Hirdetés

Aktív témák

• Bencus88

nagyúr

Na sikerült felkelnem.Elég jónak mondhatom a tegnapi napot.Odaértünk várnunk kellett vagy egy órát mire elkezdődött.Egyből mi mentünk fel a szinpadra aztán jött az igazgatónő uh félórás szöveg:DA lábam már remegett mire én voltam az első sorba mivel 3 soros oszlopba álltunk fel.Remegtem mint álat:DAztán megkaptunk a szalagot.Lementünk megvártuk másik osztályt aztán megkezdődött a nyitótánc.A végén lehetett szavazni fiú lányra lány fiúra.Az összes fiú az osztálytársamra szavazott ő is lett a bálkirály.Aztán leültünk enni meg sörözni júj de jól esett ki voltam száradva.Rengeteg sütit megettem el is rontottam a hasam és mire a kaját kihozták tökre rosszúl voltam felét ettem csak meg.Ezután elmentünk picit inni egy órára.Megittam 4 tekilát és viszamentünk ott folytattam a sörözést aztán a tanárok előadtak valamit meg volt mulatság tesómat jól megtáncoltattam.Elmentünk utánna még 2 szórakozóhelyre tesóm nem érezte jól magát 3-ra hazaértünk.Jó kis nap volt.Igaz szalagomat elvesztettem de sztem azt találták meg mert az asztalon volt:DRemélem az az enyém:DNa most netezgetek aztán fürdökeszek iszok.

Aktív témák