Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -=Flatline=-

tag

Sziasztok!

Van egy viszonylag komplex (guruknak tuti nem az) autocomplete kérdésem. Stackoverflow-n fentvan, feltételezem aki vágja a jqueryt, az tud annyira angolul, hogy megértse.

Az SQL két táblám dumpja ottvan a topicban.

Kérek szépen valakit, hogy nézzen rá, annyira nem bonyolult szerintem, de én nem tudom megcsinálni, mert nem vagyok ninja. Pénzt is szívesen adok, paypal, bármi.

Köszönöm,

Flat

link: ITT VAN

(azért egy gyors magyar leírás)

Először csak az autocompletedb táblát próbáljátok megérteni, szimpla cucc, vannak benne helyszínek, karakterek, stb, mind csoportokhoz kötve, amik filmek. Egy $_SESSION['grp'] érték adja meg, hogy épp mi az aktív filmcsoport. (A második tábla akkor kell, mikor NINCS session driven kiválasztott csoport majd..erről később)

Egy olyan autocomplete kérést szeretnék, ahol a session grp mezőket érinti csak a query nyilván, azaz, ha elkezdi beírni az arc, hogy 'cha' akkor feldob két karaktert, mert kettő tartozik az 1-es grp alá. Ha kiválasztja az egyiket, az adat, ami visszajön extendelve kell legyen, mert linket szeretnék visszakapni a search mezőmbe. (<a href="LINKDATA DB MEZO">CharacterA</a> --> ezt, ha CharacterA-ra bokott a user. Ez a konnyebb resz :)

A nehezebb az az, mikor nem tudjuk, hogy miben keres a user, tehat globalis az egesz adatbazisra nezve.

Megint elkezdi beirni, hogy 'cha', feljon 4 result, CharacterA, CharacterA, es CharacterB, CharacterB. Igen am, de a 'sample-iddata' azert van, hogy azt valahogy belejoinolva, a visszjaovo result ugy nezzen ki, hogy mellette van, hogy melyik film karaktereirol van szo, azaz ket Traveler es ket Star Wars result lesz.

Tehat, ezt szeretnem, hogy erre tudjon kattintani a user: CharacterA - Traveler

A visszakapott ertek ugyanaz, mint az elso peldaban, azaz linket szeretnek, szinten 'linkdata' cellabol, csak ezuttal nyilvan igy: <a href="LINKDATA DB MEZO">CharacterA - Traveler</a>

Koszonom :) Sok fagyi? :)

Új hozzászólás Aktív témák