- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
donandres
üzenetére
Gondolom vannak olyan területei az IT-nak, ami visszaesés esetében leállhat, mert vagy nem fejlesztik a meglévőt vagy egyenesen bezár a megrendelő. Csak közben meg ott van a másik oldalon, hogy annyira nehéz embert találni, hogy a nagyok kb az IT-ban küldenek el utoljára valakit.
A bosch éppen most akar felvenni 2000 embert a fejlesztőközpontjába. Minden nap (költői túlzás nélkül) megkeres valami cég, hogy nekik toboroz. Ahogy úgy tudom a continental belvárosi részlege is most lép/lépett expanziós állapotba.A hr megkeresések alapján én még a toborzás visszaesését sem nagyon látom, de persze nem tudom mennyi mögött van igazi állás is. Pedig nekem az lenne logikus, hogy előbb freezelnek és csak utána jönnek leépítések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest