Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
layerke
aktív tag
Sziasztok,
Szembesült egy helyzettel és szeretném megkérdezni jól látom-e és tenni lehet-e valamit vagy nem szükséges.
Adott munkahely:
Multinál eltöltött több, mint 7 év, ranglétrán alulról lépkedve, jelenleg mérnökként nem mérnöki tudást igénylő pozícióban dolgozok, nem kell belerokkanni a feladatokba, de jellemzően józan észt nélkülöző döntéseknek/feladatoknak kell megfelelni, ami rendkívül zavaró és a józan eszem elpazarlásának érzek minden munkanapot. Csoportvezetőként 6 ember munkájáért felelek, viszont kevés a sikerélmény, a főnököm (nem mondhatom, hogy vezető, mert nem vezet) jellemzően nem dicséri a jó munkát és kb egy golyóstollért is közelharcot kell vívni a beszerzéssel... Ami a legjobban zavar (és ez lehet, hogy csak az én vesszőparipám), de a munkaköröm megnevezése szakértő kellene hogy legyen és nem vagyok így nevezve, továbbá a beosztottaim többet keresnek nálam (lassan két éve vezetem ezt a csapatot).
Fizetés 420 bruttó, további 1,5 millió/év béren kívüli/bónusz különböző felosztásban.Lehetőség:
Hobbiprojekteken belül programozok és hívtak most egy kkv-hez java fejlesztői kezdő pozícióba. Nem kapnék ennyi pénzt és nem lenne ennyi felelősség sem, viszont tervezünk Budapestre menni (egész család) dolgozni/élni és úgy érzem ehhez jobb dobbantó lenne 2-3 évnyi programozás, mint a jelenlegi munkaköröm.A két lehetőség közötti földrajzi távolság nem számottevő, ezért nem részleteztem.
Pro-kontra érveket próbálok nap mint nap mindkettőhöz párosítani és tény, hogy a pénz egy húzóerő, viszont azt nem szeretném, hogy elbutuljak/beszürküljek a jelenlegi munkahelyemen és úgy érzem jót tenne nem csak a váltás, hanem az is hogy jobban kell tornáztatni az agyam.
Szóba jöhet még az is, hogy tanulok valamit munka mellett, esetleg online kurzuson vagy iskolarendszerű oktatás keretében.Biztos hagytam ki dolgokat, de hirtelen ezeket találtam a legfontosabbnak. Aztán lehet, hogy csak én gondolom rosszul..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- Philips LCD és LED TV-k
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- HDMI topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest