- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tehPwnerer
csendes tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
2016 januárjában nekem junior java dev pozira br 340k + br 39k cafi volt az ajánlat. A csavar az volt benne, hogy mivel a junior lét ott egy 3 hónapos tréninggel kezdődik, ezért kb. 2 évig nem mondhatsz fel, vagy fizethetsz kb. 2 milliót. Azért kb., mert egész pontosan senki nem tudta megmondani, a hr-es a szakmai interjúztatóra (a későbbi team leader-re), ő meg a hr-esre mutogatott. Ekkor gondoltam elkérem a szerződés(tervezetet), mert nagyon érdekelt, hogy mi minden sunnyogás lehet még benne (olvastam/hallottam ezt-azt), erre azt mondták, hogy majd az első munkanapon aláírhatom. Aztán közöltem, hogy nem aláírni, hanem elolvasni szeretném, mert így látatlanba tuti nem bólintok rá. Azt nem lehet, mondták. Én meg elköszöntem szépen. Az összeg amúgy már akkor is nevetséges volt, gyakornokként ennél picit többet kerestem, és végül pedig br 100k-val jobb ajánlatot is kaptam máshol.
Megj.: ez Pesten volt, akkoriban hallottam olyat, hogy pl. Szegeden inkább br. 270-280k volt az ajánlat, de hallottam megalázóan alacsony összegeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest