- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnnybe
csendes tag
Csáó!
Nem: De miért nem?
Kor: 22
Munkakör: Rendszergazda, SZG értékesítő, +mindenes
Végzetség:Közgazdasági érettségi +OKJ külker ügyintéző vizsga +GDF folyamatban (III. évfolyam)
de megvan minden szigorlatom és vizsgám
Nyelvtudás: Angol írott nyelv közép és szóban alap fokon
Netto fizetés:43750 volt eddig most a kormány emelt pár százat szóval minimálbér.
Egyéb:Semmi egyéb, sőt a helyi buszbérletemet sem fizetik pedig sok helyre kell mászkálnom munka ügyben, a kaját otthonról hozom.
Hely: Tatabánya
Egyébként 2 éve és 4 hónapja dolgozom minimálbérért ugyanitt a GDF tatabányai tagozatán 8 órában +néha (havonta) nyelvvizsgák miatt hétvégén is be kell jönnöm.
Frankón én raktam itt össze a géptermet és a hálózatot is valamint a linux a novell és az XP szervert is én telepítettem, bár a linux konfigurálásához még nem értek. A munkaállomásokon Win98-at,2000-et és linuxot üzemeltetek, amiket a marharépa diákok (tisztelet annak aki nem) nagyon gyakran tönkrevágnak.
Ezek mellett árajánlatot készítek, áruért megyek busszal, -ha monitort is kell cipelni akkor a főnök ladájával- és értékesítem a gépet.
Gyakran végzek olyan munkát ami nem az én feladatom lenne csak nincs aki megcsinálja (tetőn hó lapátolás, falevél és hó eltakarítása az udvarról, vízóra és villanyóra leolvasás, egyéb fizikai meló és számlázás).
Mivel a titkárnő nem bírta a strapát és felmondott, most már a telefonokat is én veszem ha tudom és a hallgatók rengeteg problémája is a nyakamba szakadt (indexek,viszgalapok).
Ecdl vizsgákat is bonyolítunk ami miatt jelentősen megnő az adminisztratív feladataim száma is!
Ugyanakkor a főnök delphi-s számlás programja miatt rengeteget futkosok a városban, mivel nem kifogástalanul működik hálózati használatban, ilyenkor előfordul, hogy az ügyfelek gépe a hibás, amit ott a helyszínen vagy későbbi kiszállás útján orvosolok ''természetesen'' INGYEN! (én ebből egy fillért sem látok)
Mindez bruttó 50.000 HUF- ért cserébe. Elhihetitek hogy televan a fa*om már egy éve kb. de mivel a főiskolát is itt végzem még ki kellene bírni egy évig.
Ha bármi javaslatotok van olyan munkahelyre ahhol jól fizetnek és ami mellett be tudom fejezni még az utolsó évet, légyszíves szóljatok. (nem baj ha dolgozni kell!)
Előre is köszi! Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MateView GT Standard Edition - ívelt monitor - HIBÁTLAN!
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de megvan minden szigorlatom és vizsgám