám lyukas jó sokáig gépezek
Na jó nem anyira sokáig
-
Bencus88
nagyúr
Most nézem elhagytam a 3000 hsz-t.Szakmai
Egy grat nekem 
-
Bencus88
nagyúr
Most értem haza tesóm meghozott kocsival.Elég szarul éreztem magam talán még mindig a hétvége
Majd ma kipihenem magam vagy nem
Holnap lyukas első órám később megyek be suliba.Ma meg kockulok egész nap fáj mindenem
-
Bencus88
nagyúr
Tegnap estéről inkább nem nyilatkozok anyit mondok a piát nem pisilve hoztam ki magamból
Gondolom kitaláljátok hol jött ki.És mecsem volt azt hittem meghalok.De mecs elött már jobban voltam.Aztán a gólommal 1-1 jeeeeeeeee.Hajrááááá
Nemsokára megyek fürdök lehet kajálok holnap meg bemegyek 2-ik órára -
Bencus88
nagyúr
jaj de jó hogy ezt a kártyát vettem meg
Le töltöttem a kóddal a hl 2 et-t és nagyon tetszik wááá nagyon faja játék.Jó sokáig aludtam lustálkodtam csomot
Ma nemtudom megyek e valahova többieken múlik remélem megyünk.Holnap meg mecs hajrááá -
Bencus88
nagyúr
Ajjaj ma kaptam egy 3-ast megint.Nem lesz ez így jó
Hamarosan edzés addig msn net este meg még nemtom mi lesz vagy elmegyek inni vagy kockulok -
Bencus88
nagyúr
Hú végre a csütörtökön is túl vagyok.Kaptam egy 3-ast

Igaz tanár benézte a dogátam épphogy 2-est írt rá mondom valami nem stimmel el is nézte egy pont kellett a 4-eshez.Mondom anyááááád
wow szeró kicsit szünetel, nem tudom mit csináljak
Ma este jön viszont a cod 4 ejj de jó lesz.A gépem meg kezd ocsmánykodni remélem nincs vele gond.Holnap 4 órám lesz 4 óra net
Aztán edzés és wow -
Bencus88
nagyúr
Most értem haza isiből volt 4 órám.A holnapi napot nagyon nem várom 7 órám lesz
Hamarosan megyek enni és szerintem nekiállok wowozni. -
Bencus88
nagyúr
LLLOOOLLL miket élek meg
Bejelentették, hogy május 1.-ig tanulok
Onnantól vége a szlimnak hát ez kész istenem de jó hír
4 hónap nyaram lesz ejjjj.Ma kaptam egy 4-est beirattam bár nem akartam enyém lett a legjobb mellesleg én vagyok a legjobb tanuló az osztályban.Holnap lesz kemény 3 órám és egész héten net online
Na most elzúzok enni mert kilyukadok.Ma sokáig wowozás pá all ja és ma lesz a nagy fogyás
-
Bencus88
nagyúr
Hú de ré írtam ide
Itthon vagyok és nemrég keltem.Pénteken edzésen voltam gépeztem szombaton mecsen voltam elsőknél sajnos kikaptunk
Azután elmentem bulizni nem volt rossz és vasárnapra alig tudtam mozogni ezért maradtam ma itthon.Ma már jobban vagyok holnap megyek iskolába
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- EAFC 26
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- aquark: Zsebszámológépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megint rég írtam ide.Röviden elmondom mi történt velem:

Elértem valamit gec
amin valszeg gépet szerelünk.Alig várom, hogy hazaérjek holnap nem kéne bejönni iskolába, sztrájk lesz, de rám nem vonatkozik
e semmi baja felkelt most épp ottkint játszik egy flakonnal