- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
-=Flatline=- #2124 üzenetére
Én már magát a feladatot nem értem, lehet én nem vagyok így este elég türelmes, de nem sikerült leszűrnöm, hogy tulajdonképpen hol is akadtál el az autocomplete-ban.
Egy adatbázisban kereső autocomplete példa úgy néz ki, hogy:
- van egy input text meződ, a felhasználó elkezd írni valamit, mondjuk 'cha', itt lekezeled, hogy hány karakter után, vagy milyen esemény hatására történjen keresés az adatbázisban, mondjuk 3 karater után keresel, tehát ha beírta a user, hogy cha akkor lesz egy ajaxod, ami az adatbázisban keres. Hogy egy táblában, vagy többen azt te döntöd el, és te írod meg.
- lesz ugye egy ajaxod, ami visszadja a query eredményét, az esetedben mondjuk egy tömböt négy értékkel CharacterA, CharacterA, CharacterB, CharacterB (meg kell jegyeznem, már az sem tiszta, hogy itt miért szerepel 2x minden?!megvan, de én ezt alapból szűrném már szerveroldalon)
- megvan a keresés eredménye, az inputmeződre rákötöd az autocomplete bővítményt, és megadod neki resource-nak a fenti tömböt.
- meg mondjuk van egy gombod, ami miután behelyettesítetted az input fieldbe, hogy mondjuk CharacterA, indít egy újabb ajax kérést, de már ezt a 'CharacterA'-t küldöd a szervernek.Látszik, hogy elég sok helyen dolgozhatsz az adattal, először amikor kiszeded az input mező értékét, majd mielőtt az első ajaxnál elküldöd, hogy 'cha' a szervernek, majd az erre érkező választ is szerkesztheted ahogy akarod stb...
Melyik lépésben akadtál el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így használod a ChatGPT-t
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Mini PC
- Jogász topic
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Sorozatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WQ650-W Monitor
- LG UltraWide 34WQ500-B Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Google Pixel 8 8/128GB+Spigen tok 6 hó jótállás!
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest