Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
válasz
hzsolee
üzenetére
Igazad van, csak az elgondoláson rugóztam, miért jelent fel? A kpt nem én kaptam, a jó fogáson keresztül megy az üzlet, ga nem adom fel akkor nincs üzlet és én sem kapok pénzt, de ez le van írva a jofogas szabályzatban, ha meg én kapom a zset előre utalással az oké, akkor az csalás.
-
hzsolee
őstag
válasz
golya32
üzenetére
Hát igen. Én ha eladok akkor betartom az érdeklődési sorrendet. Ha van más akkor korrektül el szoktam mondani, hogy van már rá jelentkező, ha esetleg mégsem, fogok szólni. Bár a vevők is ilyen korrektek lennének... mert aztán van fa$zkalap azon az oldalon is gazdagon.
Hát bízzunk benne, hogy csak a szája járt... Ki menne ezért rendőrségre. Amúgy is csak körberöhögnék... van azoknak komolyabb gondja is... -
hzsolee
őstag
válasz
golya32
üzenetére
Hát mondjuk úgy lett volna korrekt, ha vársz még. Mivel elindította a folyamatot, kifizette, nem vádolható azzal, hogy csak kamuzik, hiteget. Nem tudom ez mennyire automata dolog a Jófogás részéről, de lehet valakinek rá kell néznie...most így ünnepek alatt gondolom a f@sznak sincs kedve ezzel szórakozni.
A másik részről is azért ez kicsit erős...visszakapja a lovettát... ennyi. Feljelentés, minek? Nem az van, hogy a csomiban egy szaros pelenka érkezett... hanem így járt, de tulajdonképpen kár nem érte. Mondjuk én is morcos lennék, de azért nem jelentgetnék ezért fel senkit... -
golya32
senior tag
Kisebb problémába futottam bele, eladtam egy órát a jofogáson keresztül, a feladási kód nem jött be, az óra továbbra is fent maradt, jött rá egy másik vevő, eladtam neki, utána meg jött a kód, de az órát eladtam, megírtam a vevőnek mi van, Ő már befizette a pénzt a jófogásnak, és most fel akar jelenteni mert átbasztam!!
A jófogás szabályzat szerint miután nem adtam fel 92 órán belül, ezért megszünteti a folyamatot és vissza utalja a pénzt, de a vevőjelölt ezt nem fogadja el... -
hzsolee
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
Jah...arra gondoltam, hogy appot hasznàl. Hát böngészőre nincs gyógyír szerintem
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Nincs mód arra hogy ezt a vacak felületet a korábbira állítsam?
A t@k@m tele van ezzel az újítással. Keresőbe beírok egy konkrét eszköz típust, erre bead 7-800 találatot, persze egy darab nincs közte a keresett termékből. Régebben ilyen nem volt.
Igaz akkor az volt a bosszantó, hogy beírtam egy konkrét várost vagy megyét mint szűrést, erre találatnak beadott minden ilyen dolgot, aminél ott volt a postázás. Nyilván azért adok meg egy várost vagy megyét mert személyes átvétellel keresek valamit.
Egy kalap kaka.
Ja és most vettem észre, ha árat akarok csökkenteni, akkor az fizetős. Persze a sok retek csalót nem tudják kiszűrni, a privát üzenetben viszont se linket, vagy arra emlékeztető szöveget nem tudok beletenni, mert megvágja.
-
gelbelex
őstag
válasz
hzsolee
üzenetére
Köszönöm a gyors választ, továbbsegített!
Tehát nem ment el az üzenetem... Azóta rájöttem, miért.
Az uBlock Origin kikapcsolása után már fel tudott ugrani (uBlock-kal nem jött fel) a "Küldés"-gombra kattintva az ablak a regisztráció utáni telefonszám-megerősítéssel. Ezt elvégezve már elment az üzenet, látszik is a postaládában...
-
gelbelex
őstag
Sziasztok,
nem ismerem még a Jófogást,
írtam egy eladónak, aki nem adott meg más kontaktot.
("Üzenet küldése", az adott hirdetésben)
Kellene ezt látnom az üzeneteim között (Felhasználó / Üzenetek)?
Előre is köszönöm a választ! -
Nekem is jönnek ezek a
"A TERMÉKET MEGVÁSÁROLTÁK A vásárló már kifizette a terméket, és most a visszaigazolásra vár. A termékért járó pénz átvételéhez kattintson az alábbi linkre, és kövesse a kifizetési folyamatot. Link az IOS-hez (kattinkson ra) [Törölt link] Link (másoIja ki és nyissa meg a böngészőben) jofogas.order-accept.sbs/50058**** Üdvözlettel, Jofogas!"
üzenetek. Általában, ha jelentem, akkor másnapra tiltva van a felhasználó, de ezt pl. most 9.25-én kaptam és a mai napig nincs tiltva, pedig azóta már újra jelentettem az üzenetet.
Általában igaz a jófogásra, hogy csak egy dolog érdekli a pénz. Ügyfélszolgálat a béka segge alatt, hirdetés kategóriák túl általánosak, alig van szűrési lehetőség, így nagyon sok hirdetés kerül egy-egy kategóriába, de ha fizetsz, akkor újra előrébb kerülhetsz, erre emlékeztetnek is időnként.
-
garga pista
őstag
El kell szomorítsalak, a jófogás évek óta hulladék és szerintem egyre rosszabb. Én is vaterán árultam sok mindent, most már csak ad-hoc hirdetek ott, a legtöbb cuccot itt a hardveraprón adom el, persze ami a IT és hasonló cucc.
Most 1 db cuccot hirdetek a jófogáson, konkrétan minden reggel már vár egy mail, hogy levelem jött a jófogáson, ahogy írod ugyanazzal a szöveggel, általában du-ra vagy másnapra már tiltva van a user.
A vaterának a nagy előnye az értékelési rendszer volt, amit a jófogás nem volt képes átvenni, bármilyen csalás van felteszik a kezüket. A vaterán elvileg volt-van vevővédelem, habár ott szerencsére egyszer se vertek át vagy húztak le.
Az a baj, hogy a sok csalás miatt mindenki szekptikus, még akár egy tök rendes eladóval szemben is. Az meg a plusz mellé, hogy sok olyan van aki úgy ad el vmit, hogy fogalma nincs sem a futárok sem a csomagautomaták működéséről, sem az átutalásos fizetésről.
(Kedvencem amikor csalónak titulált vki, mert kértem h adja meg a számlaszámát, ahova utalhatom a pénzt
).
Ott van még a FB marketpalce, ahol szintén csalók, botok tömkelege. Ott ha személyen adsz el vmit, talán az a legegyszerűbb, persze semmire nincs garancia. -
ntsnts
csendes tag
sziasztok
en nemregen kezdtem hasznalni a jofogast eladasra, korabban vateras voltam, de onnan lenyegeben eltuntek a vevok es szerintem mar kozvetlen bedoles elotti allapotban van az egesz, de azert felemeltek a jutalekot 10%-ra (gratulalok).ami a dobbenet szamomra, hogy barmilyen hirdetes feladasa utan tomegesen kezdenek el jonni a csalo uzenetek DE TOKUGYANAZZAL a szoveggel, amit a jofogas keptelen kiszurni, 2025-ben az AI koraban. mindig masik fiokrol jon az automata level, de olyan fiokokat kell elkepzelni hogy 2010-tol 2024-es regisztracioig van minden is, szoval a fiokok nagy resze tuti fel van torve es ugy tunik ez senkit nem is erdekel.
nem tudom elkepzelni hogy ennyien gyenge jelszot hasznaltak, de arra meg nem talaltam semmi hivatalos bejelentest, ami amugy nagyon gyanus, hogy valamikor adatlopas tortent volna naluk es tomegesen kiszivarogtak azonositok.en minden esetet jelentettem eddig, de van hogy 12-16 ora telik el a jelentes es a tenyleges letiltas utan, ami ertelmezhetetlen szamomra. talaltam valahol emlitest hogy 2022-ben 1600db csalast jelentettek az oldalon, hat ez szamomra teljesen hihetetlen, mar en egyedul kozelitem a 20-at ugy, hogy tenyleg csak par honapja kezdtem el 1-1 termekkel arusitani.
-
herion
tag
válasz
z123456z
üzenetére
(vagy télen mikor vermelnek
)
Akkor passz.
Lehet, hogy korábban volt valami adatbázis szivárgás valamelyik apróhirdetési oldalon, és leakelődött a tel.számod. Pár éve én is kaptam heti szinten a fake sms-eket a main telefonszámomra, hogy fizessek be x ezret a kamu posta weboldalon ha akarom a csomagomat. Pedig én sok-sok éve odafigyelek, hogy csak "megbízható" oldalakon adom meg a main számomat.
Viberen meg ugye az van, hogy ha felveszed a névjegyzékbe az adott tel.számot akkor azonnal kijelzi hogy van e az illetőnek Viber a mobilján. -
z123456z
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
Tegnap is jött egy, az egy magyar szám. De tuti kamu, miért jönne Viberre, ha van jófogás üzenet is. És ezekkel a kamu kérdésekkel, hogy milyen állapotban van ( oda van írva, hogy új ), küldöm e GLS futárszolgálattal, vagy megoldható e jófogás vásárlással és szállítással.
-
hzsolee
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
A múltból hívják.... állítólag van ilyen
-
garga pista
őstag
válasz
z123456z
üzenetére
Passz, fogalmam sincs a Viber működéséről, simán lehet, nem használom csak FB messengert, de ott mindenhol el van rejtve/tiltva a számom és mailcímem, hogy senki ne találjon az alapján meg, meg a rendes nevem sincs kiírva
Kérdezz be, biztos van topikja. Mondjuk ha FB marketpalce-en rendes névvel hirdeted, elképzelhető ez a kereséses logika.
Elég fura számok amúgy
37-NDK, 38-Jugoszláva... gondolom full csalók. -
z123456z
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
Igen, megnéztem mindenhol, sehol nincs megadva láthatónak. Mindhárom nő nagyon fura telefonszámról írt: +37061xxxx41, +380994xxxx42 és +380983xxxx66. Nem vagyok jártas ezekben a közösségi felületekben, de létezik, hogy Viberben lehet név szerint keresni idegeneket? Mert azt tudom még elképzelni, hogy a megadott név alapján kerestek, és az összes találatnak küldtek egy érdeklődő üzenetet? És ha valamelyik válaszol vagy tilt, már meg is van a hirdető. Ez esetben a vinted kiesik, ott felhasználó név van.
-
z123456z
őstag
Jófogáson nekem is meg van adva a telefonszámom, de szerintem a hirdetésben nem szerepel és elsődleges kapcsolatnak az üzenet van megadva. Úgyhogy továbbra sem értem. Nem is merek válaszolni nekik.
Tulajdonképpen a jófogást ki is zárnám, ott nincs telefonszám, csak üzenet, és a szállítási lehetőségek is fel vannak tüntetve, mégis jött egy hülye kérdés a szállításról. Vinted ugyanez szerintem. Marad az FB marketplace? De onnan hogy jutnak el a viberemhez? -
válasz
z123456z
üzenetére
Igaz nekem jófogásaon van telefonszámom de nekem is írt egy csaj a múltkor viberen ránézve létező személy meg nem az volt az,hogy ő kifizette a futárnak és küldjem a cuccot de nmem értettünk egy dologban egyet aztán többet nem is válaszolt.Innen meg kicsit gyanús lett a dolog bár nagyon sokra nem ment a beszélgetésünkkel.
-
z123456z
őstag
Sziasztok. Nem csak jófogás hanem úgy általában egy kérdés. Hirdetek egy terméket a jófogáson a marketplace-en és a vinteden is. Tudomásom szerint sehol nem adtam meg telefonszámot mindenhol üzenetben várnék érdeklődést. Egy hete fent vannak nem volt rájuk semmi. Ma érdekes módon viberen jött két üzenet is kb 1 óra eltéréssel , két látszólag különböző nőtől, ami csak azért érdekes mert férfi terméket hirdetek. Szóval a lényeg, hogy mi történik ha válaszolok ezekre, ezek vajon adathalászok vagy csaló vagy jutottak a viberemhez? Találkozott már valaki ilyennel? Köszi.
-
Treepfox
csendes tag
azóta Imre barátunkkal nem járta meg senki?
https://www.facebook.com/profile.php?id=61560463409666&locale=hu_HU&http_ref=eyJ0cyI6IjE3NTY4ODMwNjYzNjciLCJyIjoiaHR0cHM6XC9cL3d3dy5nb29nbGUuY29tXC8ifQ%3D%3D#megverte már legalább valaki ezt a koszos cigányt?
-
Oldman2
nagyúr
Egyrészt tiltják, másrészt mivel a Google linkek kis és nagybetűket is tartalmaznak, ezeket meg a Jófogás jóféle rendszere "egységesíti", ezzel egyben el bassza ezeket a linkeket.
Ez pl. egy eredeti Photos link érdemi részének egy része:
WE4xSDJ17NF3c -> Tapasztalatom szerint ez erre módosul: We4xsdj17nf3c (vagy eleve törlik) -
Jófogáson ha egy google drive linket rakok be,hogy további képek ott találhatóak akkor miért így néz ki a link megnyitva?Letiltják a linket?
-
martongunar
tag
Én mostantól biztosan el fogom kérni előre minimum a szállítási díjat. Foxpostnál azért, mert én fizetem (ezt eddig is elkértem), GLS-nél meg biztosítékként, hogy át is vegyék. Most megint előfordult, hogy valaki rendelt GLS-szel (még írta is üzenetben, hogy szeretné megrendelni, mert a hirdetésbe beleírtam, hogy előzetes egyeztetés szükséges), aztán miután feladtam eltűnt, és vagy egy hétig automatában állt, mire a GLS visszahozta (persze akkor meg lehetett gazsulálni a szomszédomnak, mert el voltam utazva). E-mailre nem válaszolt, telefont meg rám tette.
Valahol kéne egy feketelistát vezetni az ilyenekről, én is szívesen beírnám az illető adatait. -
herion
tag
A pirossal aláhúzott rész vonatkozni fog a Foxpost-on keresztül eladott termékekre is?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
garga pista
üzenetére
A Vatera-val meg a Jófogással is a t...köm tele van, képtelen rendesen kommunikálni az eladókkal, mert szűrik az üzeneteket.
Ráadásul addig nem is tud újabb üzenetet küldeni az ember, amíg ők meg nem nézik, hogy mit írtam.
Ezzel meg elment (most) egy nap.
-
válasz
fecke78
üzenetére
Én annak tudatában rakok fel termékeket jófogásra meg márketpléjszre, hogy több emberhez jutnak el a hirdetések, cserébe ezekhez az emberekhez több türelem kell, mert általánosan kevésbé tudatos és “iskolázott” emberekről lesz szó nagy valószínűséggel.
Én is elsősorban itt szeretek eladni dolgokat természetesen, ezért szoktam úgy csinálni, hogy Aprón valamennyivel olcsóbban hirdetem ugyanazokat a tételeimet, mint pl jófogás és márketpléjsz pároson.
-
fecke78
senior tag
válasz
garga pista
üzenetére
Soha nem hirdettem egyiken sem , mindig itteni fórumon adtam el a dolgokat , normál rendes szimpi arcoknak . Csak pozitív tapasztalatom volt , olyan terepre tévedtem ami nem nekem való , maradok az itteni hirdetéseknél .
-
garga pista
őstag
válasz
fecke78
üzenetére
Ez kb. standard már lassan.
Családnak én is feltettem pár hirdetést, csodálkoztam is h egyből nem jöttek ilyen kamu üzenetek, aztán éjjel meg is jött, meg másnap is
De FB marketplace se jobb... de ott legalább sikerült eladni, csak néha nehéz eldönteni robot ír-e vagy ennyire nem tud írni/gépelni vki
-
válasz
Pendragon911
üzenetére
“Mit tennétek a helyemben?”
Reagálás nélkül hagynám és várnék egy olyan érdeklődőre, aki képes alapszintű emberi kommunikációra.A link nem biztos egyébként, hogy rossz szándékú lett volna (de mindegy is, mert nem fogjuk megtudni), egyszerűen csak abszolút semmi linket sem enged a Jófogás.
Egyszer meg is szívatott ezzel, mert válaszoltam valakinek valami jó hosszút, valahová a szövegbe beillesztve egy linket a HardverAprós megbízhatóságomról és elküldéskor képembe bökte, hogy “linkek beillesztése nem engedélyezett” és nem hagyta, hogy szerkesszem, hanem nulláról kezdhettem az egész válaszolást… -
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok.
Egy hirdetést adtam föl, melyre írt valaki a Jófogás rendszerében, így néz ki az üzenet."
[Törölt link] alkuképes lenne az ára?
Figyelem! Biztonsági okokból a linkek és e-mail címek megosztása automatikusan törlődik.
A Jófogás nem kéri el az email címed, nem küld fizetési, szállítási kéréseket vagy linkeket és nem kéri, hogy lépj be a bankfiókodba."Elsőre sem szimpatikus, mert általában magamból indulok ki, ha én érdeklődök egy termék felől, akkor először is köszönök, majd a végén a nevemmel aláírok, stb, de persze nem vagyunk egyformák, azért ez az egymondatos semmi szöveg eléggé, hogy is mondjam.... De vajon miért egy linkkel kezdte? Más találkozott hasonlóval? Nem sok bizalmam van vele kapcsolatban, úgyhogy nem reagáltam még semmit, főleg azért is, mert olyan személytelennek tűnik. Hogy nem írja ki az illető nevét, az mit jelent? Mit tennétek a helyemben?
-
Tdizsolt
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).
)