Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• djgeg

őstag

válasz amargo #2746 üzenetére

Ha elolvasnád akkor értenéd, hogy pont sunnyogni nem akarok, olvasod egyáltalán amit írok, vagy csak vakon válaszolgatsz?
    Nem akarom, hogy a referenciáimat felhivagassák mivel aktív munka kapcsolatban vagyok velük, és elég hülyén venné ki magát.... K hülyén.
    Úgy oda adni a referenciát, hogy némá ez benne van a CW ben de a referencia listán nincs azt nem akarom, mert hülyén és komolytalanul néz ki, sőt értelmesebb helyen pont, hogy felkelti a figyelmet. Azt se akarom, hogy semmi nélkül jelentkezek. Szerintem egy normális jelentkezés része a referencia küldés. Persze nem a komolytalan állás hirdetésekre...

Második része... Tudom, hogy pl SAP val lehet jó pénzeket keresni még se akarom... Előrébb vagyok vele? Nem.
    Vagyok annyira tájékozott, hogy mivel lehet a szakmán belül is kiemelkedően keresni, mert összefutok jó pár emberrel a meló alatt. Azon, hogy én mit csinálok és mit szeretek nem változtat. Pl nem szeretek kódolni... Nem fogom magamat megerőszakolni ilyen téren, mert van része amivel netán 10-30% kall többet tudnék keresni.

Új hozzászólás Aktív témák