Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Elég sok rosszul működő cég van. Pl egy másik ismerősöm 1hónapja kezdett egy cégnél, (MO leányvállalat) a cég adott Neki 1millát, hogy mennyen ki spanyolba tanulni. Vagy is ennyi pénzt adott Neki, hogy ott betanulja a szakmát. (Ha megnézem, azaz 1milla nem olyan sok, de hány cég csinál ilyet még is?) Ez mellékesen nem számtech cég, csak, hogy ne onnan emeljek ki embereket. Sőt van tanár ismerősöm is, igaz magánsuliban, mellette könyvel elég szépen megél belőle.
Ezzel csak azt akarom mondani, ha teheti az ember (sajnos nagyon kevésszer ) olyat válasszon, ami megéri saját magának is. Mert ezek, melyeket most felsoroltam pl, nem elérhetetlenek. Igen szép fizetéseket is ellehet csípni, persze kezdőként.. mint amilyen én is vagyok, maradnak ezek az összegek (melyre 2éve a seggem a földhöz vertem volna örömömben – most is!).
Nem is tudom, mit akartam kihozni ebből. Inkább csak reményt adni, azoknak akik azt hiszik, hogy csak szánalmas fizetéseket lehet megcsípni kezdőként. Kérdés kinek mi az?
Kis szösszenet, magamról:
(Ahol én dolgozom tettek egy kis csavart a dologba, és vállalkozóként kellet elvállalnom, meg is tettem (kis csavarral én is ), csak így már az a szép összeg nem annyira szép mint az elején. Ezért is irigykedem a kisebb fizetésű, de állandó, bejelentett munkaviszonnyal bírok állampolgár társaimra.)
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPad topik
- Parfüm topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Hatmagos AM3 processzor, + CPU hűtő
- Lenovo ThinkPad T480 i7-8650U / 16GB / 512GB SSD / FHD Dupla akku Win 11 Pro Szép állapot
- Kingston FURY Beast 32GB DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- MEDION Erazer Major X20 Gamer laptop -40% i7-13700HX 16/1TB NVIDIA RTX 4070 8GB QHD 240Hz
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest