- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Hasonló élményeim vannak azóta nekem is. Szintén 2 hónapja vezetek.
Zugligeti úton van egy nagyon éles kanyar, ahol a sáv is keskenyebb. Két irányú az út. A kanyar előtt ki van rakva a 30-as tábla. Szépen veszem be a kanyart az előírt sebességgel.
Erre szemből megjelenik valaki kb 60-nal, mivel keskeny a sáv átlóg az enyémbe. Centiken múlt...
Máshol előzni tilos tábla ellenére megelőzött valaki, hogy utána én álljak mögötte a piros lámpánál. Ott 60-70 körül mentem.
Semmi megértés nincs az autósokban. Türelmetlen mindenki. Én megértem, hogy valaki évek óta vezet és ismeri az utakat. Én viszont most járok arra először. Figyelem az utat, a forgalmat, a táblákat, gyalogosátkelőt. Úgy tűnik másnak ezekre nem kell figyelnie. Mintha egy idő után érvénytelen lenne KRESZ.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest