- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz
Szplöttyy
üzenetére
A villamos megy elsőnek, mert a balról érkező villamosnak mindig elsőbbsége van.
Ok, hogy szemből jön a villamos, de mégis tőled balra van. Asszem ennyi a magyarázat ennél a szituációnál.Ha autó lenne, akkor ha a kereszteződés engedi egyszerre is kanyarodhatnátok egymás mellett elhaladva, vagy egymást megkerülve,vagy ha nem akkor a kölcsönös udvariasság alapján van az áthaladás sorrendje.
-
bzoley
veterán
Üdv,
Kicsit megkésve ugyan(35), de rászántam magam, hogy én is beülök a padba.
A kérdésem egyelőre csak annyi lenne, hogy a csigánál kapott cd mennyire hasonlít a vizsgán használthoz? Ugyanaz, vagy csak hasonlóan működik.
Egyébként telepítés után elsőre megfeleltem 70 ponttal, úgy akkor még csak a beiratkozáson voltam túl, persze ez nyilván csak véletlen volt
-
Szplöttyy
senior tag
Nekünk is így tanították, de én direkt átolvastam kétszer, és én nem láttam se táblát se semmit, kérdés az volt hogy "Melyik jármű haladhat át elsőként a kereszteződésen" én válaszoltam, hogy "Az A jelű gépjármű" ami én voltam. Bár, valszeg én voltam a fasz, nem hiszem, hogy hibás kérdés lenne, de tényleg direkt többször is átnéztem.
-
At4
tag
válasz
Szplöttyy
üzenetére
nekünk KRESZ-en úgy magyarázták, hogy ilyen esetben 2 személyautó közt a kölcsönös udvariasság alapján dől el ki mehet tovább, ha meg villamos vs személyautó, akkor a villamos nyert.
(igaz ott em volt gyalogos.)6788: teljesen mindegy hogy párhuzamos közl. re alkalmas vagy em az út, ha a külső sávban levő megáll a zebra előtt, akkor a belső sávban is meg kell állni!
-
MaciG
addikt
-
Szplöttyy
senior tag
Akkor énis kérdezek eggyet. Egyenrangú kereszteződés, én szeretnék BALRA kanyarodni, de a tőlem BALRA eső útszakaszon, zebra van, amin a gyalog át akar kelni, tehát ha bekanyarodok BALRA, meg kell álnom, őt átengedni. SZEMBŐL érkezik a VILLAMOS, aki szintén BALRA azaz nekem JOBBRA akar kanyarodni, tehát keresztezi egymást, az utunk. Kinek van elsöbbsége?

-
Szplöttyy
senior tag
Nem előzte a kamionokat, mert párhuzamos közelkedésre alkalmas az úttest, ahogy én látom. Bár, biztosítók 50-50-re hoznák ki, szerintem, mert ő nem láthatott, bár fokozott óvatosságal kéne megközelíteni a zebrát, te nem láthattad, de számítanod(kelett volna?) hogy nem biztos hogy megáll a másik sor is, bár ez kötelező lenne.
-
MaciG
addikt
válasz
jerry311
üzenetére
Értem.
Akkor itt a következő kérdés.
Adott a következő kereszteződés. A lámpák nem működnek, sárgán villognak. A főúton a szélső sávban jön 2 kamion akik megállnak, hogy kiengedjenek a mellékutcából. Viszont a belső sávban jön egy személyautó akit én nem látok a kamionok miatt és összeütközünk. Ebben az esetben ki a hibás? Mert ugye én nem adtam neki elsőbbséget, viszont ő meg nem előzhette volna meg a kamionokat a zebránál.
-
jerry311
nagyúr
És milyen elrendezésben? Ki hol van?
Amit előre borítékolni lehet, hogy a jobbra kanyarodó lesz az első, mert nem kerül elsőbbségi viszonyba a másik kettővel vagy neki lesz elsőbbsége.
Felállástól függően, változhat a helyzet a megmaradt balra kanyarodó és egyenesen haladó autó közt. -
tothm
őstag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Adott egy szituáció: A, B, C autó jön, mindegyik egyenrangú úttestről érkezik. Nos, az A balra, a B egyenesen, a C jobbra akar menni. Senkinek nincs kint elsőbbségadás kötelező tábla. Ilyenkor kinek van elsőbbsége? Mi alapján kell dönteni? Óra mutató járása, jobbkéz-szabály, a kanyarodás? Kérlek segítsetek? Köszi!

-
At4
tag
Nah, ma voltam vezetni ismét, és örömmel jelentem, hogy nagyjából már sikerült a háttal beállás
a deicide által ajánlott módszert próbáltam, annyi különbséggel, hogy a "B oszloptól" úgy ~fél méterre lehetett a karó, amikor elkezdtem kormányozni. (teljesen pontosan nem tudom elmondani, csak ha ott vagyok, akkor csinálom.
)
Teljesen párhuzamosra persze még nem sikerült, nem is én lennék
mostmár csak arra kéne ráérezni, hogy mikor hozzam vissza a kormányt.2 hét múlva elvileg vizsgázok

-
jerry311
nagyúr
Aki nem adta meg az elsőbbséget a felsőbbrendű úton haladó járműnek. Lehet hogy azért villog jobbra mert:
- megáll a kereszteződés előtt,
- jobbra kanyarodik a kereszteződésnél,
- megáll a kereszteződés után,
- úgy maradt az irányjelző.Az autó sebességéből általában megítélhető, hogy tényleg jobbra akar kanyarodni vagy sem.
-
MaciG
addikt
Egy kérdés:
Adott egy főút és egy mellékutca kereszteződése, ahol nincs jelzőlámpa csak elsőbbségadás kötelező tábla azoknak akik a mellékútról érkeznek. Én a mellékútról szeretnék balra nagy ívben kikanyarodni. Jobbról nem jön senki, csak balról egy jármű ami indexel jobbra, hogy be akar kanyarodni a mellékútra. Vagyis nem akar bekanyarodni csak kint maradt az indexe (pl előtte egy körforgalomból hajtott ki,stb.). Én viszont ezt nem tudhatom, csak a szándékot látom, hogy ő kanyarodni akar és én meg elindulok kifele az utcából és összeütközünk, mert ő ugye nem kanyarodott le. Ebben az esetben akkor ki a hibás?
-
At4
tag
válasz
zsiga_667
üzenetére
ja, sikerült kicsit hülyén fogalmazni, nálam is fél1 volt na
szal arra gondoltam, hogy amíg biztosan átmegyek a vizsgán ...
egyébként érdekes tényleg, hogy a 2 leginkább "rettegett" feladat (saroktolatás, emelkedőn indulás) nkm 1 max 2 próbálkozás után ment, és az 1ik legkönnyebbnek mondottal (háttal beállás) szívok mint a torkos... ja igen, Egerben lakok, a kézifékes indulást meg a jóféle hajdúhegyi emelkedőkön próbálgattuk
meg a végén azt hogy csak a kuplunggal tartsam meg az autót ... hát, remélem ez élesben is ugyanúgy fog sikerülni mint ott 
ez a fotósorozatos ötlet sem lenne egy rossz dolog ha megvalósítanák
jerry: nekünk is volt a KRESZen, az oktató által PowerPoint ban készített animáció
-
jerry311
nagyúr
válasz
zsiga_667
üzenetére
(Pedig jó lenne a leendő autósoknak levetíteni egy kis fotósorozatot mindenféle jó véres balesetről, csak hogy lássák mért nem érdemes gyorsan menni...)
Ilyen volt nálunk, igaz nem az EÜ részen, hanem a KRESZ-nél volt példa, hogy miért érdemes betartani a szabályokat.

-
zsiga_667
tag
A rutint nem kell 110%-ra tudni, épp elég annyira hogy átcsússz a vizsgán, a nevéből adódóan ugyanis rutinról van szó, amit hosszú idő alatt lehet megszerezni, semmi értelme sokezerért pótórákra járkálni ezért, majd forgalomban meg jogsi után ráérsz olyanokat gyakorolni mint a saroktolatás, meg padka mellé szűken parkolás, meg emelkedőn indulás (utóbbit azért érdemes erőltetni ha dombos-hegyes környéken laksz
).EÜ vizsgán elvileg egy csepp vért se fogsz látni.
(Pedig jó lenne a leendő autósoknak levetíteni egy kis fotósorozatot mindenféle jó véres balesetről, csak hogy lássák mért nem érdemes gyorsan menni...) -
At4
tag
válasz
Manitou
üzenetére
én se nagyon tudtam melyik melyik csak tippeltem, de ezek szerint jót

kösz a segítséget nkd és deicide-nek, ki fogom próbálni

amúgy tolatósok közül nkm pont a saroktolatás az, ami elsőre és hibátlanul ment, összesen 1x csesztem el, kimentem a sávból

úgy 2 hét múlva jó lenne levizsgázni rutinból, de amíg nem megy 110%osan minden feladat addig nem akarom megkockáztatni

ja és még1: EÜ mennyire vészes? (annak tekintetében hogy 2 csepp vértől képes vagyok rosszul lenni
) -
Manitou
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
[link]
B meg ami középen vanNekem nem mondott semmit az oktató annak idején, csak végigmutatta hogy kell csinálni a rutinfeladatokat, aztán utána kellett csinálnom. Ilyen "trükköket" nem mondott. Mondjuk nekem nem voltak ilyen parkolásos gondjaim.
Vizsgán meg az állítólag legnehezebbet húztam a saroktolatást, sima laza volt.
Aztán pl forgalomban mikor párhuzamos parkolást kellett csinálni, mindig olyan helyet kellett keresni, ahol 2 autónyi hely volt legalább. Azt hogy egy autónyi helyre hogy kell beállni arra szépen magamtól jöttem rá, nem mutatta meg senki és nem is oktatták. Láttam más hogy csinálja, aztán lekopiztam

-
Szplöttyy
senior tag
válasz
littlelion21
üzenetére
Jajam... Egy villamosos, 3pontos képesen múlt
Na majd 20adikán 
-
At4
tag
válasz
deicide
üzenetére
na igen, ez is szép volt, ugye elvileg akkor kell ütközésig tekerni, amikor a karótól ~1méterre vagyok (na ezt em érzem), ez nálam úgy nézett ki hogy eltekertem, csak nem vittem vissza idejében és nekimentem a padkának
szegény autótól és oktatómtól is elnézést kértem 
van egy olyan érzésem hogy soha nem fogok tudni normálisan tolatni

-
Szplöttyy
senior tag
Holnap 7:50, kresz vizsga, drukkoljatok

-
Atomgeszi
nagyúr
Most jövök Kreszről!
B -s vizsga 75/75!

-
At4
tag
sziasztok,
most tartok a 14. rutin órámnál
amivel rengeteget szopok, az a tolatás, azon belül is a parkolóhelyre balról háttal beállás, egyszerűen nem érzem hogyan mozog az autó, és hogy mikor kell elkezdenem kormányozni (vagy túl gyorsan vagy lassan megyek és ez zavar meg), van vmi tippetek hogyan segíthetnék ezen? 20m egyenes tolatás (
), Y megfordulás és saroktolatás (nagyjából) már megy, csak ezzel bénázok... Suzuki Swiften tanulok, bár nem tudom ez mennyire lényeges ebből a szempontbólköszi előre is

-
varga911
senior tag
válasz
Kakumix
üzenetére
Én még 2008-ban vizsgáztam, azóta lehet hogy változtak az emberek. Arra emlékszem viszont, hogy volt két rendőr(tanonc) velem, meg egy "mezei" srác.
A rendőrök nem tudtak semmit, de volt vmi papírjuk hogy ők rendőristencsászárok, úgyhogy ők nem csináltak semmit csak néztek minket.
A srác sokat bénázott stabil oldalfekvéssel, és a kérdéseket se tudta. Az orvosnak némi szenvedés után sikerült rávezetnie, hogyha fehér lé folyik a fülből az koponyatörés.
Mindenkit átengedtek.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Adok--Veszek
üzenetére
Mikor én voltam ott, négyesével mentünk be a vizsgáztatóhoz és minden előttem kijött csoportban volt 1-2 ember akit meghúztak. A csoportomból is meghúzta az egyik hölgyet, de ő az oldalfektetésen kívül semmit nem tudott, hiába próbált az orvos segíteni neki.

ui.: a kérdésre válaszolva pedig, kicsit lassú volt, mert sokan voltak én pedig csak a vizsga kezdete előtt pár perccel érkeztem meg, így vagy harmincan voltak előttem. Más gondom nem volt ott. A vizsgáztató orvos segített, nem arra ment, hogy buktasson.
-
-
varga911
senior tag
válasz
Adok--Veszek
üzenetére
Elsősegélyre az Árpád-hídnál lévő állomásra menj, ott mindenkit átengednek, még segítenek is.

-
zsiga_667
tag
válasz
Adok--Veszek
üzenetére
Stabil oldalfektetés illetve alapszintű újraélesztés (vagy még mindig csak fújkálni kell a babát?) a két fix feladat, emellé meg húzol egy elméleti tételt.
-
Adok--Veszek
csendes tag
Szevasztok! Kicsit tudtok abba segíteni, hogy mi történik egy elsősegély vizsgán? Mi a fix, és az amit húzni kell? Köszi
-
jerry311
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ez még mindig vitás kérdés. Műszakilag valóban egy smkp teljesítményét hozza. Vezetéstechnikailag viszont viszont szgk. Egyébként a szabályozás országonként eltérő abban a tekintetben, hogy milyen jogosítvány kell hozzá, ha egyáltalán kell.
Műszakilag smkp-nak kell(ene) besorolni, mert a típusengedély kiadásakor smkp-nak regisztrálták az EU-ban, de hát ez itt ebben az országban nem így megy. -
jerry311
nagyúr
válasz
deicide
üzenetére
Az lehet, hogy én vagyok. Tele van már a f....m, hogy KRESZnek megfelelő használat esetén borítékolható, hogy valamelyik vadparaszt elkezd dudálni vagy majdnem belém jön). Végigmegyek a külsőben és nincs ilyen balesetveszély. Tudom, hogy nem jó, de még mindig biztonságosabb, mint ha bemennék a belső sávba...
-
proof88
addikt
Többsávos körforgalomról - az a vicces, hogy ugye én kezdő jogsis vagyok, és pont az említett kétsávos körforgalom felé kellett mennem múltkor, de én legalább, hogy biztos legyek a dolgomban, megnéztem előtte, hogyan kell tutira szabályosan menni az ilyenben, ráadásul még olyan is van, hogy körforgalom.hu

-
proof88
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Teherautóval kereszteznétek egymás útját, ezért jön szóba, hogy kinek van elsőbbsége...
A teherautó és a kis ívben jobbra kanyarodó autó nem keresztezné egymás útját, ezért nincs közük egymáshoz, a kis autónak nem kell elengednie a teherautót, jól is nézne ki... Tehát a kisautó (A) megy el elsőként. Utána Te, mert a teherautó elsőbbséget ad neked. Ennyi.
Tehát az a lényeg, hogy a kis autónak nem kell senkinek sem elsőbbséget adnia, mert a teherautóhoz nincs köze, veled szemben meg elsőbbsége van a kis ív vs nagy ív miatt.A korábbi, motoros képnél meg: igen, az tényleg egy hülyén feltett kérdés ...

-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Thx!
deicide A legutolsó képen nincs motor.

Mellesleg tök jó, hogy mindenki 100 félét mond. Oktató tartja magát ahhoz, hogy mindenképp én megyek először aztán kanyarodik jobbra az autó és utána megy egyenesen a másik autó. Pedig ez fasság mert ha úgy nézzük az A autó lekanyarodik jobbra tehát ő neki nem kell senkinek se elsőbbséget adni. A "B" autó meg nekem ad elsőbbséget de ahhoz, hogy én elmehessek el kell engedjem az "A" autóst. Kresz program meg csak nem mond hülyeséget. Kreszen pont volt egy ilyen képes feladat és egyből rávágtam 1 másodperc után, hogy A Én B és egyből jött az ,hogy ez nem jó. Teljesen összezavarodtam már.
-
Winner_hun
félisten
-
deicide
veterán
-
bandus
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
köszi

akkor holnap rácsörgök az oktatóra ésmegkérdezem tőle. sajna a vizsgadíjat felemelték közben, dehát ezvan...
-
bandus
veterán
szaisztok!
azt szeretném megkérdezni, hogy sima B kategóriásjogsi esetén van-e bármiféle elévülési idő?
elkezdtem ajogsit tavaly februáran, talán áprilisban melett a kresz vizsga. a rutin ment elsőre. az elős forgalmi vizsgán megbuktam júniusban. utána nyáron nem volt időm vezetni. a következő bukás októberben volt. azóta megint semmi időm ilyesmire. talán nyáron lesz majd. ez azonkívl mennyire probléma, hogy elfelejtek szinte mindent és benne áll elég sok pénzem?köszi

-
deicide
veterán
-
deicide
veterán
Én 31 évesen mentem végig a jogosítványszerzés folyamatán, nem volt gond, munakahelyen nyomtam a kresz teszteket orrvérzésig és végül oda jutottam, hogy már azon versenyeztem magammal, hogy mennyi idő alatt tudok hibátlan tesztet kitölteni. A vizsgán persze nem értem el rekordot, mert kicsit jobban figyeltem, meg az érintőképernyő is más volt, mint otthon egérrel, így 4:28 alatt töltöttem ki
aztán kifelé menet a többiek kérdezték, hogy nemár, ennyire elbasztam? -
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Dictator^
üzenetére
Akkor meg miért nem úgy kérdezték, hogy mi az áthaladási sorrend? Az sokkal egyértelműbb lett volna. Mint így, hogy van-e elsőbbségadási kötelezettségem, igen van de csak a motoros részére, a motorosnak meg kötelessége elsőbbséget adni a szembelevő járműnek. De nekem akkor is csak a motoros felé van kötelezettségem! Szal a kérdés akkor lenne korrekt, hogy "Mi az áthaladási sorrend?" vagy "Hányadikként mehet át a kereszteződésen". Evidens, hogy amíg ott a motoros én nem indulok mivel jobbkézszabály szerint mindenképp el kell engednem. Csak ez így akkor is kicseszés, főleg 3 pontos kérdés.
-
Dictator^
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ez egyáltalán nem hülye kérdés.
Teljesen korrekt, mivel jobbkezes mindegyik utca, így te megadod a motorosnak az elsöbbséget, a motoros meg megadja másik autósnak.
Szerintem még furfang sincs benne.
Áthaladási sorrend pedig: B , A , Te.
(Hogy mégérthetőbb legyek, te csak "hivatalosan" a motorosnak adod az elsöbbséget, ha a motoros nem lenne ott, te nem adnál senkinek, így a válasz még mindig csak az A!)
Szerintem így már tuti érthető!
-
Restart®
tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Igen, hülye kérdés!

Alapvetően én sem értem, hogy is van. Talán úgy tudom ezt elképzelni, hogy a motort elengedem, viszont ő csak elém gurul be (mert neki meg el kell engednie az autót). Így van talán, hogy mindkettőnek elsőbbséget kell adnom. Ha nem ez, akkor nincs ötletem
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Restart®
üzenetére
Persze!
Én értem ezt. 3 éve van motor jogsim most megyek B-re és gyakoroltam a kreszt és egy ilyen hülye megfogalmazású kérdéssel kilökik a szemem.
Mert a kérdés akkor is hülyeség. Az volt a kérdés, hogy Van-e elsőbbség adási kötelezettsége? Igen a jobbkéz szabály szerint a motorosnak van elsőbbségi és én adom. De mióta kéne nekem a balról jövő én utamra kanyarodó autónak elsőbbséget adnom?
Ilyen hülye kérdést. -
Restart®
tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Hú! Ezt nem tudom elmagyarázni, hogy miért. A motorosnak azért van elsőbbsége, mert jobbkezes az utca (amiből jön). Az autónak meg azért kell elsőbbséget adni, mert a motoros csak utána mehet el (a motorosnak az autós felé van elsőbbségadás kötelezettsége). Tehát áthaladási sorrend: 1. autós, 2. motoros, 3. te. Remélem érthető voltam

-
Drizzt
nagyúr
Helló mindenki!
Eddig megvoltam jogsi nélkül, de mostmár lassan egyre inkább egyértelmű lesz, hogy szükségem van rá. Pl.: munkahelyemtől elég messze lakok, bkv-n már kikészít az út hossza, s ha mondjuk 19 körül jövök el, akkor a forgalom már nem okoz nagyobb gondot meglátásom szerint, meg ha bkv-zok, akkor mire hazaérek, boltba már nem tudok menni, mert tesco, meg ilyenek messze vannak, más meg már nem nagyon van nyitva, nagyobb kitérő nélkül. Plussz bulikból is szívesebben jönnék kocsival, mint éjszakaival, stb.
Na, ennyit a motivációról.
A lényeg az lenne, hogy Óbudán, vagy Csepelen tudnátok-e ajánlani valami jó autósiskolát? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
De de. Néztem Én is. Párat "meg is néztem" de mindegyik 2007es adatbázissal van.
A webkresz meg ugye 2010es már. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Megnéztem, de még lusta voltam regisztrálni.
Amúgy szerintetek érdemes befizetni egy ilyen 5 napos kódra a webkresz.hu-ra?
Me ha ezen múlik akkor inkább most 500 ft mint meghúznak azt 4600+2hét csúszás.
Esetleg összeállok haverral azt fele-fele. -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Ápr 1 vagy 2 lesz a kresz vizsgám. Addig szeretnék gyakorolni neten is. Ez a webkresz.hu jónak tűnik csak az a baj, hogy fizetni kell a teljes adatbázisért. Nincs valakinek ingyenes progija(privibe) vagy oldal ahol az új 2010es kérdések vannak?Amúgy az orvosi tényleg nem volt nagy szám... 6300ft aztán szinte semmi nem volt.
Még vizelet és ekg-ra se kellett mennem. -
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
mielőtt betöltöd a 17 durván 1,5 hónappal kezd a tanfolyamot akkor folymatosan tudsz haladni (kresszen illik elsőre át menni)

autó sulira, meg kb tök mindegy melyikre mész, mert azt nem fogják megtanítani neked hogy át menj kresszből, arra kell a vizsgáztató progi és legalább 100X lenyomni, de inkább többször.
rosszabb előadónál amőbázni fogtok, vagy beszélgetni, egy jobbnál aki értelmes is, megpróbálja elmagyarázni hogy is működik a közlekedés, sarkalatos pontokon persze a kreszt is érinteni.
akin viszont nagy hangsúly van az, majd az lesz aki vezetni fog tanítani, legfontosabb hogy jól kijöjj vele, meg azért hogy normálisan az alapokat mutassa meg, utána már úgy is csak magad tudsz tanulni, ő csak vigyáz a kocsijára

-
VR6-Fan
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Üdv!
-16,5 féltől kezdheted az elméleti oktatást, 17évesen vezethetsz először (rutin avagy jármű kezelés címszó alatt)
-2-3 hónap kb kezdetétől a végéig, + még amég kiküldi az okmányi iroda a bugyi rózsaszín plasztikot

-tudtommal nem.
-durván 150e, de ez függ attól miből hányszor buksz stb, idénre a vizsga díjakat tetvesűl felemelték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- LEGO klub
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Sony Xperia XZ2 4/64GB ezüst/ 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(igaz ott em volt gyalogos.)

Énis villamost jelöltem, ezen hasaltam el kreszvizsgán
ott éppen mehetett volna át egy gyalogos is , akit szépen elkaszált volna.

)

Na majd 20adikán 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)