- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
veterán
válasz
tomcsi23 #6355 üzenetére
Elégé feszes volt, városban kocsit közt ugrálni 100-110-el nagyon jó volt mondjuk sztem a 195-ös gumi lehetne vastagabb is , de pályán jött a kanyar 190-nél hát nem nagyon éreztem magam már biztonságba eléggé instabil volt persze nem is erre kell használni meg nem erre lett kitalálva. Jó kis boy racer kocsi. GTi jobban kéne
-
dany27
őstag
válasz
tomcsi23 #6304 üzenetére
Figy szerintem vedd úgy mintha rendesen jönnél ki tehát nem tolatva akkor ha neked elsőbbséget kell adnod, netán stop táblád van akkor ugye értelem szerű s szerintem ugyan ez a tolatással is.
Am ez hülyeség nem kell megállni csak fel kell készülni arra h esetleg jöhet valaki akinek elsőbb séget kell adnod magyarán olyan tempóban közelíted meg a kereszteződést h megtudj állni.....
Mert ha mindegyiknél megállsz lehet h elég sok embernek felba**od a cukrát -
Manitou
veterán
válasz
tomcsi23 #6301 üzenetére
Én nem kolbászé vettem, de erre nem tér ki szerintem a kresz, legalábis én nem tudok róla , hogy ilyenkor mi a helyzet. Bár a józan ész azt diktálná, hogy attól még, hogy tolatva jösz ki, attól még ugyanúgy elsőbbséged kéne legyen szerintem.
(Ja és 0 hibapontos volt a kreszvizsgám)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- NAVEE N65 roller eladó
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest