- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyszerű lenne a tökére lépni, hisz van egy számlaszáma, arra utaltak, annak kellene lennie ellentételezésnek. Szóval borulhatna valahol a dolog, és nem is lenne bonyolult elejét venni. Mivel ezek nem történnek meg, így felbátorodva lopják az emberek pénzét. Rohadt régóta vagyok a virtuális térben, itt is. Mindig szívesen utaltam előre, megbízva az emberekben, és utaltak nekem is. Semmi baj nem volt. Most meg volt egy pillanatnyi rövidzár, pedig voltak egyértelmű jelek, és lehúztak. Nagyon xar ezt elviselni, főleg úgy, h eddigi életemben megbízva, hitelt adva az emberek szavának, törvényt tisztelve éltem. Igyekszem minden erőmmel azon lenni, h revansot vegyek. Figyelem, már a negyedik regisztrációja pár nap alatt, és nyomja tovább, gátlástalanul, pofátlanul, hisz tudja, ő ezt megteheti büntetlenül.
#661herion:
Oh, hát ez ment egy időben nálam nagyon. Egy barátom miatt telepítettem a WhatsApp-ot, ott ostromoltak folyamatosan ezzel a majomsággal, h küldenek futárt mert csak nyugodtan adjam meg az adataimat etc. Le is töröltem az alkalmazást, azóta csend van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100% Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Akku: 100%, Normál. Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest