Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Na sikerült felkelnem.Elég jónak mondhatom a tegnapi napot.Odaértünk várnunk kellett vagy egy órát mire elkezdődött.Egyből mi mentünk fel a szinpadra aztán jött az igazgatónő uh félórás szöveg
A lábam már remegett mire én voltam az első sorba mivel 3 soros oszlopba álltunk fel.Remegtem mint álat
Aztán megkaptunk a szalagot.Lementünk megvártuk másik osztályt aztán megkezdődött a nyitótánc.A végén lehetett szavazni fiú lányra lány fiúra.Az összes fiú az osztálytársamra szavazott ő is lett a bálkirály.Aztán leültünk enni meg sörözni júj de jól esett ki voltam száradva.Rengeteg sütit megettem el is rontottam a hasam és mire a kaját kihozták tökre rosszúl voltam felét ettem csak meg.Ezután elmentünk picit inni egy órára.Megittam 4 tekilát és viszamentünk ott folytattam a sörözést aztán a tanárok előadtak valamit meg volt mulatság tesómat jól megtáncoltattam.Elmentünk utánna még 2 szórakozóhelyre tesóm nem érezte jól magát 3-ra hazaértünk.Jó kis nap volt.Igaz szalagomat elvesztettem de sztem azt találták meg mert az asztalon volt
Remélem az az enyém
Na most netezgetek aztán fürdökeszek iszok.
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Borderlands 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Formula-1
- talmida: Változások 2. rész
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A lábam már remegett mire én voltam az első sorba mivel 3 soros oszlopba álltunk fel.Remegtem mint álat